اخه جالبه که فقط 11-1 نبوده.
شکست های سنگین دیگه ای هم داشتین!!!
اخه جالبه که فقط 11-1 نبوده.
شکست های سنگین دیگه ای هم داشتین!!!
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
دوستان گلم اینم لینک سایت فیفا در مورد این الکلاسیکو
FIFA.com - El Clasico: When stars collide
پست 27 رو يكبار بايد همه بخونن
اينم خلاصش
اما مهمترين مطلبي که در اين ميان براي ما آبي اناري ها مهم است که بدانيم حمايت بي حد و وصف اين ديکتاتور از باشگاه رئال مادريد بود حمايتي که با پول بيت المال اسپانيا که حق همه بود و از زورگويي و سرکوب تيم هاي ديگر از جمله بارسلونا انجام ميشد و برد هايي که در الکلاسيکو (11-1) با گروگان گرفتن و کشتن خانواده هاي بازيکنان و خود بازيکنان به دست مي آمد که به قدري ننگين هستند که اکنون توسط نهاد هاي بزرگ فوتبال (يوفا - فيفا) از تاريخ ال کلاسيکو ها نيز حذف شده است.
ویرایش توسط Adam Hart : 24 مرداد 1394 در ساعت 16:10
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
3 فوریه 1935 و قبل از بازی 11-1 معروف بارسا نتیجه 8 بر 2 شکست تحقیر آمیزی متحمل شد تا نشان دهد پتانسیل خوردن گل های بیشتر هم دارد!
در این برد تاریخی که در سال 1949-1950 رقم خورد سفید ها با نتیجه 6-1 بارسلونا را مورد تمسخر قرار دادند
در اون زمان ستارگانی همچون : ناوارو - میگل مانوز - ماچانا - کاباررا - ادوتاا در مادرید خوش میدرخشیدند
در 24 سپتامبر 1950 سفید ها با درخشش بازیکنان افسانه ای خود توانستند 7-2 بارسلونا را در مادرید دفن کنند !
نوامبر 1951 رئال در حالی به مصاف بارسا رفت که بازی قبل رو با نتیجه 4-1
برده بود. سپید ها در این بازی با گلزنی مولونی - پاهینو (2 بار) - اولسن و باسورا موفق شدند بارسا رو با حساب 5-1تحقیر کنند.
انیشتین
دوست عزیز لطفا منبع معتبر یا حداقل عکس از هر بازی
جالبیش میدونی چیه اکثر برد هاتون با نتایج پر گل مال زمان حکومت فرانکو ئه خخخخخخخ
ژنرال فرانسیسکو فرانکو (به اسپانیایی: Francisco Franco y Bahamonde) (زاده ۴ دسامبر ۱۸۹۲ - درگذشته ۲۰ نوامبر ۱۹۷۵) دیکتاتور اسپانیابود. او پس از جنگ داخلی این کشور، از ۱۹۳۹، تا هنگام مرگش در ۱۹۷۵ بر اسپانیا حکومت میکرد.
جالب بود نه ؟؟ عجیبه
تازه اگه اصلا این برد ها وجود خارجی داشته باشه
یعنی رسما از سال 1975 به بعد تیم دوم شهر مالدیو در مقابل بارسا حرفی برای گفتن نداشته
ویرایش توسط Adam Hart : 24 مرداد 1394 در ساعت 16:32
انیشتین
ویرایش توسط Adam Hart : 24 مرداد 1394 در ساعت 16:35
هردو تیم خوبن. یکی طرفدار این.یکی طرفدار اون. ول کنین بخدا. همه تیما باخت سنگین دارن.رئال و بارسا هم نداره.
انیشتین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)