... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...
ببین داداش
هرچی طبقه اقتصادی میره بالاتر
هزینه ها هم میره بالاتر
اره ممکنه برای یه خانواده متوسط 8 تومن خیلی بالا باشه
اما کسی که وارد طبقه پولدارا میشه 8 تومن دربیاره در ماه میشه زیرخط فقر
کلا سمت مادیات نرو زیاد جدی
هر چی دربیاری اون وقت کمه
پول حدمعقولش رفاه میاره
بیش از حدش کثافت ببخشید
من فقط یک جمله میگم امیدوارم ناراحت نشنه کسی
اینا همون کسانی هستن که فقط از روی علاقه!!! اومدم تغییر رشته دادن به پزشکی و دندانپزشکی! اصلا هم بحث مالی نبوده و جهت خدمت به جامعه و اینطور چیزا.!!!
حاضرم قسم بخورم همین الان رشته آبیاری گیاهان دریایی درامدش خوب بشه در صدم ثانیه این طیف میفهمند به رشته آبیاری گیاهان دریایی علاقه مند بودن از اول! و اشتباها اومدن پزشکی و دندون و ...
لطفا نقل نگیرید. وقت و حوصله کل کل و پاسخ های غیر ضرور ندارم.
ویرایش توسط Dynamic : 18 مرداد 1394 در ساعت 01:29
... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...
خوبه گفتم نقل نگیرید!!!
اینها واقعیه و هدف اکثریت شماها همینه . خواهشا وقتی بحث اسم خدمت به جامعه و اینها رو نبرید با این نوع نگاه به این رشته ها!
استاد داریم پول بیمارستان مریضشم میده . نشستید به گند کشیدن رشته اینقدر پول پول میکنید. آبرو داره جامعه پزشکی با این نگاه مادی به لجنش نکشید خواهشا!!!
آبرو نمیذارن برای جامعه پزشکی با این حرکات . واقعا متاسفم . کافیه دیگه یکمی خجالتم چیز خوبیه!
پول این چقدره پول اون چقدره پول اینقدر پول اونقدر
استاد هفتاد ساله ما میاد میگه رشته مقدس . جوون نیم ترم درس نخونده دنبال این دکتر اون دکتر به حساب کردن عابر بانک و درامد ماهانه! والا ما از روی استادامون خجالت میکشیم از این چیزا ازشون بپرسیم . نمیدونم این دکترایی که اینا رو میگن چقدر تحمل دارند کسانی که اینقدر دنبال این مسایل چقدر رو.
از بحث خارج نشیم،
منم با شما و بقیه موافقم..دندون پزشک بیکار نمیمونه...مناطق محروم خیلی نیاز دارن و حقوق خیلی بالایی هم میگیرن
چرا 15 سال؟!!!!!
مگه7-9 سال نیست. آخه عمومی رو میگم
مگه 5 نمیدن به عمومیا. مگه خوب نیست؟؟؟؟؟؟؟
جناب dynamic عزیز شما هر روز میری آمریکا و برمیگردی و وضعت خوبه، بایدم زیاد به فکر پول نباشی. منِ بدبخت که هیچی ندارم و هیچ جا ساپورت نمیشم باید یه آینده نگری کنم. پول=قوام زندگی
اون استادای پیر گرامیتون هم دیگه پول براشون مهم نیست دیگه چون یه ذره دیگه از ساعت شنی عمرشون نمونده و قبلا تو میانسالی و جوونی بعد دکترا تو رفاه بودن یا اون دکتری که تو بیمارستان کمک میکنه، پول داره که کمک میکنه. MONEY
Medicine isn't Money anymore in Iran
یه توضیح کوچیک در مورد رشته پزشکی عمومی
I am the BOSS, Sasha Banks
I am the BEAST, Brock Lesnar
I love the 12th Imam
I wanna set free MINE
من توضیح دادم . دیگه نیفتادم همون اول به مطب به مطب گشتن سوال و پرس و جو از این یکی اون یکی استاد درآمدت چقدره؟
دلیلی نمیشه اگر قداست بقیه چیزا زیر سوال رفته هرکسی قداست هرچی دستش رسید رو به *** بکشه!
خوشبختانه خیلی از بچه های همکلاس و دانشگاههای دیگر هم حتی این دیدها رو ندارن . چون مسیرش طولانی تر از اونیه که بخوای با دید مادی بهش نگاه کنی.
چرا همش با هم کل می ذارین؟؟ خواهشا به نظرات همدیگه احترام بذارین و انقد بعضیا نگن چی خوبه چی بد
هر کسی حق داره واسه آینده شغلیش نگران باشه بعضیا طوری از قداست پزشکی و بی ارزش بودن پول حرف می زنن که انگاری خودشون فقط این دوتا فاکتور رو توجه می کنن اونم برای رضای خدا.......هه
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
ویرایش توسط KowsarDDC : 18 مرداد 1394 در ساعت 11:33
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)