سلام دوستان من قرار بود تابستون ریاضی . فیزیک .شیمی رو یه دور بخونم ک متاسفانه بخاطر دکتر و مریضی هو عمل نتونستم چیزی بخونم یعنی فیزیک تا اوایل عدسی ها خوندم ریاضی رو هم از کتاب خیلی سبز تا اول قدر مطلق شیمی رو هم از پیش شروع کردم کتاب گاج نقره ای رو تا اواسط تعادل خوندم البته لا بلاش زیست هم خوندم و عمومی هم زیست رو کتاب گاج و عمارلو و کتاب درسی تا گردش مواد رسیدم ک بعدش عمل کردم یه هفته ای میشه نزدیک کتاب نیومدم خوب تا اینجاش شبیه بیوگرافی شده اما سوالم این بود با این وضع چه کنم من پشت کنکوری ام اون چند سال نکه هر سال کنکور داده باشم ن سال 89 که کنکور دادم خانواده نزاشتن بمونم پشتش خلاصه همین 94 کنکور دادم البته بعد عید خوندم رتبه ام افتضلاح شد اما عقب نمی رم من می خاستم با برنامه قلم چی برم جلو دیدم برا تابستونش سال سوم رو دوره میکنه اما من اخرین باری ک فیزک خوندم مثلا سال 89 بود و تصمیم گرفتم تابستون لاقل یه دور بکنم از اوئل مهر با قلم چی برم اما این مشکلات ک پیش اومد نمی دونم چیکار کنم خودم بخونم یا با برنامه اونا برم ممنون میشم کمک کنین ولی من تمام سعیمو میکنم حتی همین روزا ک هی دراز کشیده بودم لغت فارسی عربی رو تخت می خوندم تا جای ک امکانش بود
100