خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

Question تست ریاضی از نمودارای لگاریتمی سخت

دوستان میشه قبل از توضیح این تست بگین واسه حل نمودارای لگاریتمی سخت چه راهکارایی هست ////؟من تو نمودار مشکل دارم مثلا همین سوال زیر!
      سوال 56 رو مشکل دارم ..خواهشا خیلی ریز بینانه توضیح بدین درحد کسی که ریاضی 20 درصده

dsc_0289.jpg

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام

توی این تیپ تستا که یه نقطه روی نمودار به شما داده سریعا اون نقطه رو داخل تابع مربوطه بزارید
      الان نقطه ای با مشخصات x=-1 و y=0 روی این نمودار نزولی حضور داره حالا این اطلاعات رو داخل تابع مربوطه میزاریم یعنی توی تابع صورت سوال به جای ایکس عدد منفی یک و به جای وای عدد 0 رو میزاریم که میشه لگاریتم منفی یک به علاوه a در مبنای نیم مساوی صفر میشه حالا طبق قواعد لگاریتمی هر موقع جواب لگاریتم برابر صفر بشه عبارت جلوی لگاریتم باید یک بشه پس a-1 = 1 در نتیجه a=2 میشه

حالا باید دامنه تعیین کنیم به دلیل اینکه اون k رو که دامنه رو مشخص میکنه به دست بیاریم طبق قواعد تعیین دامنه عبارت جلوی لگاریتم باید بزرگتر از صفر باشه پس x+2>0 و در نتیجه x>-2 این عبارت یعنی دامنه از منفی دو تا بی نهایت هست ( دقت کنید خود منفی دو جزو دامنه نیست ) پس اون خط عمودی که کشیده رو هم کشیده معادلش میشه x=-2 که طبق صورت سوال پس کا میشه مساوی منفی دو که در نهایت جواب سوال میشه صفر

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      در ضمن توصیه میکنم اول درس رو کامل از روی یک جزوه خوب , بخونید بعد تست بزنید در غیر اینصورت جلوتر که به مباحث مشکل لگاریتم برسید نمیتونید تست هاش رو حل کنید

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط forgotten نمایش پست ها
      سلام

توی این تیپ تستا که یه نقطه روی نمودار به شما داده سریعا اون نقطه رو داخل تابع مربوطه بزارید
      الان نقطه ای با مشخصات x=-1 و y=0 روی این نمودار نزولی حضور داره حالا این اطلاعات رو داخل تابع مربوطه میزاریم یعنی توی تابع صورت سوال به جای ایکس عدد منفی یک و به جای وای عدد 0 رو میزاریم که میشه لگاریتم منفی یک به علاوه a در مبنای نیم مساوی صفر میشه حالا طبق قواعد لگاریتمی هر موقع جواب لگاریتم برابر صفر بشه عبارت جلوی لگاریتم باید یک بشه پس a-1 = 1 در نتیجه a=2 میشه

حالا باید دامنه تعیین کنیم به دلیل اینکه اون k رو که دامنه رو مشخص میکنه به دست بیاریم طبق قواعد تعیین دامنه عبارت جلوی لگاریتم باید بزرگتر از صفر باشه پس x+2>0 و در نتیجه x>-2 این عبارت یعنی دامنه از منفی دو تا بی نهایت هست ( دقت کنید خود منفی دو جزو دامنه نیست ) پس اون خط عمودی که کشیده رو هم کشیده معادلش میشه x=-2 که طبق صورت سوال پس کا میشه مساوی منفی دو که در نهایت جواب سوال میشه صفر
      مرسی جوابتون درسته..شما چقد ریاضیتون خوبه!میشه بگین روشتون چجوریه منابعتون چجوریه !؟

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh.m نمایش پست ها
      مرسی جوابتون درسته..شما چقد ریاضیتون خوبه!میشه بگین روشتون چجوریه منابعتون چجوریه !؟
      من راستش پایه ریاضیم خیلی قویه چون برای تیزهوشان توی راهنمایی درس خوندم سه جلد کتاب ریاضی کامل کریم کرمی رو توی راهنمایی خوندم و پایه ام از اونجا قوی شد توی دبیرستان هم خیلی معلم های خوبی داریم برای مبحث ریاضی دوم دو تا کتاب تست زدم الگو + همین میکرو گاج رو زدم به همین دلیل سطح ریاضیم خوبه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن