اول از همه شما باید کتاب ادبیات موضوعی گاج رو بگیرید واسه تستاش .
من لقمه های مهروماه رو برای آموزش همه موضوعات ادبیات ( به جز قرابت ) پیشنهاد می کنم .
یکی یکی موضوعات رو با سایر رقیباشون بررسی می کنم :
1 - آرایه : رقیبش نشر الگو هست که کتابش خیلی بی روحه و تقریبا سیاه و سفید (البته چاپ قبلیشو که من داشتم سیاه و سفید بود ) و برای هر آرایه حدود یک صفحه نصفه توضیح داده و بعدش یه عالمه تست که وقتی ادبیات موضوعی گاج رو بگیرید دیگه تستا رو از همونجا می زنید . لقمه مهروماه چاپش رنگی هست و قبل از بار علمیش اصلا آدم دوست داره که بخونش ! برای هر آرایه توضیحات خیلی خوب با کلی مثال آورده و همچنین برای هر آرایه هم یه تصویر آورده که تو قشنگ می گیری جریان چیه .آرایه هایی هم که با هم اشتباه گرفته میشن رو توضیح داده فرقشون رو بازم با مثال های زیاد .
2- تاریخ ادبیات : باز هم رقیب اصلیش نشرالگو هست و چندتا کتاب دیگه مثل مصور تخته سیاه . نشر الگو باز هم سیاه و سفید
.gif)
! ولی خب تستای زیادی داره که وقتی شما گاج رو داری نیاز نمیشه . واسه بعضی از اشخاص هم کتاباشون کامل نیست و ناقصه ! ولی لقمه مهروماه چهره و صورت اشخاص رو به صورت رنگی و با حالت کاریکاتوری آورده و همه اشخاص و کتاب ها رو هم به صورت کامل کامل و بدون نقص آورده .
3- زبان فارسی : رقیب زیاد داره ولی خب اصلی ترین هاش هامون سبطی نشر دریافت ، 5+1 بحث الگو و هفت خوان خیلی سبزن . هامون سبطی تو بعضی از قسمت ها خیلی خوبه ولی خیلی حجمش زیاد و مسائل اضافی خیلی خیلی خیلی داره که اصلا آدم وقت نمی کنه بخونه و دیگه اینکه مطالب رو با یه نظم خوب مرتب نکرده کنار هم . 5+1 بحث رو هم خودم دیدم اصلا خوشم نیومد ! من خوشم نیومد ولی شاید خوب باشه ! هقت خوان خیلی سبز باز کتاب خوبیه و در سطح همین لقمه مهروماه هست . لقمه مهروماه باز هم رنگی
.gif)
! مطالب رو قشنگ دسته بندی کرده به صورت موضوعی ن بر اساس نظم کتاب درسی ! (البته نمیشه ترتیب کتاب درسی رو گفت نظم ! ) تمام نکاتی رو که توی هامون سبطی نشر دریافت هست رو داره فقط دیگه اضافه گویی هاشو گذاشته کنار . آخرش هم یه خلاصه خیلی خوب واسه دوران جمع بندی داره خودش ! راستی یه ویژگی خیلی خوب دیگه هم که داره درس های حفظیاتی مثل زندگی نامه و . .. رو به صورت خلاصه و مفید آورده و مثل نشر دریافت نگفته از رو کتاب بخونید !
4- قرابت معنایی : کتابای مطرح بازار واسه قرابت هفت خوان خیلی سبز ، الگو و نشر دریافته . قرابت مبحثیه که تو باید با تست زیاد توش استاد بشی چون به هر حال هر چی هم که بخوای مفهوم شعر ها رو بخونی و حفظ کنی آخر سر تو کنکور 4 تا شعر دیگه می دن که تو حالا ندیدیشون ! پس ما چه دلیلی داره بیایم وقت بزاریم رو درسنامه واسه قرابت مثل نشر دریافت ! به هیچ وجه نشر دریافت رو پیشنهاد نمی کنم چون حجمش هم خیلی زیاده . قرابت الگو و خیلی سبز هم تقریبا در یه سطحن که باز من هفت خوان رو چون بر اساس درس های کتاب درسی طبقه بندی کرده و الگو طبقه بندی نکرده من هفت خوان رو بیشتر ترجیح میدم .
5- لغت و املا : این مبحث چون کاملا حفظیه زیاد فرقی نمی کنه چه منبعی داشته باشید همه منابع تو این زمینه خوب کار کردن .
توصیه : پیشنهاد می کنم واسه درسی مثل ادبیات سعی کنید کتابایی کم حجم و مفید بگیرید که زیاد وقتتون رو نگیره . به هر حال با این که ضریبش از بقیه عمومی ها بیشتره ولی دلیل نمیشه وقت خیلی زیادی روش بزارید . درس های خیلی مهم تری هم دارید . پس زیاد دور و بر کتابای نشر دریافت نرید ( البته فقط واسه ادبیات می گم ! )