خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات

مصاحبه با رتبه 527 منطقه 2 : رضا ملایی | رشته تجربی - کنکور 94

با سلام
      خدمت تمامی دو3تان

پانزدهمین
      ! مصاحبه رو اغاز میکنیم با :

رضا ملایی
      رتبه 527 منطقه 2 از
      گرگان
      با معدل کتبی : 19.43

( نام کاربری شون در انجمن :
      rezmile )

عکس کارنامه کنکــور و سوابق تحصیلی شون :

527.png

527..png

( + سوالات همون سوالات پارسال Parniya خانوم هست
      دیگه وقت و حوصله ای برا آپدیت سوالا توسط من نیس
      لطفا اول این سوالات رو مطالعه کنید
      و اگه سوالی غیر از اینا داشتید بپرسید )

از پرسیدن سوالات تکراری تا حد ممکن بپرهیزید
      + اسپم ممنوع

با تشکر
      و آرزو موفقیت برای همگی شما

- درباره هر یک از این شش بازه زمانی به سولات جواب بدید:
      (چگونه برای این بازه ها برنامه ریزی می کردید؟ // کدام آزمون شرکت میکردید؟ // چگونه هر درس را مطالعه میکردید؟ با توضیح )

- تابستان سال اول:
      خب هیچکاری نکردم و اصن به کنکور فکر نکردم

- تابستان سال دوم:
      خب طی صحبت هایی که با خانواده و فامیلام کردم و خودم نشستم و فکر کردم به این نتیجه رسیدم که به نسبت اینده شغلی تجربی تو این کشور بهتر از مهندسیه.و از اونجایی که من رشتم و ریاضی انتخاب کرده بودم(راستش خودم اصلا زیست رو دوست نداشتم و همیشه تو راهنمایی سر کلاسش خواب بودم و کمترین نمرم تو زیست بوده) تابستونی که سال دوم تموم شد و میخواستم برم سوم نشستم و خودم زیست دوم و خوندم.البته قلمچی یه کلاس داشت که اونم رفتم.نمیدونم چقد تاثیر داشت روم.چون اونموقع اصلا از زیست هیچ دید و دل روشنی هنوز نداشتم.البته تو طی سال تحصیلی دوم بفکر تغییر رشته بودم ولی خب هنوز جدی نبود.پس همون درسای مدرسه رو سعی کردم کامل بخونم.مخصوصا ریاضیمو.و شیمی هم با مبتکران کار کردم.البته در حد رفع تکلیف.البته یکارای حاشیه ای((احتمالا حدستون درسته!!!)) تو سال دوم واسم پیش اومد.البته اخر سال

- تابستان سال سوم:خب تو سال تحصیلی سوم بحث تغییر رشته شدید تر بود.البته هنوز تغییر رشته نداده بودم.چون به این نتیجه رسیده بودم که سوم رو هم تو ریاضی بمونم و در کنارش زیست رو بخونم و کلاس بیرون برم و فقط واسه سال اخر تغییر رشته بدم.اخه اینطوری ریاضی ای که با خودم از رشته ریاضی به تجربی میبردم ب نسبت پشتوانه خوبی واسم بودم و حس خوبی بهم میداد.(این تیکه واسه اونایی که میخوان تغییر رشته بدن یا ندن)البته من اولش میخواستم تا اخر ریاضی بمونم و فقط کنکور تجربی بدم.ولی به دو دلیل اینکار رو نکردم.الف)ریاضی سال چهارم خیلی سنگینه و خلیی سخت میشه کنارش کار دیگه ای رو انجام داد.اونم کاری مثل زیست ب)با یه استادم حرف زدم و اون گفت حتما واسه سال اخر برم تجربی و سر کلاس تجربی بشینم.چون اگه سر کلاس تجربی نشینم این حس همیشه باهام خواهد بود که نکنه بچه های تجربی سر کلاس زیست چیزی یاد بگیرن که من حتی با کلاس خصوصی نتونم یاد بگیرم.ولو که این حس اشتباه باشه ولی خواه ناخواه وجودداره.بگذریم من تو سال تحصیلی درسای مدرسه رو میخوندم و درکنارش زیست رو میخوندم.تازه تو خط کنکور افتاده بودم.از اونایی که تو این سایت و اون سایت میرن و هر چی جزوه خوب و بد رو پیدا میکنن جمع میکنن و پرینت میگیرن و کلی حال میکنن که واااااو الان من یه جزوه خلاصه خیلی توپ دارم.من تو سال سوم قلمچی هم رفتم ولی خب هیچی ازش یادم نیست چون واسش ارزش قایل نشدم و یادمه همش سرش تقلب میکردم.نزدیک اخر سال بود و موقع امتحان نهایی.خودمواز قبل توجیه کرده بودم که الان بهترین فرصته تا 25 درصد کنکورمو واسه خودم جفت و جور کنم.چون اینجوری واسه کنکور سال بعدم هم اماده میشدم با این خوندم.بهرحال نشسم و خوندم.خیلی از درسا رو چندبار هم خوندم و حتی مامانم ازم پرسید بعضی از درسا رو.چون کنکور واسم مهم شده بود.نتیجش کارنامه ای شد که بالا میبینید.اگه اشتباه نکنم شیمی اخرین امتحانم بود و منم همیشه سر کلاس شیمی مدرسه خواب بودم.نمیدونم هم چرا.و به همین خاطر ضربه هم خوردم.من تو سال تحصیلی سوم تا اواخرش کلاس بیرون نرفتم و فقط درسای مدرسه رو خوندم.اون حاشیه سال قبل رو هم داشتم!!!تقریبا اخرای کلاس سوم رفتم کلاس زیست سال سوم. البته فقط 3 یا 4 تا فصل رو بیشتر نتونستم برم چون دیر رفته بودم و اخرای کلاس بود.تو تابستون اولین کاری که کردم رفتم و کلاس زیست ثبت نام کردم.واسه کلاس دوم و چهارم(معلمه بصورت همزمان درس میداد) بعدش رفتم زیست دوم و سوم رو امتحان دادم و پاس کردم و تغییر رشته رو انجام دادم.البته دنگ و فنگ داشت ولی شد.یعنی اینجوری بگم که بعد از امتحانات نهایی تا شروع سال چهارم فقط زیست خوندم.اخر تابستون(حدودا دهه اول شهریور) اتفاقی تونسم یه کلاس عربی پیدا کنم با اقای اسلامی که خدا حفظش کنه.رفتم کلاس.از همون موقع شروع کردم بصورت کنکوری خوندن عربی(الته فک کنم قبل از امتحان نهایی عربی 2 جلسه کلاس عربی پیش همین اقای اسلامی واسه قواعد سوم رفتم)هر روز واسه خودم تست عربی گذاشتم و کم کم بقیه درس ها رو هم در کنار عربی و زیست وارد برنامه کردم.درسای اختصاصی منظورمه.اول شیمی و بعدش فیزیک و بعدش ریاضی.واسه شیمی چون کتابم خیلی شکلش ضایع بود از همون سال سوم شروع کردم که از نهایی هم یادم مونده بود.اون موقع مبتکران سوم نداشتم و بجاش یه کتاب گاج جدید از مدرسه برداشته بودم.با اون شروع کردم و تست زدم باهاش و درسنامه هاشو خوندم.با وجود اینکه نسبت بهش حسی نداشتم ولی بازم خوندم و از وقتش نزدم.نکات تست و درسنامه هاشو تو کتابم وارد کردم.از این کار حس خیلی خوبی میگرفتم و همین منو به جلو میروند.واسه همین هرچی جزوه و کتاب کنکوریه مربوط به شیمی سال سوم داشتم باز میکردم و نکته ایی که چشمم و میگرفت و تو کتابم مینوشتم.این کارو واسه زیست و دینی و ادبیات هم(البته موقع سال سوم)انجام دادم.واسه دینی خیلی درست نبود و واسه ادبیات اصلا اصلا اصلا.ولی واسه زیستم راضیم.واسه فیزیک از سال اول شروع کردم و اینه و عدسی و شکست نور رو خلاصه نویسی هم کردم و هنوز هم یادمه!!حالا منابع رو پایین میگمتون.
      واسه ریاضی هم یه کتاب خیلی سبز جامع گرفتم که راضی بودم ازش.عمومی ها فقط عربی و قرابت ادبیات(فقط قرابت سال دوم تست زدم.چون واسه سوم تو سال تحصیلی و واسه نهایی خونده بودم).ولی واقعا واسه عربی وقت گذاشتم.اینطوری که هر روز 10 تا تست ترجمه و 10 تا تست قواعد از هر درس میزدم.البته درسشو تو کلاس خصوصیم میگرفت.اولاش اینکارو کردم ولی بعد که دستم راه افتاد هر بار 20 تا تست جدید رو که داشتم ولی 20 تا تست از درس های قدیمی هم میزدم که واقعا بهم کمک کرد.راستی،من تو تابستون هم قلمچی رفتم که واقعا پشیمونم.

- سال تحصیلی چهارم:
      خب از شروع سال چهارم من سر کلاس تجربی نشتم.همزمان بیرون هنوز کلاس عربی و زیستمو میرم و قلمچی هم ثبت نام کردم و امتحان میدم.خب از همون اول سال واسه خودم برنامه ریختم.طبق برنامه قلمچی.چون معلما میدونستن اکثریت بچه ها میرن قلمچی واسه همین تقریبا با قلمچی هماهنگ بودن.و خب خوش بحال من!!!طبق برنامه قلمچی واسه خودم برنامه ریختم که از شنبه تا سه شنبه که مدرسه میرم از 4 تا 11 و روز هایی که مدرسه نمیرم یعنی 4شنبه تا جمعه از 7 صبح تا 11 بصورت هر یک ساعت و نیم درس ، یه ربع استراحت واسه خودم برنامه ریختم.هر چند اولش انجامش نمیدادم ولی سعی کردم خودم و بهش برسونم.هر وقت تنبلی میکردم به خودم تشر میزدم و عواقب کارمو یاد خودم مینداختم.بدترین حالت و یاد خودم مینداختم تا مجبور بشم دوباره راه بیوفتم.شاید روش درستی نباشه ولی خب واسه من که جواب داد.من هیچ کلاسی رو تا امتحانات ترم اول غیبت نکردم.حتی زمین رو(با وجود اینکه میدونستم اصن نمیخونمش)اولیتم با درسای چهارمم بود.طبیعتا خودتون میدونید که چقد مهم هست.تو برنامم هم یه ساعت های خاصی مختص پیش بود و یه ساعتایی مختص پایه.واسه امتحانات ترم اول خوندم.نه بخاطر نمرش.ن.من از این دید نگاه کردم که این فرصت خوبیه واسه مرور درسای پیش.امتحانات ترم اول و دادیم و از بعدش غیبت ها شروع شد.عمومی ها رو که نرفتم اصن.تو اختصاصیا فقط زیست و فیزیک و تا اخر رفتم.شیمی اخرین جلسه ای که باهاش رفتم شروع فصل 4 بود که من تکی سر کلاس بودم و معلم خودش واسم رو دفترم نوشت.ریاضی هم که فک کنم از اول مقاطع نبودم.ولی زیست وفیزیک و مخصوصا فیزیک چون معلم قوی هم داشتم تا اخرش رفتم.حتی تک نفر سر کلاس مثل شیمی.رفتم و مجبورشون کردم تا قبل از عید تموم کنن.البته زیست مدرسه نتونست.ولی زیست بیرونم درسش تموم شد.هم دوم هم چهارم.عربی هم که ادامه دار بود.اون حاشیه هم بود

- دوران طلایی نوروز و - دوران جمع بندی:
      من تو عید شیمی پیش رو از رو مبتکران تموم کردم.کامل کامل تستاشو زدم و درسنامه هاشو خوندم و نکاتشو وارد کتابم کردم.واسه زیست هم از رو گاج تست زدم ونکاتشو وارد کتابم کردم.خب تو عید و بعد از عید مدرسه نمیرفتم و وقتم بازتر شد.واسه همین درسام و حجمشون و تنوعشون رو بیشتر کردم.جوری که من هر سه سال شیمی رو از روی مبتکران و از اولش بعد عید یه دور کامل خوندم و تست زدم.یادمه سومش رو تو یه هفته بطور کامل خوندم و همه تستاشو زدم.بهم فشار اوم ولی خب فک کنم ارزششو داشت.ریاضی رو از رو خیلی سبز تقریبا تموم کردم.فیزیک که هیچ وقت درست و درمون و کتاب واحد نداشتم ولی خب همونایی رو که داشتم رو سعی کردم کامل کار کنم.واسه دینی فقط سوالای کنکور و اون هم از 90 به جلو یعنی به سمت حال رو زدم.واسه ادبیات فقط ارایه کار کردم ولی واقعا روش کار کردم.من از اون کتاب کوچیک های الگو رو داشتم.همشو داشتم ولی لغت و املا و زبان فارسیش هیچوقت بدردم نخورد.تو قرابت فقط واسه سال دومش و زدم اونم تو تابستون سوم به چهارم و دیگه نزدم.چون حس کرده بودم به اون حدی رسیدم که بتونم مفهوم شهر تو سوال و پیدا کنم و با گزینه ها مقایسه کنم و تطبیق بدم.نمیتونستم معنی کنم یا یه مفهوم واحد در بیارم ولی میتونستم بصورت مقایسه ای جواب بدم و فک کنم واقعا هم واسم جواب داد.واسه ارایه اول تک ارایه ای کار کردم.یعنی مثلا قسمت ارایه تشبیه نشر الگو رو زدم و بعد رفتم تو قسمت تستای کلیش و بترتیب بیت های سوالا رو گشتم واسه ارایه تشبیه و واسه خودم مینوشتم و بعد از یکی که بلد بودم مثلا معلمم میپرسیدم

من جمع بندی خاصی نکردم.همونطور که تو نوروز کار طلایی ای نکردم.همیشه هم واسم سوال بود چرا میگن دوران طلایی نوروز یا دوران جمع بندی.اگه منظور از دوران جمع بندی همون دوران نزدیک کنکوره خب من تو عمومیا واسه زبان کتاب خط ویژه زبان و گرفتم و اونو کامل زدم.چون کم بود!!واسه ادبیات فقط املا و لغت خوندم که واسه املا کلمات تو کتاب زبان فارسی و واسه معنی لغت هم لغات پشت کتاب و اونایی از متن که تو توضیحات معنیشو میشه پیدا کرد.راستی واسه تاریخ ادبیات از چند روز قبل عید شروع کردم و شبی 3 تا شخصیت از کتاب تاریخ ادبیات نشر الگو خوندم و هر شب اول از اول کتاب تا جای دیشب یه دور کامل واسه خودم میگفتم بعد 3 تا شخصیت جدید و میخوندم و دوباره از اول تا جایی که امشب خوندم.خیلی کمک کرد.هر چند نتونستم تو کنکور بزنم چون من هیچوقت یاد نگرفتم کدوم اثار منظوم بود و کدوم منثور ولی یادمه چیز های خوبی تو ادبیات چهارم و تو درامد ها نوشته بود ولی نخوندموشون!!!!عربی که جمع بندی نکردم و فقط جزوه معلممو خوندم.واسه دینی هم خلاصه های گاج و خوندم.که البته خودم بهشون یه چیزایی مثل رمز و اینجور چیزا اضافه کرده بودم و تقریبا میشه گفت کامل بود.
      تو اختصاصیا زمین که هیچی.زیست هم که جمع بندی نکردم.البته یه سری فصلا رو واسش جدول پیدا کردم که هرچند خودم خوشم نیومد و بیشتر با کتاب کیف میکردم.واسه شیمی هم که همون کتابامو میخوندم چون تقریبا چکیده کاملی از همه تستا و درسنامه هایی بود که از همه کتابا زده و خونده بودم.واسه ریاضی جامع خیلی سبز یه سری تستای قرمز داشت که واسه بعضی فصلا اونا رو زدم تا به قولی یه جمع بندی کرده باشم.فیزیک هک یه کتاب سیب مهر و ماه داشتم.بد نبود ولی خب کامل هم نبود.من از رو اون نگاه مینداختم
      و یه چی دیگه واسه دوران جمع بندی اینکه خب من کنکور ها رو میدادم.هم کنکور های تجربی هم کنکور های عمومی.خب اینجوری یه دوره ای هم میشد و البته همه کنکور های تجربی رو تحلیل کامل میکردم و دقیقا پشت برگه پاسخنامم مینوشتم که مثلا فیزیک این مبحث و نزدم و این مبحث شک دار بودم و این مبحث غلط بوده.عدد اون سوالا رو با ماژیک رنگی میکردم تا بعد از هر چند تا کنکور قبل شروع کنکور بعدی اول اونا رو حل کنم و مثلا سوالی که تو اون کنکور اشتباه جواب دادم و دقیقا بعد نحلیلم تو پشت پاسخبرگم می اوردم و با زبون خودم مینوشتم اشتباهم کجا بوده و از کدوم نکتش غافل شدم.

و یه نکته اینکه من زبان فارسی فک کنم فقط یه سول تو کنکور زدم.اونم قسمت فعلا بود فک کنم.شایدم دوتا ولی کلن میخوام بگم رو زبان فارسی برنامه شدیدی نداشتم

- دقیقا از چه منبعی برای هر درس استفاده می کردید و چه منابعی را پیشنهاد می کنید؟

ادبیات==>کتاب قرابت و تاریخ ادبیات و ارایه نشر الگو(اون کوچیک ها) + کتاب درسی(واسه لغت و املا)

دینی==>گاج + کتاب درسی

زبان==>شهاب اناری(فقط سوم که کامل هم نخوندم) + خط ویژه گاج(شهاب اناری رو هم نگرفتین مهم نیست.بنةرم خط ویژه کفایت بکنه.لاقل واسه گرامر) + از متن نترسیم کیاسالار(یکم خوندم ولی تاثیر نداره بنظرم) + کیاسالار جامع(بد نبود.بدرد من خورد.حتی وقتی خط ویژه گرفتم)

عربی==>جزوه معلمم + نشر الگو(البته واسه عربی مگر روی درسنامه بخواین بحث کنین وگرن گاج و نشر الگو فرق ندارن و من از نظر درسنامه اصن نمیدونم.عربی فقط کافیه 300 تا 500 تا تست بزنی و بررسی کنی تا دستت راه بیوفته.دستت که راه افتاد بجایی میرسی که دیگه لازم نیس واسه مبحث جدید تست بزنی.مثل قرابت ادبیات)
      زمین==>

زیست==>گاج میکرو(همون که عکس شیر روش داره) + نشر الگو(من که خوشم نیومد.فک نکنم بهم کمک خاصی کرده باشه.چه سومش چه پیشش.مخصوصا پیش2 مزخرف بود از نظر من) + کتاب درسی + جزوه معلم

شیمی==>مبتکران

فیزیک==>واسه اول و دوم مبتکران تالیف غلامعلی محمود زاده + واسه سوم کتاب خیلی سبز که روش عکس گور خر داره + واسه چهارم جزوه معلمم که گویا تستاش از گاج بوده

ریاضی==>جزوه معلمم اقای تلنگ که خدا حفظش کنه + جامع خیلی سبز

- آیا کلاسور ارزیابی پر می کردید ؟ چگونه بعد از هر آزمون رفع اشکال می کردید؟
      کلاسور که ن ولی بعد هر امتحان و همون روز جمعه،چون حال درس نداشتم میشستم غلطامو پیدا میکردم و اگه نکته ای داشت تو کتابم مینوشتم

- منابع جمع بندی کنکورتون چی بود؟
      منابعم همون منابع تو طول سالم بود که بالا هم گفتم

- اگه دوباره کنکور بدید چه اشتباهی رو تکرار نمیکنید؟
      درس هر روز و تو همون روز میخوندم و واسه هفته بعدش یه روز قبل اینکه برم سر کلاس باز یه مرور میکردم.شاید اگه اینکارو میکردم واسه کنکور دادن رودم نمیومد تو دهنم.

- نظرتون درباره درس خوندن گروهی ؟ مفید هستش ؟
      بنظرم جالب نباشه.البته اگه گروهی خوندن فقط به این معنی نباشه که مثلا تو کتابخونه دور یه میز بشینی و هر کی کار خودشو بکنه.چون هر نفر شخصیت خاص خودشو و همینطور اخلاق خاص خودشو داره

- اگر داوطلبی در امتحانات نهایی نتیجه مناسب نگرفته باشد میتواند در کنکور سراسری موفق شود؟
      اره.البته سوال یه ایراد فنی کوچولو داره.چون فک نکنم جواب من نتیجه ای در پی داشته باشه.چ بگم اره چه بگم ن.باید بجای این قبول کنین که اگه خراب شده دیگه گذشته.درسته کم کاری کردیم و خب طبیعتا بی تاثیر نیست ولی میتونیم با ایندمون که کنکوره تاثیرشو کم و یا حتی برگردونیم

- روش مطالعه هر درس رو خیلی مفید و خلاصه میگید؟
      ادبیات==>واسه قرابت تست بزنی تا این در تو بوجود بیاد که الان به اون حد رسیدی که بتونی دست و پا شکسته و ب زبون خودت مفهوم و ن معنی رو از بیت بگیری و با بقیه گزینه ها مقایسه کنی و از پس سوال بربیای.........واسه ارایه هم تست.اول بصورت تکی تا بفهمی اصن ارایه در مورد چی هس.بعد تو تست های کلی و اینکه خودت از تو بیت ها ب صورت خودجوش اون ارایه رو بتونی تشخیص بدی.اولش سخنه ولی وقتی به این قدرت برسی خب خیلی از خیلی ها جلویی و حس عالی توت بوجود میاد........واسه لغت و معنی هم من پشت کتاب و لغات زبان فارسی رو خوندم چون تا لحظه اخر واسش کاری نکرده بودم و این راحت ترین کار بود و فک کنم درصد کمم تو ادبیات بخاطر همون 9 تا سوال اول ادبیات که معنی و املا و تاریخ و زبان فارسیه باشه

عربی==>بالا گفتم.500 تا تست واسه قوی شدن.بقیش دیگه رو ریل میوفتی

زبان==>تست زدن

دینی==>خوندن صد درصد متن کتاب به تعداد زیاد.همون چیزی که من ازش ضربه خوردم و چیز خیلی ساده ای بود+تست کنکور زدن و بخاطر سپردن بعضی تیپ از سوال و جواب ها.مثلا من تو دینی اینکارو میکردم که مثلا تو کتاب نوشته نفقه،من بالاش مینوشتم صداق و روش با یه رنگ دیگه ضربدر میزدم تا اینجوری از حافظه تصویریم هم کار بکشم

ریاضی==>اول خوندن درسنامه جزوه یا کتاب کمک درسی((اگه خیلی به بمب بست رسیدی بعضی وقتا کتاب درسی بهترین راهه))و حل کردن کامل تمرین ها بصورت تشریحی.بعد سراغ تست های کتاب تست.ریاضی فقط تمرین میخواد.تا جایی که از سوال بفهمی این میخواد رو این نکته از فلان مبحث مانور بده

فیزیک==>عین ریاضی

شیمی==>اول کتاب بعد درسنامه کتاب تست بعد هم خود تست.البته من بصورت جز به جز میخوندم.یعنی مثلا مبحث کلویید ها رو از کتاب و درسنامه میخوندم و تستاش و میزدم و بعد مثلا میرم سر صابون ها.

زیست==>ارجحیت کامل و قریب به اتفاق با کتاب + درسنامه کتاب درسی فک نکنم لازم باشه.بعدشم که تست زیاد بزنید تا بفهمید مثلا مبحث پروتئین سازی رو از جه جنبه هایی مورد سوال قرار میدن و اصن دید طراح ها چطوریه.مخصوصا سوال های کنکور.سعی کنید دید و تیپ سوالا کنکور رو هر جور شده بفهمید.از سوال به کتاب نگاه کنید((البته بعد از فهمیدن درس واحاطه برش))یه جورایی مهندسی معکوس بزنید تا طراح سر جلسه بهتون یه دستی نزنه

- روش شما برای مرور درس ها چه بود؟
      روش خاصی نبود.نکاتی که تو کتابم نوشته بودم.مرور من تقریبا میشد خوندن دوباره اون مبحث.من هم خودم اهل خلاصه نویسی جدا به اون صورت نبودم.فقط رو کتابم نکته مینوشتم که اگه خاستین نمونه میزارم تا منظورمو بگیرین

- نقش مشاور را درموفقیت تان چقدر میدانید؟به نظر شما لازم به مشاور هست یا نه؟
      نمیدونم نقشش تا چه حد لازمه یا اصن لازمه یا ن.من نداشتم.دروغ چرا.هرچند شاید مشاور از این نظر خوب باشه که تو میری پیشش و بهش پول میدی و اون بالاسرته و حتی اگه به حرف اون گوش ندی مجبوری بخاطر اینکه پولت نسوزه کاراشو انجام بدی

- شرکت در ازمون ازمایشی ضرورت دارد یا نه؟
      فک کنم بهتره بگم اره ضرورت داره.از جنبه های مختلف.اول اینکه خب با جو امتحانی و رقابتی درگیر میشی.دوم اینکه اون امتحانا باعث دوره درسی میشه و تو بخاطر اون ها هم شده میخونی.((مثل همون مشاور!!))فک کنم همین دو دلیل کفایت کنه واسه لزومش

- تا به حال از درس خواندن خسته شده بودید یا نه؟ چند تا راهکار واسه افزایش انگیزه درس خواندن به داوطلبان پیشنهاد میکنید؟
      خسته که بله.بالاخره ادمه دیگه.یه موقع کم میاره.یه موقع دیگه نمیخواد.یه موقع دلش اصن پیش درس نیست.من میرفتم پای کامپیوتر و فوتبال بازی میکردم.واسه افزایش انگیزه یه راهی که ب ذهنم میرسه اینه که خودشونو تو بعدن تصور کنن.به بعدنشون فکر کنن.به عاقبت تلاش و کارشون.نگاهی به اطراف بندازن.واسه خودشون یه انگیزه پیدا کنن و باهاش درگیر بشن.حتی اگه از نظر بقیه مسخره باشه.مهم نیست.مهم نتیجس.مثلا من انگیزم این بود که بخونم تا بتونم با کسی که دوستش دارم تو یه دانشگاه بیوفتم.کافیه به نتیجه فکر کنن.احتمال خستگی و کرختی تو این راه زیاده.این طبیعیه.باید خونسرد باشن.ممکنه هزاران ضربه بخورن تو این راه بخورن.بابام همیشه واسم این مثال و میزد که اون بوکسوری که تو رینگ چندین و چندبار ضربه مهلک و محکم تو سر وصورتش خورده و خون از سر و هیکلش میریزه ولی بعد که به اخر مبارزه میرسه و پیروز میشه اونجس که باید اون مبارز و دید.اصلا واسش مهم نیس که دندونش شکسته یا ابروش پاره شده.چون میدونه چیزی که بدست اورده ارزش این ضربه ها و سختی ها رو داشته.کار ما هم مصداقی از همینه.راه طولانی هست.سخته.خسته کنندس.ولی اخرش که رتبه کنکورت میاد و میبینی تو بهترین جاها قبول میشی اونجاس که همه این خاطرات و سختی هات یک دفه از همه بدنت فرو میریزه.انگار اصن همچین خستگی نداشتی.پس فک کنم اگه بچه ها ب بزرگی کارشون فک کنن دیگه هیچی نمیتونه جلوشون و بگیزه.و از یه دید دیگه که نگاه کنی تو راه درس خوندن این کنکور میتونه خیلی از مسیر زندگیتو تا خیلی جلوتر نشون بده.این خیلی بده ولی متاسفانه اینطوریه.پس فک کنم کسی دلش نخواد زندگیش به بیراهه بره و اونقد قدرت داره که دربرابر یه امتحان کاغذی برای تو دست گرفتن زندگیش سرخم کنه

- میزان ساعت خواب شما در شبانه روز چقدر بود؟
      من حدود11ونیم یا 12 میخوابیدم و سعی میکردم قبل 7 بزور هم که شده بیدار بشم

- چند ساعت از هفته رو به تفریح اختصاص داده بودید؟
      من اونچنان ادم تفریح کنی نبودم.تفریحم همین کامپیوتر بود.ولی مثلا هیچوقت واسه مهمونی خونه خاله و دایی ن نگفتم.متناسب با وضعیت فرده.

- در تابستان مطالعه و تمرکز شما بر روی دروس پایه و پیش به چه میزان بود؟
      من تنها درس پیشی که تو تابستون خوندم زیست بود

- چه بازه زمانی را برای رفتن به کلاس کنکور مناسب تر میدانید؟آیا کلاس کنکور لازم است؟
      نمیشه دقیق گفت.مثلا من از اینکه عربی و سال اخر رفتم و مثلا سال دوم نرفتم راضیم.چرا؟چون ادمیم که میدونم ممکنه از دوم تا چهارم امادگیم حتی با خوندن بیاد پایین.واسه همین سعی کردم وصلش کنم به کنکور.ولی زیستو دوست داشتم زودتر برم تا واسه سال اخر انقد درگیر نشم

- برنامه ریزی بلند مدت و کوتاه مدت چه میزان در موفقیت شما تاثیر داشت؟
      بلند مدت اگه منظور هدفه خب طبیعیه که تاثیر زیادی داره.هدفه که برنامه کوتاه مدتو نظم میده.وگرنه برنامه بلند مدت دیگه ای نداشتم

- بهترین روش مرور دروس پایه در طول سال تحصیلی چیست؟
      باید برنامه هفتگیتو تقسیم کنی.مثلا اقا من امروز میخوام 10 ساعت درس بخونم.مثلا دوتا زنگشو میدم به پایه و 3 تا زنگش و میدم به پیش.یا برعکس.باید متناسب با درسایی باشه ک اون هفته تو برنامت میخوای بخونی

- چند راهکار برای خلاصه نویسی مفید دروس؟
      هیچوقت نکردم.دلم میخواست بکنم ولی هر بار که کردم اندازه خود متن اصلی در اومد

- نسبت مطالعه دروس عمومی و اختصاصی را چقدر میدانید؟
      نمیشه دقیق و قاطع گفت.بازم بستگی به خود فرد و برنامش داره.یه وقت لازمه برابر باشه ولی یه وقت لازمه اختصاصی بیشتر باشه یا برعکس

- برنامه ریزی بلند مدت و کوتاه مدت چه میزان در موفقیت شما تاثیر داشت؟
      بلند مدت اگه منظور هدفه خب طبیعیه که تاثیر زیادی داره.هدفه که برنامه کوتاه مدتو نظم میده.وگرنه برنامه بلند مدت دیگه ای نداشتم

- بهترین روش مرور دروس پایه در طول سال تحصیلی چیست؟
      باید برنامه هفتگیتو تقسیم کنی.مثلا اقا من امروز میخوام 10 ساعت درس بخونم.مثلا دوتا زنگشو میدم به پایه و 3 تا زنگش و میدم به پیش.یا برعکس.باید متناسب با درسایی باشه ک اون هفته تو برنامت میخوای بخونی

- چند راهکار برای خلاصه نویسی مفید دروس؟
      هیچوقت نکردم.دلم میخواست بکنم ولی هر بار که کردم اندازه خود متن اصلی در اومد

- نسبت مطالعه دروس عمومی و اختصاصی را چقدر میدانید؟
      نمیشه دقیق و قاطع گفت.بازم بستگی به خود فرد و برنامش داره.یه وقت لازمه برابر باشه ولی یه وقت لازمه اختصاصی بیشتر باشه یا برعکس

- تقسیم بندی مطالعاتی شما چگونه بود؟ چه مقدار را به تست و چه مقدار را به مطالعه اختصاص میدادید؟
      خب متناسب با دروس این سوال پاسخ های متفاوت داره.مثلا تو ریاضی طبیعیه که باید تست خیلی خیلی بیشتر باشه تا مطالعه ولی مثلا تو درسی مثل دینی خب مطالعه کتاب خیلی خیلی مهمتره و این چیزی بود که من ندیده گرفتم و اشتباه بزرگم بود

- میزان اهمیت دروس پایه و تاثیرشان در رتبه شما؟
      خب اهمیتش اگه بیشتر از پیش نباشه کمتر هم نیست و در رابطه با تاثیرش تو رتبم راستش من هیچوقت چک نکردم چه سوالی رو غلط زدم و چه سوالی رو درست

- به داوطلبانی که در سال های پایه درس نخواندند چه توصیه ای دارید؟
      خب اون ها هم مثل من هستن.هنوز هیچی تموم نشده و میتونن تا حد زیادی جبرانش کنن.همونطور که خیلی ها انجام دادن و نتیجه مطابق میلشون گرفتن

مطالعه در تابستان چه میزان در موفقیت شما در ازمون سراسری نقش داشت؟
      زیاد.اگه بتونی درست استفاده کنی تابستون میشه سکوی پرشت

خب متناسب با دروس این سوال پاسخ های متفاوت داره.مثلا تو ریاضی طبیعیه که باید تست خیلی خیلی بیشتر باشه تا مطالعه ولی مثلا تو درسی مثل دینی خب مطالعه کتاب خیلی خیلی مهمتره و این چیزی بود که من ندیده گرفتم و اشتباه بزرگم بود

- میزان اهمیت دروس پایه و تاثیرشان در رتبه شما؟
      خب اهمیتش اگه بیشتر از پیش نباشه کمتر هم نیست و در رابطه با تاثیرش تو رتبم راستش من هیچوقت چک نکردم چه سوالی رو غلط زدم و چه سوالی رو درست

- به داوطلبانی که در سال های پایه درس نخواندند چه توصیه ای دارید؟
      خب اون ها هم مثل من هستن.هنوز هیچی تموم نشده و میتونن تا حد زیادی جبرانش کنن.همونطور که خیلی ها انجام دادن و نتیجه مطابق میلشون گرفتن

مطالعه در تابستان چه میزان در موفقیت شما در ازمون سراسری نقش داشت؟
      زیاد.اگه بتونی درست استفاده کنی تابستون میشه سکوی پرشت

- چه دروسی باید درتابستان خوانده شود که اهمیت بیشتری دارد؟
      همه درسا تو جای خودشون مهمن و نمیشه بنظر من البته،به این سوال پاسخ واحد داد.متناسب با مهارت و وقت و شرایط فرد.یکی ریاضیش ضعیفه.پس چه بهتر از تابستون شروع کنش به خوندنش.تا تو سال تحصیلی خیالش راحت باشه و به عقبش که نگاه کرد دیگه نترسه و استرس نداشته باشه.تو این موارد تابستون میتونه بشه ایستگاه جبران((به قول قلمچی!!))

- مهمترین عامل موفقیت شما در کنکور؟
      اول کمک خدا(((من دقیقا تو روز تولدم جواب کنکورمو گرفتم.یه هدیه بود از طرف خدا.انگار تو روز تولدم خدا بغلم کرده بود)).بعد وجود پدر و مادرم.بعد سعیم که با اینکه کمکاری داشتم ولی سعی کردم و خواستم تو شرایطم بهترین باشم

- مهمترین توصیه ای که برای داوطلبان کنکور 95 برای استفاده از بازه ی زمانی پیش رو دارند ، چیست؟
      از فرصتاشون استفاده کنن وقدر الانشون و بدونن.تو هر جایگاه وشرایطی که هستن.من اصلن اهل شعار نیستم ولی کافیه بخوان و قدمشون با تمام وجود باشه.شک نکن نتیجه میده.دوستتون دارم و با ارزوی موفقیت برای تک تکتون

+
      دوستانے ک دارای رتبـہ هاے زیر 3000 کشورے در کنکـور " 94 " هستن

پ.خ بدن ب من !! ( یا در این تاپیک ( مصاحبه با اعضای انجمن کنکور ( رتبه های زیـر 3000 کشوری 94 - تمامی رشتهـ ها ) اعلام کنن )

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نمونه خلاصه هاتون رو بذارید ممنون
      خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من فقط فیزیک 1 و اونم فصل اینه و عدسی رو خلاصه کردم.همونو بزارم؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چ جالب پس حاشیه علاوه بر اینکه باعث گرفته شدن وقتتون نبوده عامل انگیزه دهنده هم بوده؟
      کمتر پیش میاد شخصی با وجود بودن این حاشیه ها موفق بشه.
      دوستان شما یوقت جوگیر نشید سال کنکور برید سراغ حاشیه ها.
      مرسی که توضیحات کامل دادی دکتر رضای عزیز

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      تبریک داداش
      شما که حسابان و جبرواحتمال و هندسه 2 رو نمره خوب گرفتی میشه توضیح بدی واسه امتحان نهایی از رو چه منبعی خوندی و چیکار کردی ؟
      آخه من میخوام دیپلم دوم ریاضی بگیرم ولی از این سه تا درس میترسم

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      حسابان که معلممون خوب بود و جزوه همونو خوندم و صد البته امتحان نهایی های سال های قبل هم خرداد و هم شهریور و هم دی رو تا چندسال قبل حل کردم

واسه جبر فقط امتحان نهایی های سال قبل.جبر درس درمون سر کلاس نرفتم.

واسه نهایی هم تمرینای کتاب درسی رو از رو گام به گام حلشو دیدم و سعی کردم تا حدودی حفظشون کنم چون سر کلاس هندسه هم نرفتم.و امتحان نهایی های سال قبل هم که همشو حل کردم

کلن حتما نهایی های سال قبل و حل کن.تک تکشونو

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      زیست رو خیلی بد زدی.به نظرت تست های الگو شبیه کنکور نبود؟؟؟

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alirezasavary نمایش پست ها
      چ جالب پس حاشیه علاوه بر اینکه باعث گرفته شدن وقتتون نبوده عامل انگیزه دهنده هم بوده؟
      کمتر پیش میاد شخصی با وجود بودن این حاشیه ها موفق بشه.
      دوستان شما یوقت جوگیر نشید سال کنکور برید سراغ حاشیه ها.
      مرسی که توضیحات کامل دادی دکتر رضای عزیز

ببخشید ولی فک نکنم حاشیه نویسی تو سال کنکور جوگیرشدن باشه.اتفاقا بنظرم تو بعد عید همین چیزا بداد ادم میرسه.من بیشتر حاشیه نویسیم تو سال اخر بود

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GBrooz نمایش پست ها
      ب نظر من ن.ولی ایده هاش خوب بود.هرچند من ازش خیلی خوشم نیومد

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      پس چه کتابی تست هاش شبیه کنکور بود؟؟؟ شما گاج رو کامل زدی ولی نتوستی به 100 درصد(مثلا)سوالا پاسخ بدی!چرا؟

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      پس چه کتابی تست هاش شبیه کنکور بود؟؟؟ شما گاج رو کامل زدی ولی نتوستی به 100 درصد(مثلا)سوالا پاسخ بدی!چرا؟
      1خب این خاصیت کنکوره.باید هر سال یه ایده جدید و نو تو دست داشته باشه و رو کنه.
      2زورم همین قد بیشتر نبود واقعا.شاید روشم اشتباه بوده شاید هم کمکاری ذاشتم.شایدهم100درصد من اندازه 50درصد کنکور بوده

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      کنکور آسون نیست برادر!
      ایشون ریاضی و فیزیکشون رو خیلی خوب زدن!

13. Top | #13
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام تبریک میگم امیدوارم در همه مراحل زندگیتون موفق باشید .

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad hasan نمایش پست ها
      سلام تبریک میگم امیدوارم در همه مراحل زندگیتون موفق باشید .
      ممنون.همینطور شما

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)