خوب الان این نگفته کی میاد تو بازار؟
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
ببین فاگوزیست دوم واسه دانش اموزای دوم و سوم واسه دانش اموزای سوم خوبه ولی برای سال کنکور تست قوی واجب تر از نون شبه.شما باید انقدر قدرت استدلات تو زیست بالا باشه که خودت بتونی هرنوع سوال ترکیبیو بزنی یعنی انقدر تست قوی کارکنی تا راه بیفتی .راز موفقیت توزیست تو سال کنکور کتاب درسی با تستای قویه.اگه کتاب درسیو خوندی رفتی سراغه تست وقت گرفتی 50 تا 50 تا زدی و کم کم درصدتو کشیدی بالا اون موقع زیستو بالای 80 میزنی ولی نه اگه رفتی لقمه اماده فاگوزیستو خوندی بدون هیچ چالشی حفظ شدی عملا به خودت خیانت کردی.گرفتی چی میگم؟
?
نه دیگه نگرفتی.فاگوزیست فکرتو باز نمیکنه که ذهنتو تنبل میکنه بعد میری سر جلسه تو سوالای جدید و چالشی گیر میکنی.شما اگه سوالاتو بررسی کنی نکاتشو در بیاره ذهنتو فعال نگه داری کتاب درسیو به چالش بکشی سوال طرح کنی و فعال باشی تو هر درسی باشه مخصوصا زیست تو جلسه کنکور از سوال سخت فرار نمیکنی.اگه با فاگوزیست راحتی بخونش ولی سعی کن دیگه تستارو زماندار بزنیو رو درسنامه کتابا توقف نکنی تا وقتت هدر نشه
?
من چاپ جدیدشو دارم تست های 93 سراسری رو داره ... در کل تست های تالیفیش خوب سنگین هست و پاسخنامه خوب و کاملی داره
ولی اشتباه هم خیلی خیلی داره از همین صفحه یکش شروع شده اشتباهاش !!! تو فصل یکش 4 تا اشتباه داره
*looking for..
**in niz bogzarad
من پارسال پیش دو زیست گویاشو کار کردم فوق العاده بود...قشنگ میبست مبحثو...لامصب خودش نمیخاد کتاب خوب بده والا خیلی توپه کاراش...آرامفرو دست کم نگیرید
یک روز رسد غمی به اندازه کوهیک روز رسد نشاط اندازه دشتافسانه زندگی چنین است گلمدر سایه کوه باید از دشت گذشت
تخته سیاه تنها کتاب خوبش ژنتیکش هست.
آرامفر هم دیگه دورانش سر اومده الان فقط به گاج و الگو میشه اعتماد کرد.
میشه بگید دقیقا منظورتون از پایه کانون چی هست ؟
همون سال به سال های کتاب آبی منظورتونه یا پایه یه کتاب جامع و جداگونس ؟
اگر ممکنه از لینک زیر لینک دقیق اون کتاب رو به من بدید
آشنایی با کتاب های کانون فرهنگی آموزش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)