منم مثل قبل نیسم..فک نکنم افسردگی باشه،اما خب هرچی که هست حالمو خراب میکنه
نمیذاره تمرکز کنم و عدم تمرکز مانع درس خوندنم میشه
اما از پارسال بهترم....تا پارسال شیوه ی زندگی خودمو داشتم.ینی یه زندگی تو گمراهی آشـــــــکـــــــار...
روش زندگیمو عوض کردم....رفتم سمت خدا چون هیچکس از این پشیمون نبود
الآن حالم خیـــــــــــلی از پارسال بهتره...
قربون اون بالاسری برم که خودش منو آفریده،آرامش من رو هم تو راز و نیاز با خودش قرار داده![]()
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
من چون خودم رو برای رسیدن به آرزوهام کافی دونستم
وقتی به راه حق شک کردم و تصمیم گرفتن مثل میلیارد ها انسان دیگه زندگی کنم
از سایه سار امن ایمان فاصله گرفتم و خودم رو یک فرد افسرده دیدم..
به نظر من بسیاری از احساس هایی که عوام به نام افسردگی میشناسند به خاطر دوری از مامن امن الهی است.
میگن اونایی ک رو غذاشون حساسن هر چی نمیخورن (مث من!) ادمای احساسی هستند و زودتر از بقیه ب افسردگی دچار میشن
من تعریف دقیقی از افسردگی ندارم
احتمالا افسردم ولی خودم باور ندارم!
نمیدونم من که فک نکنم از دید خودم افسرده باشم...ولی از دید یک روانشناس یا روانپزشک احتمالا منم درجبهه افسرده ها قرار میگیرم ولی خیلی وقته که فهمیدم زندگی ارزش غصه خوردنو نداره باید یه جورایی بیخیال گذشته ام بشم دیگه مهم نیس پارسال کنکورو چیکار کردم!!!مهم اینه که امسال کنکورو چیکار کنم...دیگه آوردن پزشکی برام نه رویاس نه آرزو برام مهم نیس دیگه هیچی فقط میخوام شاد باشم واز بهترین دوران زندگیم نهایت استفاده رو بکنمو بالذت درس بخونم....ومطمئنم موفق میشم....![]()
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
این قدر این مشکل رو بزرگ نکنین.
من از حال و روز شماها خبر ندارم اما ناراحت بودن و احساس بی هدفی حتما دلیل بر افسردگی نمیشه. استفاده از همین کلمه خودش کلی تاثیر منفی میذاره رو آدم.
به علاوه یکم سرچ کنین میبینین افسردگی نوع ها و درجات مختلف داره و تعریف های مشخصی داره.
بیاین به جای اینکه بگیم افسرده هستیم و اینا بگیم یکم ناراحتیم و حالمون اونجوری که دوس داریم نیس ولی باید تلاش کنیم تا درستش کنیم...
(این حرفا فقط حرفای خودم نیستا٬ خیلی هاش برگرفته از حرفای آنتونی رابینز بود...)
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)