مرسی شما خودت جزو خوبی برای شکل ندارین
سلام میشه بگین بهترین راه برای اینکه بتونیم درک مطلب های عربی رو بجوابیم چیه؟؟؟؟ایا مث زبان باید هر شب ی متن بزنیم؟؟؟؟؟؟اخه من هر وقت میخام تست متن بزنم اینقد لغات عجیب غریب داره ک حتی مفهومو متوجه نمیشم...اگه میشه راهنمایی کنین....برای سریع جواب دادنش هم لطفا کمک کنین....اخه بعضی وقتا متن اسونه ولی اینقد وقت کمه نمیشه جواب داد
ویرایش توسط nurse1997 : 10 دی 1394 در ساعت 11:40
There is enough light for one who wants to see
برای متن باید هر شب کار کنید . هر چنتا کتاب و جزوه هم داشته باشید باز هم تست های متن نیاز به تمرین داره . یه هفته طول میکشه تا فقط بتونید یه جمله رو بخونید ! حالا معنیش به کتار . ولی از یه هفته بعدی دیگه دستتون میاد چی به چیه . توی هفته اول معنی فارسی رو هم جمله به جمله بخونید خیلی کمک میکنه .
شما این کار رو بکنید سرعتتون خود به خود میره بالا طوری که جواب دادن متن براتون ساده تر از بقیه تست ها میشه
...Chemistry : Chem is Try
1.آیا نمی شه اینجا (من)رو هم موصول به صورت ( کسی که) و هم من جازمه به صورت (هرکس) معنی کرد ؟اینجوری که تضاد پیش میاد
. اعلم!من لا یرحم الناس لا یرحمه الله.
2.آیا در جمله ی اولی میشه گفت که ما موصوله و در دومی جازمه؟
1.ما یقول المعلم صحیح
2.ما یقل المعلم صحیح.
3.در این جمله آیا (هاد(با تنوین زیرش)) مگه مضاف نیست؟
.کل نبی هاد(توین زیرش)قومه الی الحق.(نمی شه گفت هدایت کننده ی قومش؟)
تشکر.
سلام
1- ببین با توجه به این که شکل حروف گذاشته نشده ، حرف شما رو میشه درست گرفت ، ولی خوب اگه دقت کنید کاملا مشخصه اون من ، من جازمه هست و
جمله شرطیه ، اصلا از راه ترجمه هم برید ، "هر کس" معنی درست تری می دهد.
2 در مورد سوال دوم شما ، اولا برای این که ما جامه باشه ، باید بعدش دو تا فعل مجزوم بیاد ، تا باعث شرطی شدن جمله بشود .
ما اول جمله معمولا موصول نیست ، پیشنهاد میکنم برای تشخیص موصول از طریق ترجمه برید.
3 در مورد سوال سوم ، دقت کنید این "هاد(تنوین زیرش )" در اصل هادی بوده ، و اسم منقوص است ،که در حالت رفع و جر اینطوری میشه ، و مضاف هم نباید
باشه ،حالا یا شما اشتباه میگی این مضاف ، یا جمله غلطه این قسمتش یا یه چیز دیگه هست که من نمیدونم
1- بستگی داره حرکت اون "یحرم" چی باشه اگر کسره عارضی داشته باشه پس مجزوم شده و اون من شرط هست اگه مرفوع باشه که جمله یه مبتدا و خبر سادست ولی این ساختار "من +فعل + فعل" یه ساختار شرطیه و شرطی معنی میشه
2- جمله اول مبتدا و خبره و صحیحه ولی جمله دوم مشکل داره ! اگه اون ما ، جازمه باشه بعدش باید دوتا فعل مجزوم بیاد .
3-مضاف تنوین نمیگیره !