خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 52
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Majesty نمایش پست ها
      مگه نخاع هم قطع میشه؟کی گفته؟؟!!!!
      پست بالایی رو بخونی می فهمی
      همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
      سرنوشت نهاییتان نیست..
      روزهای خوب خواهند آمد

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط misha نمایش پست ها
      پست بالایی رو بخونی می فهمی

الکی میگه شایعس...

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      میگم خب چرا گیاه بخوریم؟! خب گیاه هم نوعی جانداره و جون داره! سلول داره و ....
      یعنی گیاه رو بکشیم؟
      ...

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Al I نمایش پست ها
      سلام و صد سلام خدمت عزیزان دلبند ،

این تاپیک رو زدم تا بگم حیوانات هم احساسات دارن اونا هم درد رو حس میکنن آخه این گوسفند ها چه گناهی کردن که با یه عطسه ی طرف ، باید گردن زده بشن ...

ما انسانها گیاه خواریم نه گوشت خوار ،

شاید ما گوسفند خلق میشدیم اونوقت دوست داشتین قربونیتون کنن ؟؟

ای کاش روزی میشد که هیچ کس گوشت مصرف نمیکرد و به طبع و سرشت خودش بر میگشت ...

فعلا ...

آخه این چه حرفاییه که میزنی برادرم الان من احساس حیوونا رو دیگه کجای دلم بذارم
      خواهشا کم شعار بدین اصن این کار شدنی نیس و بدن انسان هم به پروتیین احتیاج داره هم سلولز
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      میگم خب چرا گیاه بخوریم؟! خب گیاه هم نوعی جانداره و جون داره! سلول داره و ....
      یعنی گیاه رو بکشیم؟
      شما دیگه بیشتر از همه ی ما قاطی کردی
      اره بکشید خواستین بکشید هم از نخاش بکشید کمتر دردش میگیره(طبق دستورالعمل دوستان
      همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
      سرنوشت نهاییتان نیست..
      روزهای خوب خواهند آمد

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      متشکرم از دوستانی که مقاومت غیر منطقی ذهنشون رو کنار گذاشتن و حداقل کمی فکر کردند ...

اینجا کسی مجبور به باور نیست ، تنها یک سری اطلاعات در اختیار شما گذاشته شد ،

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      از دست شما ها!هی آدمو مجبور می کنید جواب بده!

13317496925.jpg

pc3b578ea58c6c04f458af4c9e766cc40e_i4014_538787orig.jpg

1b12e1dd-ca63-4cbd-bf88-ca45df8fd252_main_new.jpg

تصاویری که مشاهده می کنید تصاویر حجامت هستند! حجامت رو بچه ها هم بدون این که گریه کنند می کنند!

به ظاهر خیلی دردناک به نظر میاد ولی دردش در حدیه که یه بچه هم می تونه تحمل کنه!

در اسلام هم ذبح شرایط خاص خودشو داره! و نمیشه همین طوری یهویی حیوون زبون بسته رو ذبح کرد!

خوبه که این جا به این موضوع هم اشاره کنم که غیر از حجامت کار دیگری هم وجود داره که بهش فصد یا رگ زنی میگن که ترسناک ترم هس!

چی داشتم می گفتم؟ آهان یادم اومد!

در اسلام باید در ابندا چهار رگ اصلی زده بشوند!(البته قبلش به حییون زبون بسته آب بدید!)

این چهار رگ باید پشت سر هم و بدون مکث زده بشوند!(فکر نمی کنید یه وقت خدایی نکرده نعوذ بالله خدا اینجای کار سواد داشته می خواسته سریع تر خون از بدن خارج بشه؟)

آقا اجازه؟ چرا خون سریع تر از بدن خارج بشه؟

چون وقتی خون زیادی در مدت کم از بدن خارج بشه احساس درد کم میشه و از بین میره!

ضمنا در شرایط ذبح باید تاکید می کنم باید کاردتون کاملا تیز باشه تا رگ و سر در مدت بسیار کوتاهی بریده بشن!

خدا منو ببخشه که فک می کنم اسلام دین خوبیه! با این حرفایی که زدم الان همه بچه های انجمن بهم می گن عقب مونده!

آخه این روزا هرچی بیشتر پشت دین خدا حرف بزنی Open minded تری!

تو همین انجمن هستند کسانی که به اندازه تعداد موهای سرتون بحث کردند و ضایع شدند ولی خدا شاهده عمرا اگه از رو برن!
      ویرایش توسط M.AMIN.D : 19 مرداد 1394 در ساعت 16:54

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط misha نمایش پست ها
      شما دیگه بیشتر از همه ی ما قاطی کردی
      اره بکشید خواستین بکشید هم از نخاش بکشید کمتر دردش میگیره(طبق دستورالعمل دوستان
      حالا ما هم یه شوخی کردیم و شما جدی گرفتید
      ...

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام و صد سلام خدمت عزیزان دلبند ،

این تاپیک رو زدم تا بگم حیوانات هم احساسات دارن اونا هم درد رو حس میکنن آخه این گوسفند ها چه گناهی کردن که با یه عطسه ی طرف ، باید گردن زده بشن ...

ما انسانها گیاه خواریم نه گوشت خوار ،

شاید ما گوسفند خلق میشدیم اونوقت دوست داشتین قربونیتون کنن ؟؟

ای کاش روزی میشد که هیچ کس گوشت مصرف نمیکرد و به طبع و سرشت خودش بر میگشت ...

فعلا ...

شما به عنوان اولین قدم در راستای اعتراضی که داری دیگه گوشت نخور...

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      در این مقاله دکتر رابرتز دربارۀ اینکۀ انسان اساسا گیاهخوار است صحبت می کنند و در خصوص بیماری های قلبی- عروقی و ارتباط پروتئین موجود در گوشت قرمز و ماهی با بیماری هایی همچونپوکی استخوان حرف می زنند و راجع به هورمون ها و آنتی بیوتیک ها در صنایع دامپروری و ارتباط آن با بلوغ جسمی زود هنگام در دختران و پسران صحبت می کنند.

دکتر "ویلیام کلیفورد رابرتز"، متخصص قلب، از ایالات متحده آمریکا که گیاهخوار کامل نیز هستند، بیش از ۳۰ سال ریاست بخش آسیب شناسی در "مؤسسه ملی قلب، ریه و خون" را که بخشی از مؤسسات ملی سلامت، آژانس تحقیقاتی دارویی برای ایالات متحده است، بر عهده داشته اند.
      ایشان به عنوان یک نویسنده تا به امروز بیش از ۱۴۰۰ مقاله و ۲۴ کتاب چاپ کرده اند. ایشان به عنوانسر دبیر ارشد، از سال ۱۹۸۲، در نشریه "مجله قلب شناسی آمریکا" به کار مشغول بودند، و در سمت مدیر اجرایی مؤسسه قلبی عروقی بایلور در تگزاس، آمریکا نیز خدمت کرده اند:

تعداد زیادی از مدارک علمی وجود دارد که نشان میدهد انسانها اساساً گیاهخوار هستند. ساختار دندان ما و روده های طولانی ما دو نمونه از این موارد هستند.

فایل پیوست 38175

دندان گوشتخواران اساساً بسیار تیز است. انسان فقط چند دندان تیز در جلوی دهانش دارد، اما اکثر دندان های ما صاف هستند و برای خرد کردن میوه ها و سبزیجات ساخته شده اند که قرار بوده از ابتدا نیز آنها را بخوریم.
      مورد دیگر، طول روده های ماست. طول روده گوشتخواران بسیار کوتاه است. یعنی ۳برابر طول بدن شان. اما در انسان، طول روده ۱۲ برابر طول بدن است. من ۱ متر و ۸۰ سانت هستم و روده ام، ۲۲ متر میباشد. لذا وقتی استیک می خورم، ممکن است ۵ روزطول بکشد تا از روده ام بگذرد. اما غذاهای گیاهی و میوه جات خیلی سریع و در عرض ۱۲، ۱۸ ساعت هضم میشوند.
      گوشتخواران با زبان شان غذا را برداشته و سریع می بلعند، در حالیکه انسانها و گیاهخواران غذا را مزه میکنند.
      در مورد خنک کردن بدن: گوشتخواران عرق نمی کنند، اما گیاهخواران عرق می کنند. گوشتخواران برای خنک کردن بدن شان، نفس نفس می زنند.
      موضوع دیگر ویتامین ث است. گوشتخواران خود میتوانند ویتامین ث بسازند. اما گیاهخواران ویتامین ث بدن خود را از طریق مواد غذایی بدست می آورند.
      و در نهایت اینکه گوشتخواران پنجه دارند. گیاهخواران دست یا سم دارند. اینها تفاوتهایاساسی میان گوشتخواران و گیاهخواران است. و مسلم است که ما به مشخصه های گیاهخواران بیشتر نزدیک هستیم تا گوشتخواران.

بیشتر ما طوری زندگی میکنیم که گویی همه چیز خوار هستیم، ما گوشت می خوریم و همزمان میوه و سبزیجات نیز مصرف می کنیم. اما جای تردید نیست که برخی از فیلسوفان در ۲ هزار سال پیش بیان داشتند که انسانها بیشتر گیاهخوار هستند تا گوشتخوار.

داداش من میخوای در مخالفت با این مقالت از دکتر رابرتز! 6000تا مقاله از دکترها و پروفسورهای قدیم و حال حاضر بیارم که میگه انسان همه چیز خواره و غذای اصلیش گوشته و گیاهو به عنوان مکمل مصرف میکنه..؟

11. Top | #41

نمایش مشخصات

نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها

bravo

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      متشکرم از دوستانی که مقاومت غیر منطقی ذهنشون رو کنار گذاشتن و حداقل کمی فکر کردند ...

اینجا کسی مجبور به باور نیست ، تنها یک سری اطلاعات در اختیار شما گذاشته شد ،

هنوز دارید سر این موضوع بحث میکنید؟ دوست عزیز امیدوارم شما هم بیشتر از این به مقاومت ادامه ندی...همه چی واضح هستش...هم بهداشت...هم انسانیت(که حیوون درد نکشه)...و غیره!!!از همه نظر اسلام به این قضیه پاسخ داده...اینم یه متن برای شما...باشد که تفکر کنی!!!!(قسمت های قرمز رو هم بخونی چیزی رو از دست ندادی
      در ذبح اسلامی شکافی در عرض یک ثانیه بر روی گردن انجام می شود که با یک چاقوی تیز همه رگهای گردن قطع شده و با این عمل خونریزی به سرعت و ناگهانی اتفاق میافتد. در این حالت به سرعت فشار خون از دست رفته و مغز دچار فقر خون شده و هیچگونه دردی را حیوان احساس نمی کند. در اسلام مستحب است که سر از بدن جدا نشده , و هنگام ذبح تا خارج شدن روح از بدن باقی بماند. اگر طناب نخاعی قطع شود فیبر عصبی که به قلب می رود ممکن است آسیب دیده و سبب توقف فعالیت قلب گردد. بنابراین ایستایی خون داخل عروق اتفاق می افتد. از جنبه علمی, هنگامی که برش در قسمت گردن ایجاد می شود پیام این برش به سرعت به مغز مخابره شده و مغز بدلیل کاهش فشارخون, پیامهای عصبی را از کانال نخاعی (اتصال سر به نخاع) به قلب می فرستد. در این حالت قلب با فشار بیشتری به عمل تلمبه‏ای خود ادامه داده تا فشار از دست رفته را جبران کند. به این سبب خون بیشتری از لاشه خارج شده و بدلیل خروج خون بیشتر , گوشتی با ماندگاری طولانی و بهداشتی حاصل می‎شود.

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      گیاهام احساسات دارن شاید ماگیاه خلق میشدیم اونوقت دوس داشتین بخورنمون
      آدم باش همین

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

سلام ،

ببینید من چیزی رو که گفتم شعار نبود ، این تناها قدم اوله ، یعنی اثبات تئوری ، یک بحث و یک نتیجه

من همین الان میتونم گوشت رو بزارم کنار اصلا و ابدا هم مشکلی با خودم در این رابطه ندارم ، ولی مسئله چیز دیگه ایست ، مسئله ی پخت و پز ، اونوقت باید تو خونه با ساز بنده برقصن و این اصلا قابل قبول نیست ،

از بچگی به گوشت خوردن عادتمون دادن و من فعلا نمیتونم ایت تئوری رو به مرحله انجام برسونم ولی من بزودی این کا رو میکنم

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

داداش من میخوای در مخالفت با این مقالت از دکتر رابرتز! 6000تا مقاله از دکترها و پروفسورهای قدیم و حال حاضر بیارم که میگه انسان همه چیز خواره و غذای اصلیش گوشته و گیاهو به عنوان مکمل مصرف میکنه..؟
      شما بفرمایید مقاله ها رو در قالب ورد یا پی دی اف همینجا قرار بدین ، مطالعه میکنم

هر چیز منطقی رو باید پذیرفت

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن