بهتره اسم تاپیک رو عوض کنین. بچه ها به اشتباه میوفتن.
بهتره اسم تاپیک رو عوض کنین. بچه ها به اشتباه میوفتن.
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
خاااااااااااااااااااااااا ااااک برررررررررررررررررررررررر رر سرررررررررررررررررررررررر ررررر شدددددددددددددددددددددددد دددم![]()
درباره تاثیر معدل فقط خبرهای سایت سازمان سنجش معتبر هست باید منتظر باشیم .
ولی احتمالا این یکی از شرایط ترمیم معدل خواهد بود البته احتمالا ! :
امکان بهبود وضعیت نمرات امتحان نهاییزرافشان با اشاره به این موضوع که تاثیر سوابق تحصیلی در انتخاب رشته دانشگاهی داوطلبان موثر خواهد بود، گفت: ممکن است برخی از افراد داوطلب کنکور قبل از زمان تاثیر سوابق تحصیلی فارغالتحصیل شده باشند و به نمرات کسب شده خود توجه نداشته باشند، بنابراین آموزش و پرورش فرصتی را برای آنان فراهم آورده تا افراد نسبت به جبران نمرات اقدام کنند.
زرافشان افزود: در تعداد دروس محدودیتی وجود ندارد و درحال تنظیم آییننامه برای اجرای بهتر این طرح هستیم.
الهی در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان
عطا کن دست بخشش همتم را
خجل از روی محتاجان مگردان
ینی فقط یک بار زرافشان رو از فاصله ی نیم متری ببینم قول میدم تاثیر معدل بشه 5 درصد
دوستان درس خوندنتون رو به خاطر این حاشیه ها و بهونه ها ول نکنید
زرافشان پارسال هم همینارو میگفت ثثث
جلسه شورای سنجش که تو مهر برگزار میشه ۱۰۰% معلوم میشه ... الان فقط پیشنهاده...
به مجلس و اینا هم ربطی نداره بره اونجا تصویب بشه...
پیش دانشگاهی فقط 4 تاش نهایی نه همش چجوزی میشه 4 تا رو فقط تاثیر بدن بقیه رو نه ؟ این همه تلاش کردیم واسه دیپلم مجدد حالا یکی دو نمره هم بخاطر پیش کم بشه
ویرایش توسط bahman seraj : 31 مرداد 1394 در ساعت 13:18
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
من ۳۵ که هیچی ۵۰ درصد هم بشه ناراحت نمیشم نه اینکه نمرات خوبه بخاطر اینکه دیپلم مجدد گذاشتن
زیاد بشه اولین کاری که میکنم دیپلم تجربی رو هم میگیرم و در کنار کنکور امتحان نهایی هم میخونم
سال قبلم دقیقا همین موقعها اومدن گفتن تاثیر معدل میشه35درصد اما چند روز بعد اعلام کردن که تاثیر همون 25 درصد باقی می مونه.فکر کنم سیاسیتشون اینه که با این کار از اعتراضا جلوگیری کنن
اگ پیشو تاثیر بدن دیگ کنکور نمیدم !! میرم تو کار تک تیر اندازی و تک تک این رئیسای آموزش پرورش رو از رو زمین محوشن میکنم!
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
یکی از دوستان حرف خوبی زدن ..... الان میگن تاثیر معدل میشه 35 درصد که دو روز دیگه که گفتن نه همون 25 درصد میمونه همه بگن خدا رو شکر !
هر روز یه قانون جدید واسه هر کنکور جدید... ما بدبختیم والا...
35 درصد...اینجوری هر کی پزشک بشه واقعا مخه..
باورکن نفرات برتر کنکور 100 تا دبیر آموزش و پرورشو میزارن تو جیب..![]()
ویرایش توسط amir77 : 31 مرداد 1394 در ساعت 14:22
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)