خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 59 از 59
    1. Top | #46
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gole yas نمایش پست ها
      سلام مطمئن باشید اگه قراره زیادش کنند 5 درصد میارن رو ی 25 درصد ن اینکه ی سال ده درصد بیان الکی نگرانید
      سیاسته دیگه
      اول این جوری میگن که بعد که شد 30 درصد بازهم خوشحال باشی که 35درصد نشده!!!!
      تازه غیراین که صدامون در نمیاد خوش حال هم هستیم!!!!
      کلنا عباسک یازینب
      من شنیدم سر عشاق به زانوی شماست
      و از آن روز سرم میل بریدن دارد

الهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط muhammad نمایش پست ها
      تو این مملکت در به در هر کی صب از خواب پاشد یه قانون واسه خودش تصویب میکنه. این اغاهه هم واسه خودش یه چیزی گفته و شما نگران نباشید. در خبر اومده که میخوان 10 درصد پیش دانشگاهی رو تاثیر بدن که خب اگه بخوان پیش دانشگاهی رو هم بخوان تاثیر بدن باید امتحانات پیش بصورت کشوری برگزار بشه.
      اینم خودش یه بحثی داره
      چند سالی هست که تعدادی از دروس پیش هماهنگ برگذار میشه
      تازه جای تاسف داره که سوالای شیمی پیش سال گذشته شب قبل امتحان در استان ما در گروه های مختلف واتساپ پر بوده
      فرداش بچه ها میگفتن سوالا همونایی بوده که شب قبلش دیده بودن!!!
      حالا شما فکرش را بکن بخاد این نمرات تاثیر داشته باشد چـــــــــــــــــی میشه!!!!
      این اســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــت عدالت آموزشی سازمان سنجش ما!!!!
      کلنا عباسک یازینب
      من شنیدم سر عشاق به زانوی شماست
      و از آن روز سرم میل بریدن دارد

الهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله

3. Top | #48
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط muhammad نمایش پست ها
      تو این مملکت در به در هر کی صب از خواب پاشد یه قانون واسه خودش تصویب میکنه. این اغاهه هم واسه خودش یه چیزی گفته و شما نگران نباشید. در خبر اومده که میخوان 10 درصد پیش دانشگاهی رو تاثیر بدن که خب اگه بخوان پیش دانشگاهی رو هم بخوان تاثیر بدن باید امتحانات پیش بصورت کشوری برگزار بشه.
      الان4 تاش نهاییه ولی خب تا جوابا میان میشه اواخر خرداد بعدش تا جواب اعتراض و اینا میاد چن روزی میبره بعد تا میره رو سایت که بری تایید کنی نمراتت درستن یا نه و بعد فرستاده شن سنجش زمانبره .. حالا اینکه بارم بندیاش استاندار نیست بمونه(5 نمره از نوبت اول بقیش از دوم) و همچنین همه که خرداد قبول نمیشن میمونن شهریور

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      برای ما زیست و فیزیک و ادبیات و دینی پیش نهایی بود .
      هر سال برای بقیه فرق میکنه به گمانم

پس چطور میخواهن تاثیر بدن؟

5. Top | #50
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Reza j نمایش پست ها
      سلام دوستان
      دیشب داشتم توی سایت های خبرگذاری چرخ میزدم که یه خبر با این عنوان «افزایش 35 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور»
      توجهم را جلب کرد!!!!
      با باز کردن آن صفحه و خواندن آن متوجه شدم که احتمال 35 درصد شدن سوابق تحصیلی بیش از 90 درصد است!!!
      این هم لینک اصلی این خبر:

افزایش 35 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور
      خواهشا جو انجمن رو متشنج نکنین!!
      هر موقع تو سایت سنجش درصد سوابق تحصیلی رو اعلام کردند بعدش بیاید اینجا و تاپیک بزنید!!
      سال قبل هم قبل از اعلام رسمی درصد تاثیر سوابق تحصیلی در سایت سنجش، همچین اخباری رو گوشزد میکردند اما تاثیر معدل همون 25% موند!!
      اگر هم 35% شد نگران نباشید چون میتونین معدلتون رو ترمیم کنید

6. Top | #51
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان خودتونو اینقد نگران نکنید
      اینا میخوان ما رو به مرگ(35%) تهدید کنن که به تب(25%) راضی بمونیم و به اون 25% اعتراض نکنیم
      گاهی وقتا دلم میخواد سریعتر قیامت بشه تا بشه تقاص این همه استرس و نگرانی و دردی که به ما دانش آموزا وارد شده رو زودتر گرفت
      مخصوصا وقتی این مسولین بی سواد آموزش و پرورش حرف میزنن
      استارتر محترم هم لطف کن و الکی جو نده میدونی با این تیتر مزخرف دل چند نفرو لرزوندی؟
      درخواست بسته شدن تاپیک رو دارم

7. Top | #52
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      دست من بود این تاپیک مسخره رو حذف میکردم
      که حیف نیس...

الکی جوم میده با اسم تاپیک

8. Top | #53
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خواهشا لینکش را سریع تر بذارید.
      من که به اینا اعتماد ندارم. قانون که تصویب شد مجبور میشن اجرا کنن
      من و شمام باید بریم برا بدبختی خودمون عزا بگیریم
      البته من که 35 هم بشه عزا نمی گیرم !
      افزایش سوابق تحصیلی در کنکور تکذیب شد
      رئیس سازمان سنجش یادآور شد: برای تعیین میزان سوابق تحصیلی باید سه سال آموزش متوسطه و آزمون های نهایی آن در نظر گرفته شود و با توجه به بودجه بندی نمرات آزمون ها، اگر به صورت منطقی نیز بخواهیم تاثیر سوابق تحصیلی را محاسبه کنیم این میزان تا ۳۰ درصد قابل افزایش است.
      وی تاکید کرد: به طور قطع تاثیر ۴۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور سال آینده صحیح نیست و هر گونه تصمیم گیری در این باره منوط به بحث های کارشناسی در شورای سنجش و پذیرش دانشجو است.

http://forum.konkur.in/thread28003.html
      وی افزود: آموزش و پرورش این آمادگی را دارد که سال به سال سابقه تحصیلی را در اختیار سازمان سنجش قرار دهد و نسبت به افزایش تاثیر آن اقدام کند اما هم اکنون برای سه سال پیاپی سابقه تحصیلی 25 درصدی در کنکور لحاظ می شود و سازمان سنجش با افزایش تاثیر سوابق موافق نیست.

9. Top | #54
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      دیشب داشتم توی سایت های خبرگذاری چرخ میزدم که یه خبر با این عنوان «افزایش 35 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور»
      توجهم را جلب کرد!!!!
      با باز کردن آن صفحه و خواندن آن متوجه شدم که احتمال 35 درصد شدن سوابق تحصیلی بیش از 90 درصد است!!!
      این هم لینک اصلی این خبر:

افزایش 35 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور
      من 15 روز پیش که توکلی ( سخنگوی سازمان سنجش ) رو تو المپیاد دیدمش و ازش پرسدم گفت تا 1-2 ماه جلسه برای تعیین تاثیر معدل تشکیل میشه و قبل از اون هیچ چیز قطعی نیست !!
      اینا همش الکیه
      به وبلاگ کنکوری ما سر بزنید
      http://mmtkk.blogfa.com/

10. Top | #55
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ببندید این تاپیک مسخره رو با این تیتر احمقانش..میدونید دل چند نفر رو لرزوندید؟؟

11. Top | #56
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگه ترمیم معدل به امسال برسه قطعا افزایشش میدن
      ولی افزایشش بدن باید حتما سوالات سال سوم رو در کنکور کمتر کنن. اینجوری یعنی از چهار سال دبیرستان چیزی حدود 55 الی 60 درصد ورود به دانشگاه دست سال سومه

12. Top | #57
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عزیزانی که پیشنهاد افزایش معدل به 35 درصد رو خوندن لطفا تاپیک جدید در این مورد ایجاد نکنن ، آدم با خوندن عنوان اونجور تاپیک ها خیلی نامید میشه!

پیشنهاد افزایش سهم سوابق تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی در کنکور ۹۵

ایشان فقط و فقط پیشنهاد دادند و هنوز قطعی نشده!

13. Top | #58
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ببینید بچه ها این که معدل کنکور باید بیشتر تاثیر داده بشه توش شکی نیست قانون سال 92 هست حتی گفتن تا 97 باید اجرایی شه ولی تو این مملکت قانون یه مساله است تبصره های قانون مساله ی جداست سال 86 اومدن گفتن کنکور باید تا سال 90 برداشته شه قانونم گذاشتن ولی سازمان سنجش مخالفت کرد میدونید چرا چون هنوز بسترهای لازم فراهم نشده بود و اینکه ما مافیای قدرتمند تو کنکور داریم که تو همه جا مخصوصا مجلس نفوذ دارن و نمیزارن طرح اجرا شه دوباره اومدن سال 92 مثل سال 86 گفتن تا سال فلان کنکور باید برداشته شه اما ایا بستر فراهم شد؟نه نشد مافیاها تازه قویتر شدن.تو این مملکت کنکور معدلی نخواهد شد .من به عنوان یه کسی که از همتون بیشتر تجربه دارم بهتون قول میدم عمرا پیش تاثیر داده نمیشه و همچنین نهایتا نهایی سوم میشه 30 درصد که بازم شک دارم 99 درصد همون 25 درصده یادتون باشه سازمان سنجش اصلا معدلای اموزش پرورشو قبول نداره و راستم میگه .حالا یه نفر اومده برای این که بیفته سر زبونا یه چیزی گفته سریع درس و کتابو ول نکنید تا خبر قطعی بیادش.تو سال کنکور همین حاشیه ها داغونتون میکنه برید با قدرت بخونید مهر خبر خوش 25 درصد میاد.موفق باشید.​
      ?

14. Top | #59
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      یه امر طبیعیه که بیشتر بشه...حالا چند درصد میشه رو خدا میدونه!
      چون خودشون قانون تصویب کردن که هرسال درصد سوابق تحصیلی بیشتر میشه

فرستاده شده از GT-S5303ِ من با Tapatalk
      «امام جعفر صادق(عليه‌السلام)»:

به ياد آن ساعتي باش که بندبند تو در قبر از هم جدا مي‌شوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برمي‌گردند. اين تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّي مي‌دهد. (المحجّة‌البيضاء، ج ٨، ص ٢٤١)

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن