مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 9 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 126
    1. Top | #16
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masood2013 نمایش پست ها
      یعنی فقط 20 هزار تفاوت داشتن؟! پس چرا رتبه 6 منطقه 3 پزشکی تهران نیاورد، ولی تا 50 منطقه 2 تهران آوردن؟!
      دانشگاه تهران بر اساس رتبه کشوری دانشجو می گیره

2. Top | #17
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza.arvin نمایش پست ها
      دانشگاه تهران بر اساس رتبه کشوری دانشجو می گیره
      خب غلط میکنه دیگه، چرا باید دانشگاه به اون بزرگی این کارو بکنه؟ اینجوری که به منطقه 3 ی ها ضرر میکنه.

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام.این کارنامه پارسال من. منطقه 3
      screenshot-11-.png

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اين شكلي كه منطقه يكي ها نابود ميشند

اين خيلي ظلمه .ما چه تغصيري داريم كه سياهه لشكري هامون كمه

اگه يه سال زودتر به دنيا ميومدم چه قدر خوب ميشد :-<

5. Top | #20
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza376 نمایش پست ها
      اين شكلي كه منطقه يكي ها نابود ميشند

اين خيلي ظلمه .ما چه تغصيري داريم كه سياهه لشكري هامون كمه

اگه يه سال زودتر به دنيا ميومدم چه قدر خوب ميشد :-<
      30ساله در حق بچه های منطقه 3 داره ظلم میشه! حالا یه سالم به منطقه 1 ظلم بشه! تهرانیا که بهترین دانشگاه ها رو داشتن و با داشتن بهترین امکانات و معلم های خصوصی به زور تو کنکور قبول میشدن! ولی بچه های منطقه ۳ بدون معلم خودشون کتابارو میخونن و بدون اینکه اصلا بدونن شبانه روزانه چیه و فرقشون چیه یا اصلا نمیدونن دانشگاه چجوریه و صد تا مساله دیگه که بچه های منطقه ۳ هیچی درموردش نمیدونن!

خدایی اگه پزشکیارو با رتبه های بالای منطقه ۳ پر کنن بهتره تا خوبای منطقه ۱. چون منطقه ۳ ها از خدمت در مناطق محروم و روستاها
      ننگ و عار احساس نمیکنن!

به نظر من سازمان سنجش با افزایش ظرفیت منطقه ۳ها به بچه های مناطق محروم فرصت زندگی در یک محیط بزرگ رو میده و این خیلی به نفع جامعس
      ویرایش توسط m.a_935267 : 21 مرداد 1394 در ساعت 01:05

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.a_935267 نمایش پست ها
      منطقه 3 ها تو شهر خودشون که دانشگاه ندارن بزنن! ولی منطقه ۲ ها مثلا یزدیا خیلیا شهرشون میمونن! بخاطر همین شهرهای کوچک منطقه ۲ با رتبه ی بالاتر ممکنه جاهای بهتر قبول شن! نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه ولی دلیلش همینه
      راستش نفهمیدم ولی همین ک دلیل منطقی داره کافیه برام
      نقل قول نوشته اصلی توسط masood2013 نمایش پست ها
      یعنی فقط 20 هزار تفاوت داشتن؟! پس چرا رتبه 6 منطقه 3 پزشکی تهران نیاورد، ولی تا 50 منطقه 2 تهران آوردن؟!
      چی؟؟؟؟رتبه 6 نیاورد؟امکان ندارهسال 90ازشهر ما یکی با 55 پزشکی تهران اورد البته نیم سال 2
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.a_935267 نمایش پست ها
      30ساله در حق بچه های منطقه 3 داره ظلم میشه! حالا یه سالم به منطقه 1 ظلم بشه! تهرانیا که بهترین دانشگاه ها رو داشتن و با داشتن بهترین امکانات و معلم های خصوصی به زور تو کنکور قبول میشدن! ولی بچه های منطقه ۳ بدون معلم خودشون کتابارو میخونن و بدون اینکه اصلا بدونن شبانه روزانه چیه و فرقشون چیه یا اصلا نمیدونن دانشگاه چجوریه و صد تا مساله دیگه که بچه های منطقه ۳ هیچی درموردش نمیدونن!

خدایی اگه پزشکیارو با رتبه های بالای منطقه ۳ پر کنن بهتره تا خوبای منطقه ۱. چون منطقه ۳ ها از خدمت در مناطق محروم و روستاها
      ننگ و عار احساس نمیکنن!

به نظر من سازمان سنجش با افزایش ظرفیت منطقه ۳ها به بچه های مناطق محروم فرصت زندگی در یک محیط بزرگ رو میده و این خیلی به نفع جامعس
      دمت گرم داشی حرف دل مارو زدی

و اینجایی که ایران است

7. Top | #22
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان.....با این که توضیح دادین اما من هنوز هم میترسم نمیدونم چه چیزی میخاد سرمون بیاد....پارسال تا 431 منطقه سه پزشکی شیراز ترم دوم آورده.....آیا من با 340 زیر گروه یک منطقه سه میتونم شیراز ترم دو پزشکی بیارم؟....بعضیا ناامیدم کردن برا همین یه کم شک دارم

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arhn نمایش پست ها
      سلام دوستان.....با این که توضیح دادین اما من هنوز هم میترسم نمیدونم چه چیزی میخاد سرمون بیاد....پارسال تا 431 منطقه سه پزشکی شیراز ترم دوم آورده.....آیا من با 340 زیر گروه یک منطقه سه میتونم شیراز ترم دو پزشکی بیارم؟....بعضیا ناامیدم کردن برا همین یه کم شک دارم
      اره میاری

و اینجایی که ایران است

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی پاتر نمایش پست ها
      راستش نفهمیدم ولی همین ک دلیل منطقی داره کافیه برام

چی؟؟؟؟رتبه 6 نیاورد؟امکان ندارهسال 90ازشهر ما یکی با 55 پزشکی تهران اورد البته نیم سال 2

دمت گرم داشی حرف دل مارو زدی
      سال 90 دانشگاه ایران و تهران ادغام بودن ، به طور کلی اسمشون دانشگاه تهران بود تو دفترچه..

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shahab8990 نمایش پست ها
      سال 90 دانشگاه ایران و تهران ادغام بودن ، به طور کلی اسمشون دانشگاه تهران بود تو دفترچه..
      نمیدونستم!این یع بی عدالتیه بزرگه
      ایشالا امسال تا حدودی تعدیل بشه تو ناعدالتی!
      راستی این ک میگن دانشگاه تهران کشوری بر میداره خب امسال همه دانشگاها کشورین دیگه!!پس بدبخت شدیم رفت دیگه

و اینجایی که ایران است

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=علی پاتر;553578]اها خب اینجاشو درک نمیکنم...مگه ظرفیت منطقه 3 حتی بیشتر از 2 نی؟؟پ چطوریه اونا با 2700 ماها با 1600؟؟[

سلام.چون همون رتبه 2700 منطقه 2 معادل تقربا900 منطقه 3 هستش.اگه باورتون نمیشه نمره ترازاشون رو مقایسه کنین.باتشکر
      **قابل توجه فارق التحصیلان و پشت کنکوری ها**

مشاوره و برنامه ریزی توسط دانشجوی پزشکی

رتبه در منطقه2:زیرگروه1: 706.زیرگروه2: 527

در صورت تمایل پیام خصوصی بدهید

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      [quote=konkur98;553941]
      اها خب اینجاشو درک نمیکنم...مگه ظرفیت منطقه 3 حتی بیشتر از 2 نی؟؟پ چطوریه اونا با 2700 ماها با 1600؟؟[

سلام.چون همون رتبه 2700 منطقه 2 معادل تقربا900 منطقه 3 هستش.اگه باورتون نمیشه نمره ترازاشون رو مقایسه کنین.باتشکر
      داشی میدونی بحث ما اینه ک وقتی 2700 منطقه 2 قبول میشه ینی برا نفر 2700ام ظرفیت مونده بود دیگه...خب 2700منطقه 3 چرا قبول نمیشه؟اصن با این فرض ک 2700منطقه 3بیست هزار منطقه 2 هست...این دلیل نمیشه ک...

و اینجایی که ایران است

13. Top | #28
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      [quote=علی پاتر;554073]
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkur98 نمایش پست ها
      داشی میدونی بحث ما اینه ک وقتی 2700 منطقه 2 قبول میشه ینی برا نفر 2700ام ظرفیت مونده بود دیگه...خب 2700منطقه 3 چرا قبول نمیش(ه؟اصن با این فرض ک 2700منطقه 3بیست هزار منطقه 2 هست...این دلیل نمیشه ک...
      (درمورد پارسال)شما باید بومی پذیری و رتبه در زیرگروه ها و...... رو هم در نظر بگیرید، مثلا ممکنه رتبه 2300 منطقه 2 پزشکی قبول نشه ولی 2500 قبول بشه ...
      منطقه 2 همیشه بیشترین پذیرش رو داره ، با وجود پارسال هم ظاهرا گفته بودن نسبت به جمعیت مناطق ظرفیت ها تقسیم میشه ، منظقه 2 پذیرشش خیلی بیشتر بود یه دلیلش فک کنم اینه که رتبه ای داوطلبی در منطقه 2 می یاره نسبت به مناطق دیگه رتبه کشوری به مراتب بهتری داره، مثلا خود من 1000 منطقه 2 هستم و 2100 کشوری ...من اگه منطقه 3 بودم رتبم حدودای 300 می شد وشیراز رو به احتمال زیاد می آوردم!
      در کل منطقه 3 ای ها نسبت به اون رتبه کشور ای که دارن شانس قبولی بهتری دارن، همیشه همین طور بوده.

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=shahab8990;554093]

(درمورد پارسال)شما باید بومی پذیری و رتبه در زیرگروه ها و...... رو هم در نظر بگیرید، مثلا ممکنه رتبه 2300 منطقه 2 پزشکی قبول نشه ولی 2500 قبول بشه ...
      منطقه 2 همیشه بیشترین پذیرش رو داره ، با وجود پارسال هم ظاهرا گفته بودن نسبت به جمعیت مناطق ظرفیت ها تقسیم میشه ، منظقه 2 پذیرشش خیلی بیشتر بود یه دلیلش فک کنم اینه که رتبه ای داوطلبی در منطقه 2 می یاره نسبت به مناطق دیگه رتبه کشوری به مراتب بهتری داره، مثلا خود من 1000 منطقه 2 هستم و 2100 کشوری ...من اگه منطقه 3 بودم رتبم حدودای 300 می شد وشیراز رو به احتمال زیاد می آوردم!
      در کل منطقه 3 ای ها نسبت به اون رتبه کشور ای که دارن شانس قبولی بهتری دارن، همیشه همین طور بوده.
      به نظر من منظور پاتر یه چیز دیگه بود.
      نگاه کن دانش آموز توی کنکور تو دو جا رتبه بندی میشه یکی کشوری یکی دیگه تو سهمیه.
      حالا طرفیت دانشگاه ها ی پزشکی توی منطقه 3 مثلا 2000 تاست.
      خوب پس باید تار تبه ی 2000 منطقه 3 پذیرش بشه اما تا 900 بیشتر اتفاق نمی افته.
      گرفتی!

15. Top | #30
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      [QUOTE=Blackfire747;554194]
      نقل قول نوشته اصلی توسط shahab8990 نمایش پست ها
      به نظر من منظور پاتر یه چیز دیگه بود.
      نگاه کن دانش آموز توی کنکور تو دو جا رتبه بندی میشه یکی کشوری یکی دیگه تو سهمیه.
      حالا طرفیت دانشگاه ها ی پزشکی توی منطقه 3 مثلا 2000 تاست.
      خوب پس باید تار تبه ی 2000 منطقه 3 پذیرش بشه اما تا 900 بیشتر اتفاق نمی افته.
      گرفتی!
      خب حرف من اینه که ظرفیت 2000 تا نیست ، همون 1000 تاست (حدودی)

صفحه 2 از 9 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن