خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

سحرخیز باش تا کامروا باشی

درست است که تابستان، این فصل مورد علاقه‌ی دانش‌آموزان، یادآور شادی‌ها، خاطره‌ها، اوقات فراغت‌هایی برای رفع خستگی‌های نه ماه تحصیلی با خواب نیم‌‌روزی، کلاس‌های سرگرم‌کننده، سفرها و خلاصه هر چیز خوبی است که برای تجربه‌ی دوباره‌اش یک سال تحصیلی را به‌خوبی جنگیده‌اید تا بتوانید با طیب خاطر از موهبت‌های این فصل همیشه خوب و مهربان و آرام و گرم بهره ببرید؛ اما عده‌ای از دانش‌آموزان را می‌بینم که به مطالعات شبانه و خواب‌های روزانه در مدت‌زمان طولانی می‌پردازند.

دوستان عزیز! سعی کنید عادات خوب و مؤثر مانند مطالعه از صبح زود، سحرخیزی، خوردن صبحانه‌ی مناسب و خواب به‌موقع شبانه را در خود ایجاد و تقویت کنید؛ زیرا داشتن سبک زندگی سالم و صحیح از شروط لازم برای دست‌یابی به موفقیت است. از همین امروز مطالعه‌ای بر سبک زندگی‌تان انجام دهید و ببینید چه‌قدر تا سبک زندگی سالم و صحیح که لازمه‌ی موفقیت است فاصله دارید. آن‌گاه کم کم دست به کار شوید و شروع به تغییر کنید تا پیروزی را از آن خود سازید.
      مشاور

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من پارسال شب ها دیر میخوابیدم و صبح ها هم که دیر بیدار میشدم و در واقع هر وقت دلم میخواست میخوابیدم و بیدار میشدم ولی حالا که پشت کنکوری شدم دیگه اشتباه گذشته رو نمیکنم و حدود یه ماهه ساعت خوابم رو کاملا تنظیم کردم و واقعا حس خوبی دارم دیر بیدار شدن واقعا آدمو کسل میکنه...

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      آقا این کنکور تابستون برای من نزاشته که

کلا مسیر زندگی من در تابستون اینه : مطالعه , خورد و خوراک , خواب , نت , آزمون

یادش بخیر قبلا تابستون ها کلی لذت میبردیم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن