خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 9 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 126
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=shahab8990;554252]
      نقل قول نوشته اصلی توسط Blackfire747 نمایش پست ها

خب حرف من اینه که ظرفیت 2000 تا نیست ، همون 1000 تاست (حدودی)
      خو حالا که شرایط پذیرش تغییر کرده یعنی باید انتطار داشته باشیم که با رتبه ها ی بالاتری امسال منطقه 3 قبول شن؟

2. Top | #32
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=Blackfire747;554268]
      نقل قول نوشته اصلی توسط shahab8990 نمایش پست ها
      خو حالا که شرایط پذیرش تغییر کرده یعنی باید انتطار داشته باشیم که با رتبه ها ی بالاتری امسال منطقه 3 قبول شن؟
      من پزشکی مشهد رو مثال میزنم:
      پارسال آخرین رتبه منطقه سه نیمسال دوم 315 بود. امسال به نظرم آخرین قبولی منطقه سه میشه حدود 800 اینا!

3. Top | #33
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      [QUOTE=Blackfire747;554268]
      امسال با توجه به تغییرات سهمیه ایثارگران و گزینش کشور کلا نظر قطعی نمیشه داد ، .. با این وجود با بعضی ها که طبق گفته ی سازمان سنجش مبنی بر اینکه "ظرفیت ها نسبت به جمعیت مناطق هستش" ،محاسبه می کنن که امسال پذیرش منطقه 2 و منطقه 3 تقریبا یکسانه ،موافق نیستم.. فک نمی کنم اینطور بپذیرن !! بنا به دلایلی...

4. Top | #34
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=shahab8990;554312]
      نقل قول نوشته اصلی توسط Blackfire747 نمایش پست ها

امسال با توجه به تغییرات سهمیه ایثارگران و گزینش کشور کلا نظر قطعی نمیشه داد ، .. با این وجود با بعضی ها که طبق گفته ی سازمان سنجش مبنی بر اینکه "ظرفیت ها نسبت به جمعیت مناطق هستش" ،محاسبه می کنن که امسال پذیرش منطقه 2 و منطقه 3 تقریبا یکسانه ،موافق نیستم.. فک نمی کنم اینطور بپذیرن !! بنا به دلایلی...
      سنجش كه نمياد تك تك برگه هارو بده به اپراتور بگه بررسي كن هركدوم رتبه كشوري بهتر داشتن پذيرش كن!

يك برنامه مينويسن و بهش دستور ميدن ظرفيت هر كدرشته پزشكي دندون و دارو رو به نسبت درصد تعداد شركت كننده تقسيم كنه. مثلا فكر كن 100 تا پزشكي ميخواد يه كد رشته ميشه اينجوري:
      ظرفيت ايثارگران: 25 نفر
      ظرفيت منطقه 1 = 12 نفر
      ظرفيت منطقه 2 = 35 نفر
      ظرفيت منطقه 3 = 28 نفر
      خب الان كه ظرفيت هر منطقه مشخص شده كامپيوتر مياد از رتبه 1 هر منطقه شروع ميكنه به بررسي كدرشته هاي انتخابي. هيچ منطقه اي به اون يكي ديگه ربطي نداره!

اگه فكر ميكني من اشتباه ميكنم برو پذيرش بين الملل هاي پارسال رو ببين!پارسال بين الملل پذيرش كشوري داشت! مثلا اين بين الملل تهران پزشكي هستش.ببين تقريبا در مورد رشته هاي كشوري حرف من درسته:
      %D8%A8%D9%8A%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84.jpg

5. Top | #35
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      [QUOTE=m.a_935267;554413]

سنجش كه نمياد تك تك برگه هارو بده به اپراتور بگه بررسي كن هركدوم رتبه كشوري بهتر داشتن پذيرش كن!

يك برنامه مينويسن و بهش دستور ميدن ظرفيت هر كدرشته پزشكي دندون و دارو رو به نسبت درصد تعداد شركت كننده تقسيم كنه. مثلا فكر كن 100 تا پزشكي ميخواد يه كد رشته ميشه اينجوري:
      ظرفيت ايثارگران: 25 نفر
      ظرفيت منطقه 1 = 12 نفر
      ظرفيت منطقه 2 = 35 نفر
      ظرفيت منطقه 3 = 28 نفر
      خب الان كه ظرفيت هر منطقه مشخص شده كامپيوتر مياد از رتبه 1 هر منطقه شروع ميكنه به بررسي كدرشته هاي انتخابي. هيچ منطقه اي به اون يكي ديگه ربطي نداره!

اگه فكر ميكني من اشتباه ميكنم برو پذيرش بين الملل هاي پارسال رو ببين!پارسال بين الملل پذيرش كشوري داشت! مثلا اين بين الملل تهران پزشكي هستش.ببين تقريبا در مورد رشته هاي كشوري حرف من درسته:
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: بين الملل.jpg
مشاهده: 58
حجم: 147.4 کیلو بایت
      پارسال شنوایی سنجی هم کشوری بوده ، اما اگه به یادگار ماندگار قلم چی مراجعه کنید، دانشگاه ایران از منطقه 1 پنج تا خواسته و منطقه 3 چهارتا.. میخوام بگم که آمار قلم چی ناقصه و نمیشه بهش اعتماد کرد ....در کل هنوز هیچی معلوم نیست تا اعلام نتایج !!

6. Top | #36
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی پاتر نمایش پست ها
      چی؟؟؟؟رتبه 6 نیاورد؟امکان ندارهسال 90ازشهر ما یکی با 55 پزشکی تهران اورد البته نیم سال 2
      خب امکان داره، برای اطمینان میتونید به سایت کانون و پذیرشی های منطقه 3 سال 93 تو پزشکی تهران مراجعه کنید.
      ویرایش توسط masood2013 : 22 مرداد 1394 در ساعت 00:12

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      وای من بیشتر بودن ظرفیت منطقه 2 رو درک نمیکنم!!کاش منم منطقه 2 ای بودمکااااااااااااش
      شرکت کننده کمتر پذیرش بیشتر امکانات بیشتر...خوبه والا

و اینجایی که ایران است

8. Top | #38
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=shahab8990;554524]
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.a_935267 نمایش پست ها

پارسال شنوایی سنجی هم کشوری بوده ، اما اگه به یادگار ماندگار قلم چی مراجعه کنید، دانشگاه ایران از منطقه 1 پنج تا خواسته و منطقه 3 چهارتا.. میخوام بگم که آمار قلم چی ناقصه و نمیشه بهش اعتماد کرد ....در کل هنوز هیچی معلوم نیست تا اعلام نتایج !!
      شما یک کدرشته رو دیدی که منطقه 1 با 3 برابر بوده میگی حرف ما اشتباهه؟
      بقیه رو هم خب نگاه کن! کلی منطقه 2 و 3 گرفته و فقط چندتا منطقه 1 گرفتن!

9. Top | #39
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      فکر نمیکنم نسبت به پارسال تغییر چندانی کنه.ظرفیتا همونه تقریبا.این که دوستان میگن با 800 منطقه 3 پزشکی مشهد تقریبا محاله!ببینید بالاخره به رتبه کشوری هم ربط داره.

10. Top | #40
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ضمن اینکه نتیجه پردیس پارسال واسه خیلیا اشتباه بوده،ظاهرا توی دفترچه نوشته شده بود پذیرش براساس رتبه کشوری ولی کاملا برعکس بود و نتیجش هم این شد که مثلا با نمره کل 8851 منطقه 2 داروی جندی شاپور پردیس نیاورده بودن ولی با تراز 8100 منطقه 3 قبول شده بودن.
      خیلیا حضوری رفتن سازمان سنجش و اعتراض کردن و یه عدشون هم تونستن مجددا انتخاب رشته کنن.

11. Top | #41
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simin11 نمایش پست ها
      فکر نمیکنم نسبت به پارسال تغییر چندانی کنه.ظرفیتا همونه تقریبا.این که دوستان میگن با 800 منطقه 3 پزشکی مشهد تقریبا محاله!ببینید بالاخره به رتبه کشوری هم ربط داره.
      اصلا هیچ ربطی به رتبه کشوری نداره!
      پذیرش کشوری یعنی اینکه بومی سازی حذف شه و ظرفیت براساس درصد شرکت کننده در هر منطقه تقسیم بشه. ولی هرکس با توجه به رتبه زیرگروه در منطقه پذیرش میشه و نه رتبه کشوری!
      من که گفتم 800 مثال زدم! ولی خیالتون راحت امسال اگه کشوری پذیرش کنن خیلی به نفع منطقه 3 میشه.

12. Top | #42
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      پذیرش کشوری یعنی اینکه بومی سازی حذف شه و ظرفیت براساس درصد شرکت کننده در هر منطقه تقسیم بشه. ولی هرکس با توجه به رتبه زیرگروه در منطقه پذیرش میشه و نه رتبه کشوری!
      من که گفتم 800 مثال زدم! ولی خیالتون راحت امسال اگه کشوری پذیرش کنن خیلی به نفع منطقه 3 میشه.
      من که منطقه 2ام!
      امیدوارم باعث نشه حداقل پزشکی ایرانم نیارم!

13. Top | #43
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simin11 نمایش پست ها
      من که منطقه 2ام!
      امیدوارم باعث نشه حداقل پزشکی ایرانم نیارم!
      شما که رتبه عالی اوردی نگران نباش. واسه منطقه 2 هیچ فرقی با پارسال نمیکنه. واسه منطقه 1 خیلی بد شده

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام داداش
      من یه سوال داشتم.
      من این طوری فهمیدم که قبولی های منطقه 3 سال 94 یه چیزی میشه تو مایه های قبولی های منطقه 2 سال 93. درست میگم؟
      اگه درست بگم پارسال آخرین نفری که از منطقه 2 پزشکی ایران آورده و همچنین غیربومی هم بوده (یعنی شبیه امسال) رتبش 253 بوده.
      حالا به نظر شما ممکنه من با 229 منطقه3 ایران بیرم؟
      یا خود شما دندان بهشتی بیارین؟
      احتماش هست یا صفر درصده؟

15. Top | #45
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bita75 نمایش پست ها
      سلام داداش
      من یه سوال داشتم.
      من این طوری فهمیدم که قبولی های منطقه 3 سال 94 یه چیزی میشه تو مایه های قبولی های منطقه 2 سال 93. درست میگم؟
      اگه درست بگم پارسال آخرین نفری که از منطقه 2 پزشکی ایران آورده و همچنین غیربومی هم بوده (یعنی شبیه امسال) رتبش 253 بوده.
      حالا به نظر شما ممکنه من با 229 منطقه3 ایران بیرم؟
      یا خود شما دندان بهشتی بیارین؟
      احتماش هست یا صفر درصده؟
      نميدونم والا! راستش من خودم احتمال دندان مشهد رو كم ميدونم چه برسه به بهشتي! اگه بهشتي اسمم دربياد كه انگار بهشت رو بهم دادن!!

صفحه 3 از 9 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن