خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 8 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 113
    1. Top | #46
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کسی میدونه ایشون منطقه چند بوده؟

2. Top | #47
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GBrooz نمایش پست ها
      دیدی خودت هم گفتی کمپل!پس بریم کنار کتاب کمپل بخونیم دیگه!درسنامه های خیلی سبز خیلی برای من خوب نبود. خیلی سبز دوم و سومش تا فصل دو خوب بود و بعدش اصلا باهاش حال نکردم. به نظرم با هر کتاب،فقط چیزی رو که دوست داری باید بخونی! به نظرم تست بزنی،تمام نکته ها رو به دست میاری و نیازی نیست درسنامه بخونی!
      درسته گفتم کمپبل
      هرجاییم متوجه نمیشم میرم از اون میخونم
      ولی همه ی کتاب های کنکوری چون میخوان در محدوده کتاب درسی بمونن نمیان کل کمپبل رو بنویسن
      مثلا جلد 1 کمپبل که همون مولکول های زیستیه تو چن صفحه تو کتاب زیست دوم خلاصه شده؟

به نظرم با هر کتاب،فقط چیزی رو که دوست داری باید بخونی : موافقم
      به نظرم تست بزنی،تمام نکته ها رو به دست میاری و نیازی نیست درسنامه بخونی! : قبلا این کارو کردم تیجه خوبی نداد

3. Top | #48
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      @farshad7
      میشه
      اگه دوباره دیدینشون :
      بپرسین چطوری با معدل 8 که میشه دیبلم ردی کنکور شرکت کرده ؟

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin ZD نمایش پست ها
      درسته گفتم کمپبل
      هرجاییم متوجه نمیشم میرم از اون میخونم
      ولی همه ی کتاب های کنکوری چون میخوان در محدوده کتاب درسی بمونن نمیان کل کمپبل رو بنویسن
      مثلا جلد 1 کمپبل که همون مولکول های زیستیه تو چن صفحه تو کتاب زیست دوم خلاصه شده؟

به نظرم با هر کتاب،فقط چیزی رو که دوست داری باید بخونی : موافقم
      به نظرم تست بزنی،تمام نکته ها رو به دست میاری و نیازی نیست درسنامه بخونی! : قبلا این کارو کردم تیجه خوبی نداد
      این جمله امبه نظرم تست بزنی،تمام نکته ها رو به دست میاری و نیازی نیست درسنامه بخونی!) اشکال داره.شاید این جمله برای اونایی هست که مدرسه ای خاص میرن(نمونه،شاهد،تیزهوشان و...). اما برای من جواب نداد.راست میگی.ببخشید.

5. Top | #50
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      فاگوزیست مثه شمشیر دولبه میمونه اگه تو حجمش گیر کنی از کتاب درسی فاصله بگیری زیستو 15 میزنی.من با کتاب درسی و گاج زیستو 70 زدم
      ?

6. Top | #51
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GBrooz نمایش پست ها
      این جمله امبه نظرم تست بزنی،تمام نکته ها رو به دست میاری و نیازی نیست درسنامه بخونی!) اشکال داره.شاید این جمله برای اونایی هست که مدرسه ای خاص میرن(نمونه،شاهد،تیزهوشان و...). اما برای من جواب نداد.راست میگی.ببخشید.
      مدرسه خاص فقط اسم داره !!
      خاصو میکوبن تو سر بقیه
      به خودشونم میگن عادیا از شما بهترن خاک تو سرتون
      مدرسه و دبیر دلیل نمیشه...

7. Top | #52
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      @farshad7
      میشه
      اگه دوباره دیدینشون :
      بپرسین چطوری با معدل 8 که میشه دیبلم ردی کنکور شرکت کرده ؟
      دوست عزیز معدل کتبی زیر 6 هم ممکنه.
      شما متوسط درسا رو در امتحانات نهایی 7.25 بگیری با نمره مستمر در کل میشه 10 و دیپلمت رو میدن. تازه دوتا تبصره با نمره زیر 4.5 هم میتون یداشته باشی.

8. Top | #53

نمایش مشخصات
      یعنی فاگو نگیرم !؟
      منظورشما عزیزان از زیاده گویی چیه ؟ توضیحات برای فهم مطلب زیاد داده یا نکات خیلی ریز داره یا کلا از یه جایی دیگه مطلب نا مربوط گفته !
      مرسی شدید
      این خوبه که اطلاعاتتون بالاس

9. Top | #54
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AliRZ نمایش پست ها
      یعنی فاگو نگیرم !؟
      منظورشما عزیزان از زیاده گویی چیه ؟ توضیحات برای فهم مطلب زیاد داده یا نکات خیلی ریز داره یا کلا از یه جایی دیگه مطلب نا مربوط گفته !
      مرسی شدید
      این خوبه که اطلاعاتتون بالاس
      خداییش شما الگو یا گاج رو کامل کار کنین اصلا چیزی نمیمونه که از روی فاگو یا کمپل با هرچیز دیگه ای بخواین بخونینش.

10. Top | #55
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      دوست عزیز معدل کتبی زیر 6 هم ممکنه.
      شما متوسط درسا رو در امتحانات نهایی 7.25 بگیری با نمره مستمر در کل میشه 10 و دیپلمت رو میدن. تازه دوتا تبصره با نمره زیر 4.5 هم میتون یداشته باشی.
      فقط میتونم بگم ************ این سیستم اموزشی

رفع اسپم : باز من به این کارنامه شک دارم
      طرف رشته ریاضی سمپاد باشه بعد ریاضی تجربی رو اینطوری بزنه

11. Top | #56
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مدرسه خاص فقط اسم داره !!
      خاصو میکوبن تو سر بقیه
      به خودشونم میگن عادیا از شما بهترن خاک تو سرتون
      مدرسه و دبیر دلیل نمیشه...
      بله حرف شما درسته چرا خاصو واسه بقیه یه غول درست کردن ... بخدا خاص فقط از نظر رقابت خاصه نه از نظر آموزش .. آموزششون تو همین کتابای کتاب آموزشی هست .. مدارس خاص بازم میگم چیزی ندارن جز رقابت خاص ..

12. Top | #57

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      بله حرف شما درسته چرا خاصو واسه بقیه یه غول درست کردن ... بخدا خاص فقط از نظر رقابت خاصه نه از نظر آموزش .. آموزششون تو همین کتابای کتاب آموزشی هست .. مدارس خاص بازم میگم چیزی ندارن جز رقابت خاص ..
      مخالفم
      در مدارس خاص دید معلم هم به دانش اموزا خاصه و هم سطح تدریس بالاتره و هم معلم کار بیشتری میکشه !
      پس اینکه بگیم فقط رقابت بیشتره این درست نیست .
      پ.ن:
      انصافا امکانات مدارس خاص خیلی بیشتره !
      شاید جای ما اینجوریه !

13. Top | #58

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      خداییش شما الگو یا گاج رو کامل کار کنین اصلا چیزی نمیمونه که از روی فاگو یا کمپل با هرچیز دیگه ای بخواین بخونینش.
      مرسی از نظر خوبت
      ولی میشه سوالمو جواب بدی ؟ توهمون پست پرسیدم

14. Top | #59
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AliRZ نمایش پست ها
      مخالفم
      در مدارس خاص دید معلم هم به دانش اموزا خاصه و هم سطح تدریس بالاتره و هم معلم کار بیشتری میکشه !
      پس اینکه بگیم فقط رقابت بیشتره این درست نیست .
      پ.ن:
      انصافا امکانات مدارس خاص خیلی بیشتره !
      شاید جای ما اینجوریه !
      نمیخوام ریا بشه ولی من در مدرسه به اسم شهید بهشتی یا تیزهوشان میخونم .. سطح تدریس بالا رو اصلا قبول ندارم بیشتر مفهومی میگن تا سطح بالا که تو همه کتابا اینجوری هست ..
      امکانات هم چی بگم یه آزمایشگاه هم نداریم پارسالم قلمچی کتابخونه تو مدرسمون درست کردن رفتن کتاباشو فروختن اینم امکانات ...

15. Top | #60

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      نمیخوام ریا بشه ولی من در مدرسه به اسم شهید بهشتی یا تیزهوشان میخونم .. سطح تدریس بالا رو اصلا قبول ندارم بیشتر مفهومی میگن تا سطح بالا که تو همه کتابا اینجوری هست ..
      امکانات هم چی بگم یه آزمایشگاه هم نداریم پارسالم قلمچی کتابخونه تو مدرسمون درست کردن رفتن کتاباشو فروختن اینم امکانات ...
      اره قبول داره تو کتابا اینطوری مفهومی هست
      اما وقتی که دانش اموز باید بزاره تا از روی کتاب بخونه +معلم بعضا داغون مدرسه تقریبا دوبل میشه نسبت به کسی که مطالب رو کامل براش بگن تو کلاس تازه به شرط اینکه از متد قدیمی و... معلم مدرسه استفاده نکنه یا به شرط اینکه درسو از روی کتا بتونه خوب بفهمه و...
      در مورد قسمت دوم هم بهت حق میدم
      والا من از دید خودم به قضیه نگاه کردم دیدم که تمام معلمایی که تو شهرمون کلاس کنکور برگزار میکنن و اصطلاحا شاخا ! تو مدارس سمپاد تدریس دارن ! امکانات هم واویلا ... !

صفحه 4 از 8 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن