سلام
این چجوری تعیین علامت میشه؟
x^2+x<0 x(x+1)<0 -1<x<0
قسمت آخرشو نمیفهمم چجوری شد
با عرض سلام
قسمت دوم رو مساوی صفر قرار میدید...........دو ریشه میده یکی منفی یک و یکی هم صفر
قبل از منهای یک و بعد از صفر عبارت مثبت میشه و بین این دوتا فقط منفی هستش
یه توضیحی هم بدم: حاصل ضرب دو عبارت در هم زمانی منفی میشه که این دو عبارت مختلف العلامه باشن یعنی یکی مثبت باشه و یکی منفی
خب تو عبارت بالا اگه ایکس کوچکتر از منهای 1 باشه با دو عبارت منفی روبه رو می شیم که حاصل ضربش میشه مثبت و از طرف اگه ایکس از صفر بزرگتر باشه دو عبارت میشن مثبت.........فقط در محدوده منهای یک تا صفر ایکس منفی هستش و ایکس+1 مثبت ...........که حاصل ضربشون میشه منفی
سوالی بود در خدمتم
یا به اندازه خواسته هایت تلاش کن
یا به اندازه تلاشت آرزو کن
سعی کن آنچه را که دوست داری به دست آوری
وگرنه روزی مجبور خواهی شد آنچه را که به دست آورده ای دوست داشته باشی
دوستان سوالی بود مطرح کنید
تایپک هم چنان فعال هستش.........منتظر سوالات دوستان هستیم.............انشاالله از هفته آینده در صورتی که سوالی نباشه خودم سوال میزارم
این تست جوابش چی میشه؟
حروف کلمه lagrange را با جایگشتهای مختلف کنار هم قرار میدهیم، در چند حالت حروف یکسان کنار هم قرار میگیرند؟
۱- ۳۶۰
۲- ۵۴۰
۳- ۷۲۰
۴- ۱۴۴۰
پاسخنامهاش نوشته ۷۲۰، ولی من نمیفهمم چرا. به نظر من میشه ۲ * ۷!، چون یه بار برای g و یک بار برای a میتونه اتفاق بیفته، برای هر کدوم هم هفت فاکتوریل. چرا شش فاکتوریل شده جواب؟
**رتبه تک رقمی کنکور ۹۵**
ولی چون ارشد دارم مجبورم برم پزشکی آزاد
تعداد کل حالات جایگشت ها بدون پیش شرط و بدون تکرار برای این کلمه میشه !8 تقسیم بر !2 × !2 ک میشه !7 × 2 که پاسخ شما هم همینه ولی سوال شرط گذاشته و به همین دلیل باید تعداد حالت ها از حالت بدون شرط کمتر باشه پس مسلماً پاسخ شما نادرسته
برای این سوال شما باید حروف یکسان رو کنار هم قرار بدید و به اون ها مثل یک حرف نگاه کنید پس داریم
aa] , [gg] , L , R , N , E] حروف دوتایی رو هم مثل یک حرف و به اصطلاح یک دسته می گیریم.
پس سوال مثل این شد که تعداد جایگشت های یک کلمه با 6 حرف مختلف چی میشه که پاسخ میشه !6
نکته : برای اون دو دسته جایشگت درون دسته ها رو حساب نکردیم چون حروف داخل دسته ها یکسان بود.
**رتبه تک رقمی کنکور ۹۵**
ولی چون ارشد دارم مجبورم برم پزشکی آزاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)