خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 8 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 113
    1. Top | #31
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هنرچندانی نکرده....
      منم بشینم تمام وقت زیست بخونم،همه کتاباروهم بخونم،کمترازاین بیارم جای تعجب داره
      خانومی هم بودم زیست امسال رونزدیک85زدن(دقیق یادم نیست هشتادوچندبود)میگفتن همه وقتشون روی زیست بوده
      مهم عملکردمتعادله نه یک درس خاص!

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ایشون منطقه چند بوده؟

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط doctor reza نمایش پست ها
      هنرچندانی نکرده....
      منم بشینم تمام وقت زیست بخونم،همه کتاباروهم بخونم،کمترازاین بیارم جای تعجب داره
      خانومی هم بودم زیست امسال رونزدیک85زدن(دقیق یادم نیست هشتادوچندبود)میگفتن همه وقتشون روی زیست بوده
      مهم عملکردمتعادله نه یک درس خاص!
      بله درسته. با توجه به اینکه همه منابع زیست بازار رو خونده قطعا وقتی نمیمونده برای خوندن شیمی و فیزیک.
      من ایشون رو تحسین میکنم بابت درصد زیست شناسیشون ولی اصلا ایشون رو لایق این نمیدونم که در رشتهپزشکی تحصیل کنه یه دانش آموز خوب باید تعادل داشته باشه.
      مطمعنم اگه کسای دیگه هم بودن که همه دروس رو کنار میزاشتن و همه منابع زیست بازار رو تهیه میکردن و میخوندن (که کار خیلی اشتباهی هست) اونها هم درصد های بالای 90 کسب میکردن

در کل بچه ها باین دعا کنیم که دانشگاه آزاد موافقت نکنه که ایشون با توجه به درصد زیستش بیاد بره رشته پزشکی

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام.امروز اشتباهم رو می پذیرم. از همه بچه ها هم واقعا عذر می خوام.بعد از اینکه تجربش رو به دست آوردم این رو می گم: فاگوزیست خیلی وقت گیره و نکته های خارج از کتاب زیاد گفته،فاگوزیست به حدی گزافه(املاش درسته؟) گویی کرده که دانش آموز(من) با خوندش احساس می کنه که زیست غولههه!

5. Top | #35
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GBrooz نمایش پست ها
      سلام.امروز اشتباهم رو می پذیرم. از همه بچه ها هم واقعا عذر می خوام.بعد از اینکه تجربش رو به دست آوردم این رو می گم: فاگوزیست خیلی وقت گیره و نکته های خارج از کتاب زیاد گفته،فاگوزیست به حدی گزافه(املاش درسته؟) گویی کرده که دانش آموز(من) با خوندش احساس می کنه که زیست غولههه!

ممنون که صادقانه کمک کردی
      مشاور

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      خب از الگو خیلی سبز و...
      مگه هر چیزی که بیشتر باشه نمیشه تقلید شده باشه
      هنر اونه مختصر مفید و کاربردی
      اصلا هرچی شما فرمودی درست
      ولی جزوه امرایی رو کجای دلم بزارم ؟
      میتونی چن فصلشو از نت پیدا کنی ببینی کدوم کامل تره
      همین الان برو اینستاگرام کتاب فروشی افتاب تبریز
      خود امرایی اومده زیر پست فاگو کامنت زده لطفا کتابای منم بزارین ...

7. Top | #37
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin ZD نمایش پست ها

به امرایی کاری نداریم ولی درسنامه های خیلی سبز تموم احتیاجات یه دانش اموزو واسه یه فصل برطرف میکنه و زیاده گویی های فاگو رو نکرده .. خودم فصل هشت نمونه فاگو رو دیدم چیزای بی ربط زیاده داری از لحاظ کاملی هم بگم باز هم فاگو کامل نیست ...

8. Top | #38
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من کی ام که هر چی من بگم؟
      من فقط تا حد توانم و تا جایی که بتونم کمک بچه ها میدم
      اما تا وقتی خیلی سبز گاج و الگو هست چرا این جروه ها و کتابها متفرقه؟
      کسی اون کتاب ها رو کامل و خوب کار کرده مگه میشه نتیجه نگیره
      مشاور

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اگه کسی یکبار بخونه تا شاید نکته جدیدی که قبلا از کتاب های تست متوجه نشده بود رو بنویسه خوبه.من فاگوزیست رو می زاشتم جلوم و بیشتر نکته هاشو می نوشتم تو کتاب! باهاش تقریبا به 100 درصد سوالای الگو (فصل اول زیست سوم)جواب دادم(البته از خیلی سبز هم خونده بودم). من نمی گم نخرید! اگه بخرید بهتون کمک می کنه ولی به بیشترا ضربه می زنه.اگه فکر می کنید گرفتنش خوبه،بگیرید!اما فکر نکنید هر چی توش نوشته رو باید بلد باشید! درسته که توضیح اضافه داده تا یاد بگیریم اما ما در واقع داریم توضیح اضافه اش رو هم یاد می گیریم!پس بریم کتاب دانشگاهی بخونیم خو بهتره!

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      به امرایی کاری نداریم ولی درسنامه های خیلی سبز تموم احتیاجات یه دانش اموزو واسه یه فصل برطرف میکنه و زیاده گویی های فاگو رو نکرده ..
      خیلی سبز اگه کامل بود شروع نمی کردن از پایه باز نویسیش کنن (بازنویسی نه ویرایش )
      منم سال دوم خیلی سبز گرفتم ژنتیکم با اون خوندم ولی کافی نیس برادر من
      میگی فاگو اضافه گویی کرده نظرت محترمه ولی خیلی سبز هم 1 سطر در میون از کتاب درسی ایراد گرفته و متنو به حاشیه برده ولی اضافه های فاگو در مورد زیسته مثلا انواع دریچه های پتانسیل عملو اومده در سطح کمپبل توضیح داده و به تاثیر غلظت و اختلاف پتانسیل تو باز و بسته شدن دریچه ها و.. پرداخته
      --------------------------------
      artim
      قصد تند حرف زدن و بی ادبی نبود اشتباه برداشت نشه
      ویرایش توسط Amin ZD : 24 مرداد 1394 در ساعت 00:15

11. Top | #41
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خیلی سبز اگه کامل بود شروع نمی کردن از پایه باز نویسیش کنن (بازنویسی نه ویرایش )
      میگی فاگو اضافه گویی کرده نظرت محترمه ولی خیلی سبز هم 1 سطر در میون از کتاب درسی ایراد گرفته و متنو به حاشیه برده ولی اضافه های فاگو در مورد زیسته مثلا انواع دریچه های پتانسیل عملو اومده در سطح کمپبل توضیح داده و به تاثیر غلظت و اختلاف پتانسیل تو باز و بسته شدن دریچه ها و.. پرداخته
      دوست عزیز من با خیلی سبز قلمچیو همین امروز صد زدم خواستی کانامرم میزار من باهاش کار کردم نتجه گرفتم حالا داش تو که از فاگو استفاده کردی درصدت چنده ؟ .. خیلی سبز سال دوم درسنامش خیلی کامله تستاشم واسه مرور بازم میگم مرور فصلا خوبه ...بله حرفت رو قبول دارم که خیلی سبز یه جاهایی از کتاب درسی انتقاد کرده ولی شاید تو یه فصل دو سه جاش اینطوری گیر داده باشه که بازم خوبه و یکم ابهاماتو رفع میکنه ... در موردهمین مثال دریچه ها هم که گفتی خیلی سبز توضیح خوبی در موردش داده به هر حال شاید من با خیلی سبز راحت باشم شما با فگو ولی نظر خیلی از دوستان که درصد زیست بالا زدن رو فاگو منفیه ...

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      دوست عزیز من با خیلی سبز قلمچیو همین امروز صد زدم خواستی کانامرم میزار من باهاش کار کردم نتجه گرفتم حالا داش تو که از فاگو استفاده کردی درصدت چنده ؟ .. خیلی سبز سال دوم درسنامش خیلی کامله تستاشم واسه مرور بازم میگم مرور فصلا خوبه ...بله حرفت رو قبول دارم که خیلی سبز یه جاهایی از کتاب درسی انتقاد کرده ولی شاید تو یه فصل دو سه جاش اینطوری گیر داده باشه که بازم خوبه و یکم ابهاماتو رفع میکنه ... در موردهمین مثال دریچه ها هم که گفتی خیلی سبز توضیح خوبی در موردش داده به هر حال شاید من با خیلی سبز راحت باشم شما با فگو ولی نظر خیلی از دوستان که درصد زیست بالا زدن رو فاگو منفیه ...
      من تابستون ازمون ازمایشی نمیرم اگه میرفتم کارناممو میزاشتم
      خب فاگو اموزشه باید کنارش یه کتاب تست مثلا الگو یا گاج باشه
      نکته : به درصدات مغرور نشو ! قلم چی تو تابستون سوال طرح نمیکنه سوالای سالای پیش رو گلچین میکنه که تو هر کتابی هست

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دیدی خودت هم گفتی کمپل!پس بریم کنار کتاب کمپل بخونیم دیگه!درسنامه های خیلی سبز خیلی برای من خوب نبود. خیلی سبز دوم و سومش تا فصل دو خوب بود و بعدش اصلا باهاش حال نکردم. به نظرم با هر کتاب،فقط چیزی رو که دوست داری باید بخونی! به نظرم تست بزنی،تمام نکته ها رو به دست میاری و نیازی نیست درسنامه بخونی!

14. Top | #44
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من تابستون ازمون ازمایشی نمیرم اگه میرفتم کارناممو میزاشتم
      خب فاگو اموزشه باید کنارش یه کتاب تست مثلا الگو یا گاج باشه
      نکته : به درصدات مغرور نشو ! قلم چی تو تابستون سوال طرح نمیکنه سوالای سالای پیش رو گلچین میکنه که تو هر کتابی هست
      من کتابای قلمچیو ندارم که مثه بعضیا حفظ کنم درصد زیست تو طول سال تحصیلی هم دارم پس اگه تابستون دروغ باشه اون که درسته نه ؟ ... به هر حال شما که فاگو میخونید و به گفته ی خودتون تستای گاج و الگو هم میزنید خوب تا اینجا بسایر عالی .. ولی بعد کنکور درصد زیستتون رو ازتون جویا میشم ...

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ایشون الان قطعا داره تست شیمی و فیزیک و ریاضی میزنه و سال بعد رتبه دورقمی میشه ولی ما هنوز داریم کارنامش رو بررسی میکنیم و از فاگوزیست طرفداری میکنیم.

صفحه 3 از 8 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن