پاک شد : )
سه چهار سال پيش خيلي در موردشون مطلب ميخوندم به خصوص تو مجله دانستنيها خيلي برام جالب بود .
در مورد حادثه روزول اونموقع ها خيلي كتاب خوندم
يه نويسنده هم هست به نام تري ديري كه در مورد اون حادثه يه كتاب قشنگ نوشته بود اگه مي تونيد اون كتابه رو گير بياريد بخونيد خيلي قشنگه من داشتم ولي الان هر چي فكر ميكنم نميدونم كجا گذاشتم.
تو مجله دانستنيها چندتا مطلب در مورد همين موضوع تو ايران هم نوشته بود كه خيلي جالب بود .
ممنون بابت تاپيكتون من از اينجور بحثا خوشم مياد
پ.ن : اسم كتابه اين بود
- اکتشاف در رازول
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
بله.من اعتقاد دارم. دلیل هم دارم ولی مهم ترینش اینه که دوس دارم باشن!!!
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
.
.
👤یحیی صفی آریان
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
.
.
👤یحیی صفی آریان
انیشتین
من خودم که مطمئنم وجود دارن و خیلی هم ازشون خوشم میاد، خیلی دوست دارم با یه آدم فضایی از نزدیک ملاقات بکنم، دلیلش هم اینه که هم شواهد خیلی زیاده و هم اینکه خود ناسا رسما وجود موجودات فرا زمینی رو تایید کرده، حتی گفته که دانش اونا خیلی برتر از ماست، چند وقت پیش، ناسا موقع عکس برداری از خورشید، یه شیءی دیده بود که خیلی خیلی نزدیک تر از اون فاصله ای به خورشید بود که انسان توانایی و تکنولوژی رفتن داره، برا همین حدث میزدن که اونا موجودات فرا زمینی هستن و فکر کنم بعدا هم شواهد دیگه ای به دست آوردن در این مورد و رسما تایید کردن، حتی گفتن که چند بار برای تحقیق به نزدیکی زمین اومدن، حالا اینا گفته های ناسا بود، من راست و دروغشو نمی دونم.
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
.
.
👤یحیی صفی آریان
بله منم اعتقاد دارم...چون از بین اینهمه کهکشان نمیشه انتظار داشت فقط زمین دارای موجوداتی باشه
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ینی میخوای بگی خدا این همه کهکشانو و سیاره رو درست کرده واس ما ؟؟
زمینم ک 4 میلیارد ساخته شده ! ینی خدا قبلش چیکار میکرده ؟/ خب قطعا ی چیزای دیگ ای هم باید باش
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
ینی میخوای بگی خدا این همه کهکشانو و سیاره رو درست کرده واس ما ؟؟
زمینم ک 4 میلیارد ساخته شده ! ینی خدا قبلش چیکار میکرده ؟/
خب قطعا ی چیزای دیگ ای هم باید باش
سوال واضحه ایا به موجوداتی خارج از کره زمین اعتقاد دارید ؟جوابتون اره یانه
لطفا بگید چرا ؟ و نظرتون راجع به وجود این موجودات چیه ؟ و اینکه به نظرتون ما ساکنان زمین چطور برای اونها دیده میشیم ؟ و ایا روزی تماس باهاشون خواهیم داشت ؟
برخورد نزدیک نوع 1و2 و3 و4 و ... به نظرتون میتونه حقیقت داشته باشه؟ یوفو فضایی چی؟
کلا نظرتون رو بگیدبله.من اعتقاد دارم. دلیل هم دارم ولی مهم ترینش اینه که دوس دارم باشن!!!منم اعتقاد دارم چون دلايل خيلي قوي اي وجود داره
ميگن تو تهران هم در زمان هاي قديم (55-70) ديده شده مجله دانستنيها اونموقع ها نوشته بود
تازه نوشته بود اون خلبان هايي كه در ايران اون شيئ رو ديده بودن از طرف آمريكا در مورد تحقيقات دعوت شده بودنبله منم اعتقاد دارم...چون از بین اینهمه کهکشان نمیشه انتظار داشت فقط زمین دارای موجوداتی باشه
با تشکر از علیرضا جان استارتر تاپیک!
یه تاپیک با موضوع مشابه زدم تا نظر ائمه رو درمورد وجود موجودات فضایی بدونید!
مرسی!
صد در صد موجودات فضایی وجود دارن
این جهان بی انتهاست
استاد بزرگ استیون هاوکینگ مغز بزرگ جهان سخنرانی بی نظیری در این باره کردند
اگه جایی پیدا کردم ادرسشو میذارم
قطعا.هم تو قرآن و روایات هست،هم از لحاظ تجربی و علمی اثبات شدس.
در روایات مطرح شده است که امام باقر (ع) به جابربن یزید می گوید:گویا تو گمان می کنی که خداوند فقط این عالم را آفرید و بس و همچنین گمان می کنی که خداوند بشری غیر ازشما نیافریده است؛ آری به خدا قسم!خداوند هزار هزار عالم و هزار هزار آدم آفرید و تو در آخر این عالم ها و آدم ها هستی› ...(صدوق،خصال،ج2،ص450؛بحارالا نوار،ج63،ص82-83)
بله قطعن...
البته یا از ما تکامل یافته تر هستن
یا در حد ویروس هستند
در هر صورت خیلی از ما دور هستند و به هیچ وجه تا ب حال ب زمین نیامده اند و نخواهند آمد
این پروپاگاندا هایی ک تو تلوزیون ها در مورد یوفو ها میبینید هدف شوم سیاسی داره...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)