کسی میدونه ایشون منطقه چند بوده؟
درسته گفتم کمپبل
هرجاییم متوجه نمیشم میرم از اون میخونم
ولی همه ی کتاب های کنکوری چون میخوان در محدوده کتاب درسی بمونن نمیان کل کمپبل رو بنویسن
مثلا جلد 1 کمپبل که همون مولکول های زیستیه تو چن صفحه تو کتاب زیست دوم خلاصه شده؟
به نظرم با هر کتاب،فقط چیزی رو که دوست داری باید بخونی : موافقم
به نظرم تست بزنی،تمام نکته ها رو به دست میاری و نیازی نیست درسنامه بخونی! : قبلا این کارو کردم تیجه خوبی نداد
فاگوزیست مثه شمشیر دولبه میمونه اگه تو حجمش گیر کنی از کتاب درسی فاصله بگیری زیستو 15 میزنی.من با کتاب درسی و گاج زیستو 70 زدم
?
یعنی فاگو نگیرم !؟
منظورشما عزیزان از زیاده گویی چیه ؟ توضیحات برای فهم مطلب زیاد داده یا نکات خیلی ریز داره یا کلا از یه جایی دیگه مطلب نا مربوط گفته !
مرسی شدید
این خوبه که اطلاعاتتون بالاس![]()
نمیخوام ریا بشه ولی من در مدرسه به اسم شهید بهشتی یا تیزهوشان میخونم .. سطح تدریس بالا رو اصلا قبول ندارم بیشتر مفهومی میگن تا سطح بالا که تو همه کتابا اینجوری هست ..
امکانات هم چی بگم یه آزمایشگاه هم نداریمپارسالم قلمچی کتابخونه تو مدرسمون درست کردن رفتن کتاباشو فروختن اینم امکانات ...
اره قبول داره تو کتابا اینطوری مفهومی هست
اما وقتی که دانش اموز باید بزاره تا از روی کتاب بخونه +معلم بعضا داغون مدرسه تقریبا دوبل میشه نسبت به کسی که مطالب رو کامل براش بگن تو کلاس تازه به شرط اینکه از متد قدیمی و... معلم مدرسه استفاده نکنه یا به شرط اینکه درسو از روی کتا بتونه خوب بفهمه و...
در مورد قسمت دوم هم بهت حق میدم
والا من از دید خودم به قضیه نگاه کردم دیدم که تمام معلمایی که تو شهرمون کلاس کنکور برگزار میکنن و اصطلاحا شاخا ! تو مدارس سمپاد تدریس دارن ! امکانات هم واویلا ... !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)