عالی بود سعید
گاهي مسير جاده به بن بست ميرود,گاهي تمام حادثه از دست ميرود,گاهي همان کسي که دم از عقل ميزند در راه هوشياري خود مست مي رود
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
گاهي مسير جاده به بن بست ميرود,گاهي تمام حادثه از دست ميرود,گاهي همان کسي که دم از عقل ميزند در راه هوشياري خود مست مي رود
یه دوراهی هست که بدجور اذیتم میکنه ! اگه میشه برام با توضیحات بگید که کدوم خوبه و کدوم بد؟
یکی اینکه همرا هدرس خوندن هم تست بزنم و در روز چند تا درس رو با هم بخونم !!
و اینکه بشینم یک مدت تقریبا طولانی کل درسنامه ها ی همهی درس ها رو بخونم و بعدش بشینم تست بزنم .. مثلا تا عید بشینم درس ها فقط درسنامه و جزوه و فیلم اموزشی ببینم بدون اینکه تو این مدت تست بزنم ! بعد عید بشینم فقط تست بزنم و از خلاصه نویسی های قبل عیدم استفاده کنم !!
کدوم بهتره ؟؟
عزیز تصورت اینه که چون خیلی درسنامه خوندی و وقت گذاشتی قراره تستا رو درو کنی و مسلط بشی؟!
والا دروس اختصاصی همون موقع که یه مقدار درسنامه میخونی نمیتونی همه تست هارو جواب بدی،حالا همه رو جمع کنی که واحسینا میشهدر ضمن قرار نیست همه درسنامه ها تو خاطرت بمونه ؛یه سری مباحث هست که چندین بار باید برگردی بخونیشون تا به تسلط برسی پس این راهو در پیش نگیر
تیکه تیکه بخون جمع کن مباحث رو
خب با فرض اینکه راه حل شما رو انجام بدم میشه یه سری ایستگاه زمانی بدی ببینم تو اون زمان با خودم چند چندم .. مثلا بگو تو ماه اول نصف پایه یا هرچی .. سطحمم در حد پایینه اما نه خیلی .
و اینکه چه زمانی درسارو تموم کنم و چه زمانی جمع بندی ؟
ازمون نمیرم ولی اگر بخوام برم با این اوضاع که تا الان هیچی نخوندم بزارم فقط جامع هارو برم ؟
جامع قلمچی یا سنجش یا هردو ؟
پشت کنکوریم !!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)