خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 48 از 48
    1. Top | #46
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _fatemeh_ نمایش پست ها
      من تابستون آزمون شرکت نکردم . الان یه ماهه درگیر برنامه ریزی ام .با وجود مشکلاتی که دارم نمیدونم چجوری برنامه بریزم که تو این یه ماه زیست 1 و شیمی 2 و عربی 1 و لغات زبان و زبان فارسی رو تموم کنم !!! یعنی برنامه ریختن آسونه اما عمل کردن به همه ی جزئیاتش سخته مثلا یه اتفاق غیر قابل پیش بینی میفته و برنامه خراب میشه کلا !!وقتی از برنامه جا میمونم چیکار کنم به نظرتون ؟؟
      ببین برنامه ات باید انعطاف داشته باشه که اگه یک مشکلی یا اتفاق پیش بینی نشده ای پیش اومد ضربه نخوری
      حالا چطور اینکارو کنی اول اینه دو رو اخر هفته جبرانی بذاری که درسی اگه جا موند یا ازش موند رو بخونی
      دوم اینکه برنامه روزانت رو یادداشت کنی ساعت به ساعت و ریز به ریز داخل دفتر برنامت هر برنامه ای ام جا موند یه تایم اخر شب یا فردا صبح قبل از شروع کارهات در نظر بگیری تا اون درس جامونده رو بخونی و جبران کنی
      نوشتن برنامه و ثبت ساعات برنامه تو دفتر برنامه ریزی از نون شب واجب تره
      مشاور

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _fatemeh_ نمایش پست ها
      من تابستون آزمون شرکت نکردم . الان یه ماهه درگیر برنامه ریزی ام .با وجود مشکلاتی که دارم نمیدونم چجوری برنامه بریزم که تو این یه ماه زیست 1 و شیمی 2 و عربی 1 و لغات زبان و زبان فارسی رو تموم کنم !!! یعنی برنامه ریختن آسونه اما عمل کردن به همه ی جزئیاتش سخته مثلا یه اتفاق غیر قابل پیش بینی میفته و برنامه خراب میشه کلا !!وقتی از برنامه جا میمونم چیکار کنم به نظرتون ؟؟
      اول همه اون نا امید شدم رو از صفحه ات پاک کن
      برنامه ساعتی من اولایل صفحه نوشته شده من تا 11 می خونم و از 11 تا 12 جبرانی برای حفظیات یا خوندنی هاس اگهخ جا موند
      و صبح هم ک از 5تا ساعت 7.30 خارج از برنامه برای عقب افتاده هاسریاضی و.. در واقع چون ممکن همیشه 5 بیدار نشم مث امروز ک 8 بیدار شدم البته شارژ کوشی تمو شده بود زنگ نخورد
      و تو برنامه ات همیشه یه زمان برا جا مونده ها بزار امیدوارم حرفام کمکت کنه
      توصیه های artim عزیر رو هم کوش کن خیلی ب من کمک کرد راهنمایی هاش

79

3. Top | #48
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farnaz75 نمایش پست ها
      ب نظر شما با یه مشاور پیش رفتن که برنامه روزانه درسیو اینارو اون تعین کنه خوبه یا نه؟
      نه من رفتم.پیش معروفشم رفتم.اصن فایده نداره برنامه بگیری.چون در طول سال احتمال بده مریض بشی،حس درس نداشته باشی،خدایی نکرده عزیزتو از دست بدی و ... اما اینا جوری برنامه میدن که اگه امروزو نتونستی انجام بدی واسه فردا دغدغه دیروزو داری....الانم رفتم خودم ی پکیج برنامه ریزی مستقل خریدم.عالیم بوده.دیگه پول مشاور و ... نمیدم
      پاسخ به سوالات سربازی

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن