مشاور
سلام میشه لطفا به سوال دوستم پاسخ بدین؟!سه سال پیش دانشگاه سراسری قبول شد وفقط یه ترم خوند بعدش بخاطربیماری تاالان مرخصی گرفته.امسال تصمیم داره انصراف بده ودوباره کنکوربده.اگه ایشالا سراسری قبول بشه باید جریمه پرداخت کنه؟!!
سلام
ببینید من سال ۸۹ یه بار انصراف دادم هیچ جریمه نداشت.فقط گفتن برای اموزش رایگان ۱ تومن باید بدی(اونموقه ترمی حدود ۲۰۰ تومن بود) ولی نه الان..بعد اینکه از دانشگاه جدید فارغ التحصیل شدی مثل بقیه دانشجوها.درواقع اون تعهد اموزش رایگانی که داری به تعهد جدیدت (با فرض قبولی مجدد در روزانه) اضافه میشه. مثلا اگه ۴ سال برا لیسانس تعهد داری ۲ سالم بخاطر دانشگاه قبلیت اضافه میشه جمعا ۶ سال.
فکر میکنم قوانین هم عوض نشده پس مشکلی نیس. حتی من اونموقه رفتم وزارت علوم که بگم نمیتونم این ۱ تومن رو بدم بهم گفتن لازم نیس بدی و ندادمم.
شما فقط دفترچه کنکور یه برگه داره که برا انصراف هم دانشگاه هم باید وزارت علوم مهرش کنن. موقع ثبت نام کنکور دفترچه ها که اومد اونو میبری برات مهرش میکنن.
درضمن: حتی اگر فرض کنیم برا انصراف جریمه بخواد مرخصی تحصیلی جز اموزش رایگان حساب نمیشه. با این حساب دوستتون فقط پول یک ترم رو باید پرداخت کنه.
راستی هیچوقت تو دانشگاه جدیدش درمورد انصرافش چیزی نگه نیازی نیس دانشگاه بدونه شما قبلا انصراف دادی
موفق باشید
مشاور
با عرض سلام
من ترم 3 مکانیک روزانه شهید عباس پور هستم 2 ترم رو مشروط شدم(به دلیل مشکلاتی که داشتم) می خوام الان انصراف بدم
باتوجه به این که این ترم انتخاب واحد نکردم برای انصراف باید چقدر به دانشگاه بدم و چقد طول می کشه
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)