دوستان
خواهشا سوال استارتر را مطالعه کنید
وپاسخگو باشید نه حرف حق وناحقی!!
یکسری قبول نمیکنن حقه یکسری هم قبول نمیکنند ناحقه
کل کل نکنید خاهشا!!![]()
دوستان
خواهشا سوال استارتر را مطالعه کنید
وپاسخگو باشید نه حرف حق وناحقی!!
یکسری قبول نمیکنن حقه یکسری هم قبول نمیکنند ناحقه
کل کل نکنید خاهشا!!![]()
خوب بزارین تا من از رفیقام براتون بگم که کارنامشونو دیدم.
پارسال، سال93 رشته تجربی --> یکی از رفیقام 25% سهمیه با رتبه منطقه 5هزار یا 8هزار (الان درست یادم نیست) شد رتبه 180 و الان داره پزشکی شیراز میخونه.
نمونه دوم، رفیق صمیمی خودم، رفیق بغل دستیم، امسال کنکور داشت با خودم. همه کاراشو کرده بود که بره مجارستان واسه داروسازی. 1هفته دیگه حرکتش بود تا اینکه مشاورمون اومد سرکلاس و چندتا کارنامه نشونمون داد. طرف با سهمیه و درصدای کم رفته بود داروسازی شیراز. رفیقم همون روز رفت و مجارستانش رو کنسل کرد و 8میلیون پول کنسلی داد. گفت رفتم تحقیق کردم اگه همه عمومی هارو 20بزنم و ریاضی و فیزیک 10 و زیست و شیمی 20، داروسازی شیرازو میارم. این شده بود که رفیق ما از زیست فقط 3فصلشو خوند و برای فیزیک، یه کتابچه لقمه 50صفحه ای مهروماه. همش همین. تازه همونارم سانسور میکرد. میگفت اگه مثلا این تست فیزیک اومد، تستشو نمیزنم. و اینکه سر جلسه کنکور 45دقه زودتر بلند شد. چرا ؟؟ چون به درصدهای 10-15 دلخواهش رسیده بود. نتیجه ها اومد. رتبش شد 3300 و تقریبا با یکی از درسخون ترین بچه های کلاسمون، رتبش برابری کرد. کسی که روزی 10 ساعت میخوند.
و اما نمونه عجیب سوم. این یکی رفیقم رشته ریاضی بود . امسال حتی روزی 1ساعت هم نمیخوند. همش توی ستارخان و عفیف آباد شیراز پی زید بود. باباش هم سهمیه ایثارگری و جانبازی داشت، هم سهمیه آزاده و این یعنی خداااا. رتبه ها اومد. کسی که معدلش به زور میشد 16، رتبه 1200امسال شد و داره میره دانشگاه شیراز. و رتبش 100تا بهتر از یه رفیق دیگم شد که خرخون ریاضی ها بود. این یکی فیزیک هالیدی میخوند برای کنکور و اون یکی هیچی. این شد 1300 و اون 1200.
هر3 نمونش هم رفیقای نزدیک و هم مدرسه ای خودم بودن. نه دروغی دارم بگم نه اینکه بگین اینارو از کسی شنیده و 1کلاغ،چهل کلاغ شده !!!
واقعا ناعادلانس...
من خودم خیلیارو سراغ دارم که با پارتی جانبازی گرفتن!هیچیشون هم نیست!یا یکی از اشنایانم که به خاطر چند ماه اسارت علاوه بر کلی امتیاز و خونه و باغ و ماهی2 خورده ای حقوق اضافه تر!8سال زودتر بازنشست شد!پسرش از سربازی معاف شد!و با کمترین درصد ممکن سراسری تحصیل کرد...!
اسم این نمیشه امتیاز...میشه حق الناس...
مطمینا هممون برای جانبازین و ازاده ها بیشتر از چیزی که فکرشو کنیم ارزش قایل هستیم... حقشونه مقداری حقوق بیشتر بهشون بدن یا راحت تر سر کار پذیرفته بشن...ولی برای خودشون!نه فرزندشون...این تفاوت نه تنها در کنکور بلکه تا اخر عمر وجود خواهد داشت...
این سهمیه واقعا بی عدالتیه در حق همه ی افراد...
شاید تعداد خیلی خیلی کمی حقشون باشه که این سهمیه براشون اعمال شه...مثل کسی که پدرش قطع نخا شده و خودشم تک فرزنده...
افسوس...
اونی که رتبش شد3300مصمئن باش هیجا سه رشته اولو قبول نمیشه...
رتبشم هیچوقت برابری نمیکنه چون هر کسی تو سهمیه خاص خودش براش رتبه میزنن دلیلی نداره 200منطقه یک با 200منطقه سه برابری کنه
بحث رو ادامه ندید، خیلی تکراریه و به جایی هم نمیرسید
قانون رو یکی دیگه میذاره و ما حق اظهار نظر نداریم
دوست عزیز لطفا در مورد چیزی که اطلاعی ندارین بحث نکنین...
اولا تو خیلی از کشورا به بازماندگان جنگ ها خیلی بهتر از ایران رسیدگی میکنن چه تو اموزش بهداشت مسکن اشتغال و غیره
بعدشم اینکه اکثر جانبازان خودشون ن میتونن تحصیل کنن ن دغدغه اشتغال و کار دارن و تنها فکر و ذهنشون همین بچه هاشون هستن
اینم بدونین خوبه هیچ کدومش حق الناس نیس چون بنیاد داره تموم هزینه هاشو پرداخت میکنه برا کنکورم اگه تو دفترچه زدن پزشکی تهران 100تا میخواد در اصل 75تا میخاد 25تایی که بنیاد پولشو داده رو هم حساب کردن...
تازه اگه فرزند جانبازی نمره قبولی رو نیاره هر چی از 25تا اضاف بیاد میده ب امثال شماها...
دوست عزیز مطمینا اگه بیشتر از شما در اطرافم جانباز نباشه کمتر نیست!
چه خوب و عالی...پس مقایسه میکنید با کشور های دیگه...
ممنون میشم بهم بگید حداقل حقوق ها در مشاغل مختلف در اون کشور ها چه قدر هست!؟
میزان مالیات بر اساس حقوق و قیمت خودرو و لوازم مختلف چه طور با توجه به دریافتی!؟
اگه میخواین مقایسه کنید پس همه ی شرایط رو در نظر بگیرید و مطمینا در اخر به حرف من و خیلی های دیگه میرسید...در این شرایط این سهمیه نا عادلانس...!
بله جانبازین نگران شغل خودشون نیستن...چون اکثرا بعد از امدن از جبهه با کمترین میزان تحصیل نسبت به بقیه در بهترین پست ها مشغول به کار شدن و با بهترین شرایط کار کردن و بازنشست شدن...
میتونم بپرسم بنیاد پولشو از کجا میاره!؟
خوشبختانه یا متاسفانه کسی نمیتونه خودشو گول بزنه...شما هم از این دسته خارج نیستید و مطمینا میدونید که چه قدر ناعدالتی هست در این زمینه...
ولی اگه خدایی نکرده!زبونم لال!خواستید خودتونو گول بزنید!
پس بهتره یک مثال براتون بزنم!
کارنامه ی منطقه1 بر اساس سال93!قبولی در رشته ی پزشکی زاهدان!پسر...
رتبه منطقه یک:1783
به ترتیب دفترچه درصد ها:
49
46
62
54
0
26
58
57
52
خوب 70درصد حساب میکنیم!
به ترتیب دفترچه درصد ها میشه!
34
32
43
37
0
18
40
39
36
رتبه چنین کسی در منطقه 1 میشه حدود 6هزار!(بین5500تا6500)
یعنی در بهترین حالت از پیرا پزشکی ها پرستاری یا اتاق عمل میاره...یا کلا باید با کادر درمان خداحافظی کنه و وارد مدیریت و ...بشه!
پس نه تنها این سهمیه دانشگاه!بلکه هم رشته و هم دانشگاه رو عوض میکنه!
خوشبختانه اغلب منطقی و کاملا متوجه هستن پس بهتره ادامش ندیم در این تایپک...
مشکلات و بی عدالتی ها تنها محدود به این موضوع نمیشه و خیلی وجود داره...
امیدوارم روزی رو ببینیم هممون که هر کسی به حق واقعی خودش برسه...
درود ..اینکه گفته شد صفر برمیدارن درسته کسی که سهمیه 75 و به بالا داشته باشه دو صفر از رتبه اش میفته ...درضمن اینطور نیست که درس نخوانده با سهمیه قبول شه.
درود ..هرکس زحمت بکشه موفق میشه ....اگه جانبازا سهمیه دارن حقشونه ..ببینم شما که میگی بیشتر جانبازا شغل خوب دارن چند نفرشونو اینجوری دیدی؟
اینا همه بهانه است ..کسی که بخواد درس بخونه میخونه.امسال رتبه 2000 تو یه سهمیهای جانبازی هیچ جا قبول نمیشه .پس نتیجه میگیریم این موضوع فقط زیادی بزرگ شده.
ویرایش توسط Kasandan : 26 مرداد 1394 در ساعت 21:41
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)