ببین
میانگین 70 بزن
پزشکی قبول نشدی تف کن تو صورت من !
ولی خب خیلی کار سختی هست رسیدن به میانگین 70
البته که پزشکی سخته
پس ورود بهشم سخته
...
غصه معدلو نخور استارتر کارت سخت ترهست ولی ناامید نشو بایه مشاورخوب هم صحبت کن
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
پاسخ به سوالات سربازی
ببین دوست عزیز
هیچ کاری غیر ممکن نیس! اینکه با روزی 12 ساعت بشه یا نه قطعن میشه
ولی شرط داره
شرطش اینه که این 12 ساعت چطوری خونده بشه؟ با چه روشی؟ با چه کیفیتی؟ چه برنامه ای ؟ چه کتابی؟ و......
بنظر من با 8 ساعت در روزم میشه بشرطی که 8 ساعت فوق العاده مفید و در نهایت بازدهی باشه
پس اینو بدون ک ایینکه بگی نمیشه و ... چون خودت از همین الان جا زدی و افکار منفی تو ذهنت داری ناخودآگاه اصلن نمیشه!!!
حالا شما باید بیای تموم تلاشتو بکنی با بهترین کیفیت و تو کنکورم درصدات بالا باشه. به همین راحتی! تموم شد و رفت !
دوست خوبمونFarnaz75 اشاره خوبی کردند گسسته برای دیپلم تجربی لازم نیست.ولی به هر حال برای دیپلم ریاضی ماده درسی جبرواحتمال انتظار شما رو میکشه.
داداش من رشته ام تجربی نیست ولی خب با توجه به پرس و جو هایی و اطلاعات خیلی زیادی که دارم میگم که اگه روزی اینقدر بخونی و واقعا هم یاد بگیری(نه مثل بعضیا روزی 20 ساعت عین جغد کتاب میخونن بعدش یه تست درست هم نمیزنن) اگه اینطور باشی همین امسال شانس داری برای پزشکی به امید خدا ولی اگه امسال خدایی نکرده رد شدی سال دیگه با توجه به این زمینه قوی که داری شانس قبولیت خیلی بالاتره
پروردگارا آرزوی قبول و رو سفیدی تمام دوستان کنکوری رو در این ماه مبارک دارم
باید خیلی تلاش کنی چون کارت واقعا سخته.
الان گفتن اینکه فلان درسو 90 میزنم راحته ولی سر جلسه کنکور خیلی سخته بتونی از تمام دانشت استفاده کنی.حتما با یه مشاور مشورت کن.بالاخره یک چهارم کنکور معدله.معدل هرکسی هم تا حدودی پایه درسیش رو نشون میده،نمیگم نشدنیه با این معدل ولی واقعا باید تلاش کنی.
خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)