بچه ها کسانی که رشته های دارای تعهد سه برابر تحصیل رو زده اند لطفا بگن تا ببینیم چقدر مشتاق داشته
بچه ها کسانی که رشته های دارای تعهد سه برابر تحصیل رو زده اند لطفا بگن تا ببینیم چقدر مشتاق داشته
این رشته ها رو کسی انتخاب کنه یعنی پزشک عمومی شدن انتهای آرزوها و برنامه هاش برای آینده هست.
یه سوء تفاهمی هم که شده اینه که تعهد که اسمش روی این رشته ها هست به معنی تعهد شما به وزارت بهداشت هست نه تعهد وزارت بهداشت به جذب شما. پس فردا اگه حق ویزیت پزشک عمومی افزایش پیدا کرد یا به هر دلیلی ده ها هزار پزشک بیکار اومدن و در درمانگاه ها کار کردن دیگه وزارت بهداشت به شما نیازی نخواهد داشت.
منم نزدم ولی خب فکر کنم کسایی که خودشون تو مناطق محروم زندگی میکنن و رتبشون هم یه جوری شده که لب مرزن آخر انتخاب هاشون زده باشن ...
اینطوریام نیست که هیچکس نزده !
به نظر منم استقبال زیادی نخواهد شد و با این شرایط سختی که برای متقاضی هاش گذاشتن به زودی به طرح هایی خواهد پیوست که شکست خوردن ... البته اگه اصلاحاتی صورت بگیره قطعا استقبال بیشتر میشه ...
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
منم زدم مگه بده ادم دانشگاه ایران بخونه استادایه به اون خوبی چه فرق داره اونوقت 21 سالم روش تهران بمون
برا رفیقم زدیم
اولویت 20
استدلال خودش: با رتبه ای که من آوردم به پزشک عمومی شدن هم راضیم از علوم آزمایشگاهی هرچه باشه ک بهتره
پزشکی خوندن در ایران همینجوریش هدر دادن عمره دیگه اینام بدتر.(البته برای کسی که نخواد ایران زندگی کنه) که بازم متاسفانه پزشکی سختترین راه موجود در جهان!!! برای مهاجرته هیچ کشوری متمایل به پذیرش غیر نیتیو ها در زمینه های کارهای درمانیش نیست.
همین حالت عادیش تا حدودا 10 سال اسیر و حبس وازرت بهداشت و جاهای دورافاتاده میشیم اونایی که اینجاها رو میرن که دیگه رسما تا آخر عمر گیرن.
من اگر بتونم برنماه ترنسفر با یکی از دانشگاههای خارجی رو شرکت میکنم حتی به قیمت اینکه واحدام تطبیق داده نشن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)