اين شكلي كه منطقه يكي ها نابود ميشند
اين خيلي ظلمه .ما چه تغصيري داريم كه سياهه لشكري هامون كمه
اگه يه سال زودتر به دنيا ميومدم چه قدر خوب ميشد :-<
30ساله در حق بچه های منطقه 3 داره ظلم میشه! حالا یه سالم به منطقه 1 ظلم بشه! تهرانیا که بهترین دانشگاه ها رو داشتن و با داشتن بهترین امکانات و معلم های خصوصی به زور تو کنکور قبول میشدن! ولی بچه های منطقه ۳ بدون معلم خودشون کتابارو میخونن و بدون اینکه اصلا بدونن شبانه روزانه چیه و فرقشون چیه یا اصلا نمیدونن دانشگاه چجوریه و صد تا مساله دیگه که بچه های منطقه ۳ هیچی درموردش نمیدونن!
خدایی اگه پزشکیارو با رتبه های بالای منطقه ۳ پر کنن بهتره تا خوبای منطقه ۱. چون منطقه ۳ ها از خدمت در مناطق محروم و روستاها ننگ و عار احساس نمیکنن!
به نظر من سازمان سنجش با افزایش ظرفیت منطقه ۳ها به بچه های مناطق محروم فرصت زندگی در یک محیط بزرگ رو میده و این خیلی به نفع جامعس
ویرایش توسط m.a_935267 : 21 مرداد 1394 در ساعت 01:05
سلام دوستان.....با این که توضیح دادین اما من هنوز هم میترسم نمیدونم چه چیزی میخاد سرمون بیاد....پارسال تا 431 منطقه سه پزشکی شیراز ترم دوم آورده.....آیا من با 340 زیر گروه یک منطقه سه میتونم شیراز ترم دو پزشکی بیارم؟....بعضیا ناامیدم کردن برا همین یه کم شک دارم![]()
[QUOTE=علی پاتر;553578]اها خب اینجاشو درک نمیکنم...مگه ظرفیت منطقه 3 حتی بیشتر از 2 نی؟؟پ چطوریه اونا با 2700 ماها با 1600؟؟[
سلام.چون همون رتبه 2700 منطقه 2 معادل تقربا900 منطقه 3 هستش.اگه باورتون نمیشه نمره ترازاشون رو مقایسه کنین.باتشکر
**قابل توجه فارق التحصیلان و پشت کنکوری ها**
مشاوره و برنامه ریزی توسط دانشجوی پزشکی
رتبه در منطقه2:زیرگروه1: 706.زیرگروه2: 527
در صورت تمایل پیام خصوصی بدهید
[quote=علی پاتر;554073](درمورد پارسال)شما باید بومی پذیری و رتبه در زیرگروه ها و...... رو هم در نظر بگیرید، مثلا ممکنه رتبه 2300 منطقه 2 پزشکی قبول نشه ولی 2500 قبول بشه ...
منطقه 2 همیشه بیشترین پذیرش رو داره ، با وجود پارسال هم ظاهرا گفته بودن نسبت به جمعیت مناطق ظرفیت ها تقسیم میشه ، منظقه 2 پذیرشش خیلی بیشتر بود یه دلیلش فک کنم اینه که رتبه ای داوطلبی در منطقه 2 می یاره نسبت به مناطق دیگه رتبه کشوری به مراتب بهتری داره، مثلا خود من 1000 منطقه 2 هستم و 2100 کشوری ...من اگه منطقه 3 بودم رتبم حدودای 300 می شد وشیراز رو به احتمال زیاد می آوردم!
در کل منطقه 3 ای ها نسبت به اون رتبه کشور ای که دارن شانس قبولی بهتری دارن، همیشه همین طور بوده.
[QUOTE=shahab8990;554093]به نظر من منظور پاتر یه چیز دیگه بود.
نگاه کن دانش آموز توی کنکور تو دو جا رتبه بندی میشه یکی کشوری یکی دیگه تو سهمیه.
حالا طرفیت دانشگاه ها ی پزشکی توی منطقه 3 مثلا 2000 تاست.
خوب پس باید تار تبه ی 2000 منطقه 3 پذیرش بشه اما تا 900 بیشتر اتفاق نمی افته.
گرفتی!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)