ممنونم از همتون
میشه! ولی کارت سخت میشه
من خودم با معدل 16 ریاضی تونستم رتبه 332 منطقه 3 تجربی رو امسال کسب کنم...
داداش سال تحصیلی سوم دو سال پیش میشه 92-93 و سال تحصیلی سوم امسال که رفت 93-94 بود
چون من خودم پارسال خرداد دیپلم گرفتم بهت گفتم
خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری
دوست عزیز این امکان نداره
من خرداد 93 یعنی پارسال دیپلم گرفتم که سال تحصیلی 92-93 میشد و امسال یعنی خرداد که مدارس تموم شد سال تحصیلی 93-94 بود اینجور که شما میگی امسال مهر میشه سال تحصیلی 95-96 که این امکان نداره
به نظرم با توجه به کارنامتون شما امسال یعنی خرداد سوم رو تموم کردید
موفق باشید 😊
داداش گلم من نمیخوام حرف مفت تحویلت بدم
متاسفانه معدلت کمه و نشندنیه
همین چند رز پیش تو همین انجمن یه کارنامه با درصد های بالا نشون دادن که معدلش کم شده بود
کسی که زیست 94 را 86زده بود رتبه اش شده بود 19 هزار
اما باز هم با دوستان مشورت کن شاید من اشتباه گفته باشم
موفق باشید
داداش همه چیز مزشکی نیست به فکر انسانیتت باش که حروم نشه
تا بیست سال دیگه تو هر خانواده دو دکتر هست
پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن
دوست عزیز سطر اول نوشته شما رو پسندیدم ولی بعدش متاسفانه برخلافش عمل کردین !
اون کسی که می فرمایین زیست رو 86 زده رتبش شده 19 هزار احیانا ریاضی رو نزده 11 درصد ؟!
یا ادبیات رو 14 درصد ؟!
یا فیزیک رو 13 درصد ؟!
یا ...
معدل 8 اون شخص با نمرات ایشون قابل مقایسه هست ؟!!
مگه کنکور فقط زیست هست که اینطور راهنمایی میکنین ؟!!
من نمیدونم شما چه طور با قطعیت این حرفارو میزنین .
الهی در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان
عطا کن دست بخشش همتم را
خجل از روی محتاجان مگردان
برای همچین موقع هایی که شما بین انتخاب ساده و علاقه تون(با مراحل سخت ) موندین این بستگی به شما داره که در نهایت چه کیسی رو انتخاب میکنین.
من با اون دوستمون موافقم که گفتن پزشک شدن ویا نشدن آخر زندگی نیست.ولی به هر حال برای حل همچین مشکلی باید شما نقشه راه خودتونو بررسی کنین و ببینین چی دارین برای این مشکل.خب معدل که پایینه پس بذارین کنار علاقه تونو ؟خب این جوری که معلومه واستون علاقه مهمه که اومدین پست زدین.درسته.حالا!چه چیز میخواد معدل رو جبران کنه ؟دیپلم مجدد؟خب این هم راهیه اگه امکانش براتون باشه.ولی من مخالف این مدل هستم.دلیلش خیلی واضح هست شما میخاید تو تجربی کنکور بدین اون وقت باید بری گسسته بخونی اون هم چه جور باید در حد عالی بخونی.به نظر خیلی دور از منطقه.
ولی بهترین راه اینه که اون تلاش مضاعف و به درد کنکور نخور دیپلم مجدد رو بذارین تو تجربی و درص هاتونو ببرین بالا.چقد بالا؟
ببینین فرض کنین معدلتون مشکل نداره باید جوری بخونین که تو میدان رقابت 1000 نفر اول کنکور تجربی باشین.که این خودش اصلیترین کارتونه.ولی مشکل حل نشده ما فرض کردیم شما معدلتون خوبه که این جوری نیس.
برای جبران این مشکل دو ماده درسی که فکر میکنین خیلی میتونین روش حساب کنین انتخاب کنین باید این دو ماده درسی رو 100 بزنین کار تمامه.
راحت ترین راه و میانبرترین مسیر.
این فرمول(جبران معدل کم با 100 زدن دو ماده درسی) هم به زودی در طبل بعضی مشاورها نواخته خواهد شد.منتظر باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)