سلام به همه رقبای کنکور اخیر و همکار های آینده جدید !
بریم سراغ اصل مطلب ....
خب از سر بیکاری و کنجکاوی، توی تاپیکای مختلف درمورد پزشکی سوال میکردم. ترماش، حقوقش، درساش، طرحش و.... .
نکات زیادی رو یاد گرفتم و ابهامات زیادی هم برطرف شد.
اکثر ورودی های 94 در تابستان قبل ورود به رشته مقدس پزشکی، یه سول اساسی ذهنشون رو ممکنه درگیر کنه
پیش خوانی کنیم تو تابستون یا نه؟ کلن چیکار کنیم؟
با سوال و جواب پی در پی از دانشجوهای پزشکی موجود (!) در انجمن مثل دکترین علیرضا، دینامیک و چنتای دیگه اکثرا همگی متفق القول بر تقویت زبان بودن.
اینجا میخوام یکی از بهترین کتابهای ترمینولوژی پزشکی رو بذارم که اگه توی این 40 روز باقیمونده تمومش کتید، پزشکی براتون آسونتر میشه و از دست لغات نامانوس و سخت پزشکی و زیست راحت میشید چون بصورت مفهومی و غیر حفظی یادشون میگیرید.
پیشنهاد دکتر علیرضا ترم 11 پزشکی برای مطالعه terminology
محتوا :
فصل 1 » ساختار اصطلاحات اصلی
فصل 2 » ساختمان بدن
فصل 3 » پسوند ها
فصل 4 » پیشوند ها
فصل 5 » کیس های پزشکی
پیوست 1 » دستگاه های بدن
پیوست 2 » روش ها و تست های تشخیص بیماری
پیوست 3 » مخفف ها، علامت هایا اختصاری، نماد ها پ
پیوست 4 » "خودتون ببینید"
دارای مینی دیکشنری و تمارین دارای پاسخ در هر فصل برای تثبیت اموخته ها
دارای تصاویر واضح و رنگی از بدن و ... (همون آناتومی)
برای خرید عدد 2 به توان 123456789 را به هیچ عددی اس نکنید.چون همین زیر راحت می تونید دانلود کنید.روش استفاده :
اگه تبلت دارید بریزیدش توش و کنارش حتما یه دیکشنری خوب موبایلی هم نصب داشته باشید مثل fast dic. حالا برید کتابو بخونیدو هر لغتی که یاد ندارید از دیکشنری نگاه کنید و توی یه دفتر بنویسید و دفتر رو هر روز مرور کنید.
اگه زبانتون خوب باشه (در حد عادی!!) میتونید راحت کتاب رو بخونید با اینکه کاملا انگلیش هستش. ینی متن اصلی رو راحت میفهمید و فقط لغات پزشکی رو باید توی دیکشنری سرچ کنید. (من خودم که مشکل خاصی در این زمینه نداشتم. زبان عمومی 94= 94%)
اگه تبلت ندارید، پی سی یا لپتاپ. ولی یه ذره سخت و خسته کننده میشه.
دانلود ترمینولوژی پزشکی Medical Terminology
- دانلود کتاب ترمینولوژی پزشکی Medical Terminology
- حجم: 32 مگابایت
- نویسنده: Davi-Ellen Chabner
- ناشر: Elsevier
- تعداد صفحات: 439
- منبع: زبان پژوه
- آخرین ویرایش : 2012
راستی صرفا جهت اطلاع بعضی همکارای عزیز، منم میدونم هیچ نیازی به خوندن الان برای ما نیست و باید تو خود دانشگاه شروع کنیم. ولی این کتاب به جور تقویت زبانه و ربطی به اون مورد نداره. مثلن کتاب هماتولوژی یا آناتونومی یا .... که نیست. صرفا جهت تقویت زبان که خیلی مهمه تو پزشکی بهش نگاه کنید. نیازی به خوندن کتابای درسی پزشکی الان نیست.
سوالی بود من اینجام
موفق باشید همکارا ....