هنرچندانی نکرده....
منم بشینم تمام وقت زیست بخونم،همه کتاباروهم بخونم،کمترازاین بیارم جای تعجب داره
خانومی هم بودم زیست امسال رونزدیک85زدن(دقیق یادم نیست هشتادوچندبود)میگفتن همه وقتشون روی زیست بوده
مهم عملکردمتعادله نه یک درس خاص!
هنرچندانی نکرده....
منم بشینم تمام وقت زیست بخونم،همه کتاباروهم بخونم،کمترازاین بیارم جای تعجب داره
خانومی هم بودم زیست امسال رونزدیک85زدن(دقیق یادم نیست هشتادوچندبود)میگفتن همه وقتشون روی زیست بوده
مهم عملکردمتعادله نه یک درس خاص!
بله درسته. با توجه به اینکه همه منابع زیست بازار رو خونده قطعا وقتی نمیمونده برای خوندن شیمی و فیزیک.
من ایشون رو تحسین میکنم بابت درصد زیست شناسیشون ولی اصلا ایشون رو لایق این نمیدونم که در رشتهپزشکی تحصیل کنه یه دانش آموز خوب باید تعادل داشته باشه.
مطمعنم اگه کسای دیگه هم بودن که همه دروس رو کنار میزاشتن و همه منابع زیست بازار رو تهیه میکردن و میخوندن (که کار خیلی اشتباهی هست) اونها هم درصد های بالای 90 کسب میکردن
در کل بچه ها باین دعا کنیم که دانشگاه آزاد موافقت نکنه که ایشون با توجه به درصد زیستش بیاد بره رشته پزشکی![]()
سلام.امروز اشتباهم رو می پذیرم. از همه بچه ها هم واقعا عذر می خوام.بعد از اینکه تجربش رو به دست آوردم این رو می گم: فاگوزیست خیلی وقت گیره و نکته های خارج از کتاب زیاد گفته،فاگوزیست به حدی گزافه(املاش درسته؟) گویی کرده که دانش آموز(من) با خوندش احساس می کنه که زیست غولههه!
مشاور
اگه کسی یکبار بخونه تا شاید نکته جدیدی که قبلا از کتاب های تست متوجه نشده بود رو بنویسه خوبه.من فاگوزیست رو می زاشتم جلوم و بیشتر نکته هاشو می نوشتم تو کتاب! باهاش تقریبا به 100 درصد سوالای الگو (فصل اول زیست سوم)جواب دادم(البته از خیلی سبز هم خونده بودم). من نمی گم نخرید! اگه بخرید بهتون کمک می کنه ولی به بیشترا ضربه می زنه.اگه فکر می کنید گرفتنش خوبه،بگیرید!اما فکر نکنید هر چی توش نوشته رو باید بلد باشید! درسته که توضیح اضافه داده تا یاد بگیریم اما ما در واقع داریم توضیح اضافه اش رو هم یاد می گیریم!پس بریم کتاب دانشگاهی بخونیم خو بهتره!
خیلی سبز اگه کامل بود شروع نمی کردن از پایه باز نویسیش کنن (بازنویسی نه ویرایش )
منم سال دوم خیلی سبز گرفتم ژنتیکم با اون خوندم ولی کافی نیس برادر من
میگی فاگو اضافه گویی کرده نظرت محترمه ولی خیلی سبز هم 1 سطر در میون از کتاب درسی ایراد گرفته و متنو به حاشیه برده ولی اضافه های فاگو در مورد زیسته مثلا انواع دریچه های پتانسیل عملو اومده در سطح کمپبل توضیح داده و به تاثیر غلظت و اختلاف پتانسیل تو باز و بسته شدن دریچه ها و.. پرداخته
--------------------------------
artim
قصد تند حرف زدن و بی ادبی نبود اشتباه برداشت نشه![]()
ویرایش توسط Amin ZD : 24 مرداد 1394 در ساعت 00:15
دوست عزیز من با خیلی سبز قلمچیو همین امروز صد زدم خواستی کانامرم میزار من باهاش کار کردم نتجه گرفتم حالا داش تو که از فاگو استفاده کردی درصدت چنده ؟ .. خیلی سبز سال دوم درسنامش خیلی کامله تستاشم واسه مرور بازم میگم مرور فصلا خوبه ...بله حرفت رو قبول دارم که خیلی سبز یه جاهایی از کتاب درسی انتقاد کرده ولی شاید تو یه فصل دو سه جاش اینطوری گیر داده باشه که بازم خوبه و یکم ابهاماتو رفع میکنه ... در موردهمین مثال دریچه ها هم که گفتی خیلی سبز توضیح خوبی در موردش داده به هر حال شاید من با خیلی سبز راحت باشم شما با فگو ولی نظر خیلی از دوستان که درصد زیست بالا زدن رو فاگو منفیه ...
دیدی خودت هم گفتی کمپل!پس بریم کنار کتاب کمپل بخونیم دیگه!درسنامه های خیلی سبز خیلی برای من خوب نبود. خیلی سبز دوم و سومش تا فصل دو خوب بود و بعدش اصلا باهاش حال نکردم. به نظرم با هر کتاب،فقط چیزی رو که دوست داری باید بخونی! به نظرم تست بزنی،تمام نکته ها رو به دست میاری و نیازی نیست درسنامه بخونی!
من کتابای قلمچیو ندارم که مثه بعضیا حفظ کنم درصد زیست تو طول سال تحصیلی هم دارم پس اگه تابستون دروغ باشه اون که درسته نه ؟... به هر حال شما که فاگو میخونید و به گفته ی خودتون تستای گاج و الگو هم میزنید خوب تا اینجا بسایر عالی .. ولی بعد کنکور درصد زیستتون رو ازتون جویا میشم ...
ایشون الان قطعا داره تست شیمی و فیزیک و ریاضی میزنه و سال بعد رتبه دورقمی میشه ولی ما هنوز داریم کارنامش رو بررسی میکنیم و از فاگوزیست طرفداری میکنیم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)