خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 52
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      تمامی فعالان حیوانات در غرب از ذبح اسلامی اشکال گرفتند
      اما ذبح اسلامی طریقه اش تقریبا در تمامی مذاهب اسلام یکیه اول بهش آب میدن بعدم از زیر گردنش شروع به بریدن میکنن
      ولی من این سوالو از چن فر پرسیدم گفتن طریقش اینه اولن نباید حیوون زیاد آزار ببینه و نخاعش قطع شه بعد ذبح بشه ..

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      ولی من این سوالو از چن فر پرسیدم گفتن طریقش اینه اولن نباید حیوون زیاد آزار ببینه و نخاعش قطع شه بعد ذبح بشه ..
      عزیزم ... میخوای یه حیوونی رو سر ببریا به نظرت چطور بی درد میشه؟؟

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اغایون داداشا
      تو ذبح اسلامی :
      اول اب میدن
      بعد از زیر گلو میبرن تا میرسن به رگ گردن
      وقتی رگ گردنو زدن مغز پیام میفرسته به سیستم عروق که خونو بفرستین اینجا هلاک شدم شدید
      بعد گردنشو خرچ میشکنن و نخاعش قطع میشه که ولی باز فرستادن خون به مغز ادامه داره که باعث تخلیه همه خون بدن میشه درحالی که نخاع قطع شده و دردی حس نمیشه

4. Top | #19
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      عزیزم ... میخوای یه حیوونی رو سر ببریا به نظرت چطور بی درد میشه؟؟
      نگفتم بی درد گفتم باید کمترین درد باشه ... ینی باید قطع نخاع بشه بعدش ذبح اینجوری دردش خیلیک متره تا سرشو ببرن مستقیم .. اصن گاو با این کار چن بار بالا پایین میبره و درد زیادی هم داره ولی با قطع نخاع دردش خیلی کمتره

5. Top | #20

نمایش مشخصات
      این مسئله که حیوونی رو اونم با چاقو بکشم برام خوشایند نییست اصلا و هیچ وقت هم نشده این صحنه رو نگاه کنم
      خب من خودم هرگز نمیتونم گوشت خواری رو کنار بذارم و رژیم گیاهخواری بگیرم
      و این تصمیم رو واگذار میکنم به اینده تا تحقیقات بیشتری درموردش انجام بدم
      اما فراموش نکنید ممکنه مکانیستم درد در حیوانات با انسان تفاوت های زیادی داشته باشه
      مثلا واکنش به درد باشه اما احساس درد نباشه !
      بگذریم
      امیدوارم زودتر گوشت مصنوعی ساخته بشه اونو بخوریم راحت شیم : ))

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin ZD نمایش پست ها
      اغایون داداشا
      تو ذبح اسلامی :
      اول اب میدن
      وقتی رگ گردنو زدن مغز پیام میفرسته به سیستم عروق که خونو بفرستین اینجا هلاک شدم شدید
      بعد گردنشو خرچ میشکنن و نخاعش قطع میشه که ولی باز فرستادن خون به مغز ادامه داره که باعث تخلیه همه خون بدن میشه درحالی که نخاع قطع شده و دردی حس نمیشه
      من که هر دفعه دیدم این حیوون بیچاره با شدت صدا میده و بعد از بریده شدن سرش هم دست و پا میزنه
      بهتره از خودمون درنیاریم

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نگفتم بی درد گفتم باید کمترین درد باشه ... ینی باید قطع نخاع بشه بعدش ذبح اینجوری دردش خیلیک متره تا سرشو ببرن مستقیم .. اصن گاو با این کار چن بار بالا پایین میبره و درد زیادی هم داره ولی با قطع نخاع دردش خیلی کمتره
      به نظر من نخاعشم قطع کنن باز حیوون درد شدیدی رو میکشه
      به نظر من ذبح اروپایی بهتره

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      میگم اون گیاهان هم غذای گوسفندا هستن
      خشکسالی هم که هست . غذای کافی ندارن بیچاره ها
      نظرتون چیه کلا هیچی نخوریم؟

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      چه ربطی داره؟؟؟گیاه خواری کنیم؟؟؟انسان گیاه خواره؟؟؟دست بردارید عاقا
      همه جا میگردید یه چی پیدا میکنید ربط میدید به اسلام
      کشتن حیوانات خوب نیست...صحیح...کسی رو اطراف خودم نمیبینم که به اندازه ی خودم حیوونارو دوست داشته باشه... ولی این بحثش جداس
      در ضمن مشکل بزرگتری داریم...شکار غیر مجاز

10. Top | #25
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من که هر دفعه دیدم این حیوون بیچاره با شدت صدا میده و بعد از بریده شدن سرش هم دست و پا میزنه
      بهتره از خودمون درنیاریم
      از خودم در نمیارم ، حتما میدونی انعکاس نخایی چیه ؟ اکثر مهره دارا ( میگم اکثر چون ماهیا و دوزیستا رو مطمئن نیستم) دارنش مخصوص انسان نیس پس حرکت مال انعکاسه ! ارتباط مغز و نخاعی درکار نیس که دستور حرکت مغز به اندام برسه
      اون صدا هم چون هنوز سیستم تنفسی ش از کار نیفتاده میاد{صدای هوا س نه صدای بع بع گوسفنده }
      ( نای بریده شه حتی بعضا سوراخ شه تار های صوتی نمی تونن عمل کنن چون هوایی نمیاد مرتعشش کنه )

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      در فقه اسلامی، شرط حلیت گوشت در حیوانات حلال، «تذکیه» است. شرایط وجوبی تذکیه در ذبح این حیوانات، تسمیه (گفتن بسم الله یا الله اکبر)، رو به قبله بودن و قطع اوداج اربعه (نای، مری و دو رگ شریانی و وریدی اطراف گردن) با چاقوی فلزی تیز است. یافته‌های علمی، بهداشتی بودن، کیفیت برتر و ضریب سلامت این روش را اثبات کرده است.

در ذبح اسلامی شکافی در عرض یک ثانیه بر روی گردن انجام می‌شود که با یک چاقوی تیز، همه رگ‌های گردن به جزء طناب نخاعی قطع شده و با این عمل، خونریزی به سرعت و ناگهانی اتفاق می‌افتد. در این حالت به سرعت فشار خون از دست رفته و مغز دچار فقرخون شده و هیچگونه دردی را حیوان احساس نمی‌کند.

شرایط در این نوع ذبح این است که سر از بدن جدا نشده و هنگام ذبح تا خارج شدن روح از بدن باقی بماند. اگر طناب نخاعی قطع شود فیبر عصبی که به قلب می‌رود ممکن است آسیب دیده و سبب توقف فعالیت قلب گردد. بنابراین ایستایی خون داخل عروق اتفاق می‌افتد. از جنبه علمی، هنگامی که برش در قسمت گردن ایجاد می‌شود پیام این برش به سرعت به مغز مخابره شده و مغز به دلیل کاهش فشار خون، پیام عصبی را از کانال نخاعی (اتصال سر به نخاع) به قلب می‌فرستد.

در ذبح اسلامی حیوان احساس درد نمی‌کند

در این حالت قلب با فشار بیشتری به عمل تلمبه‌ای خود ادامه داده تا فشار از دست رفته را جبران‌کند. به این سبب خون بیشتری از لاشه خارج شده و به دلیل خروج خون بیشتر، گوشتی با ماندگاری طولانی و بهداشتی حاصل می‌شود. برخلاف نظر گروهی از حامیان حقوق حیوانات که این روش را موجب درد برای حیوان تلقی کرده‌اند، اثبات شده که حیوان احساس درد نمی‌کند و حرکت دست و پایی که پس از برش سریع گلو با چاقوی تیز انجام می‌دهد وابسته به درد نیست بلکه وابسته به اتساع و انقباض عضلات است که خون رسانی در آنها کاهش یافته است و روش‌های جایگزین غربی‌ها مثل شوک برقی یا طپانچه سوراخ کننده جمجمه یا بیهوشی با گازو ... بمراتب برای حیوان دردناک‌تر بوده و حتی منجر به جنون گاوی می‌شود که در بولتن‌های علمی آلمان به آن اشاره شده و حتی کشتار به وسیله بولت‌های شکافنده مغز در اروپا بر اساس یافته‌های علمی که سبب جنون گاوی می‌شود، ممنوع شده است.

روش‌های بیهوشی با شوک برقی که در کشور ما هم معمول است از کیفیت گوشت می‌کاهد

استقبال کم سابقه غیر مسلمانان از گوشت‌های ذبح حلال نیز نشان‌دهنده بهداشتی‌تر بودن این شیوه و کیفیت بهتر و ماندگاری بیشتر این محصول است. روش‌های بیهوشی با شوک برقی که در سال‌های اخیر در همه کشور‌ها از جمله کشور ما هم معمول شده از کیفیت گوشت می‌کاهد و بعضی تحقیقات علمی که در دانمارک انجام شده مؤید این نظر است. اما کشتارگاه‌های دام به دلیل ضریب ایمنی برای پرسنل خود، به این موضوع تن داده‌اند در حالیکه روش‌های جایگزین برای این ایمنی هم وجود دارد.

آنچه مسلم است با کیفیت بودن، سالم بودن، بهداشتی‌تر بودن و ماندگاری افزون‌تر گوشتی که با روش ذبح اسلامی (تذکیه) فراهم آمده امروزه با یافته‌های علمی دانشمندان برای جهانیان امری مسلّم است که از افتخارات شریعت مطهّر اسلام است.

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin ZD نمایش پست ها
      اغایون داداشا
      تو ذبح اسلامی :
      اول اب میدن
      وواااااای یا حضرت...چه طرز توضیح دادنه..الان که دارم تایپ میکنم دستام بی حس شده...
      یا خداااا
      همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
      سرنوشت نهاییتان نیست..
      روزهای خوب خواهند آمد

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بله ولی ما داریم اشتباه اجرا میکنیم .. روایت داریم که حیوونی که قربانی میشه باید کمترین آزار بهش برسه .. اول باید نخاعشو قطع کرد که بی حس شه بعد بکشنش ولی متاسفانه اینکار اجرا نمیشه ...
      داداش اونجوری که خیلی بدتره...
      حداقل وقتی از گردنش میزنن حیوون یه درد می کشه و بعد خلاص وی اینجوری که 2مرحله ای درد میکشه که اول قطع نخاع بعد قربانی کردن
      همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
      سرنوشت نهاییتان نیست..
      روزهای خوب خواهند آمد

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط misha نمایش پست ها
      داداش اونجوری که خیلی بدتره...
      حداقل وقتی از گردنش میزنن حیوون یه درد می کشه و بعد خلاص وی اینجوری که 2مرحله ای درد میکشه که اول قطع نخاع بعد قربانی کردن
      مگه نخاع هم قطع میشه؟کی گفته؟؟!!!!

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن