خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

نقص عضو مانع ورود به دانشگاه میشود؟

آیا نقض عضو می تونه باعث بشه که نذارن آدم بره دانشگاه؟

دست راستم سه انگشت، دست چپم دو تا (بدون شست) و تازه هیچ کدوم از این انگشتا خم نمی شن (cutaneous syndactyly دارم من! از نوع partial! ؛ عجب اسم قشنگی داره این بیماری!). بماند که تقریبا انگشتای دست چپم رو تکون زیادی هم نمی تونم بدم.

می خواستم ببینم کسی می تونه حق من رو بخوره و نذاره برم دانشگاه؟ من می خوام برم مهندسی کامپیوتر، دانشگاه های دولتی.

در واقع جدول سنجش خیلی گنگه و می گه "بينايي يك چشم ، شنوايي يك گوش و كارآيي دست ها.". حالا کارایی دست ها خب یعنی چه؟ برای کاری که من می خوام بکنم که کارایی دستام زیاد هم هست!
      ویرایش توسط fify : 16 مرداد 1394 در ساعت 15:14

2. Top | #2

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تو یکی از دفترچه های کنکور فکر کنم نوشته بود ... در رشته تجربی که فقط برای بعضی رشته ها این محدودیت وجود داشت ( اونم نه به خاطر چند تا انگشت - در حد یک دست یا یک پا و ... )
      شما دفترچه مخصوص رشتتون رو بررسی کنید ... ایشالله به احتمال 99 درصد مشکلی پیش نخواهد آمد ... مطمئن باشید

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نه مشکلی نداره

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط javad76 نمایش پست ها
      تو یکی از دفترچه های کنکور فکر کنم نوشته بود ... در رشته تجربی که فقط برای بعضی رشته ها این محدودیت وجود داشت ( اونم نه به خاطر چند تا انگشت - در حد یک دست یا یک پا و ... )
      شما دفترچه مخصوص رشتتون رو بررسی کنید ... ایشالله به احتمال 99 درصد مشکلی پیش نخواهد آمد ... مطمئن باشید
      والّا آخرین بررسیه که من کردم انگشت نداشتن من (چون یک شست ندارم و کلا دست چپم کارای زیادی نمی تونه انجام بده) می تونه جزء نقص عضو های موثر باشه.
      در واقع جدول سنجش خیلی گنگه
      و می گه "بينايي يك چشم ، شنوايي يك گوش و كارآيي دست ها.". حالا کارایی دست ها خب یعنی چه؟

ولی قضیه اینه که چیزی به اسم نقص عضو موثر اصلا وجود نداره! الان برو هاوکینگ رو ببین! یا این طراح بازی:
      http://www.ted.com/talks/will_wright...ds?language=en

مخصوصا تو رشته مهندسی کامپیوتر که من می خوام برم که این حرف مفته! من همین الان خودم برنامه دارم که 50000 بار بیشتر دانلود شده. اصلا آقای محترم، کامپیوتر تایپ کردن می خواد که دارم الان انجام می دم .
      تازه بماند که سرعت تایپ (که مال من کند هم نیست!) در برنامه نویسی مهم نیست، چون بیشتر وقت را فکر کردن می گیرد.
      ویرایش توسط fify : 15 مرداد 1394 در ساعت 20:21

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mkh-ana نمایش پست ها
      نه مشکلی نداره
      جدا؟ مال من اگرچه در کارای روزانم مشکلی به وجود نمیاره، ولی در حدی هست که معافیت دائم سربازی بهم می خوره (بدون در نظر گرفتن مقطع تحصیلی!).
      دست راستم سه انگشت، دست چپم دو تا (بدون شست) و تازه هیچ کدوم از این انگشتا خم نمی شن (cutaneous syndactyly دارم من! از نوع partial! ؛ عجب اسم قشنگی داره این بیماری!). بماند که تقریبا انگشتای دست چپم رو تکون زیادی هم نمی تونم بدم.

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من توی دانشگاه خودمون چند نمونه دیدم...ولی بیشتر بررسی کنید...

7. Top | #7
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگه نذازن بری که ظلللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللم تمااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااامه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fify نمایش پست ها

من چند تا انگشت کم دارم (سربازی رو برا همین معافم )، می خواستم ببینم کسی می تونه حق من رو بخوره و نذاره برم دانشگاه؟ من می خوام برم مهندسی کامپیوتر، دانشگاه های دولتی.
      نه داداش میذارن بری دانشگاه ، خیالت هم راحت راحت باشه

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ن.
      میشه بری دانشگاه بدون مشکل.

10. Top | #10
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

می خواستم ببینم کسی می تونه حق من رو بخوره و نذاره برم دانشگاه؟ من می خوام برم مهندسی کامپیوتر، دانشگاه های دولتی.

در واقع جدول سنجش خیلی گنگه و می گه "بينايي يك چشم ، شنوايي يك گوش و كارآيي دست ها.". حالا کارایی دست ها خب یعنی چه؟ برای کاری که من می خوام بکنم که کارایی دستام زیاد هم هست!
      سلام ....فک میکنم موردی نداره
      فقط بابت این موضوع کارت معافیت گرفتی یا نه ؟؟؟

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط avant نمایش پست ها
      سلام ....فک میکنم موردی نداره
      فقط بابت این موضوع کارت معافیت گرفتی یا نه ؟؟؟
      هنوز مشمول نشدم که کارت معافیت بگیرم. فکر نکنم قبل 18 سالگی بتونی اقدامی بکنی.

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      هنوز مشمول نشدم که کارت معافیت بگیرم. فکر نکنم قبل 18 سالگی بتونی اقدامی بکنی.
      نه باید دقیقا 18 سال بشی بعد می تونی بری دنبال کارهای معافیتت ، البته سعی کن تو سال کنکور دنبال این کار نباشی خیلی وقتت رو میگیره.
      برای مشکلتون هم فکر نکنم کسی مشکلی بگیره . البته شما بدو ورود به دانشگاه اگه بری صحبت کنی شاید اینجوری بهت گیر بدن وگرنه فکر نکنم کسی بیاد سر کلاس دانشجو ها رو بررسی کنه !

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ُSetare نمایش پست ها
      نه باید دقیقا 18 سال بشی بعد می تونی بری دنبال کارهای معافیتت ، البته سعی کن تو سال کنکور دنبال این کار نباشی خیلی وقتت رو میگیره.
      برای مشکلتون هم فکر نکنم کسی مشکلی بگیره . البته شما بدو ورود به دانشگاه اگه بری صحبت کنی شاید اینجوری بهت گیر بدن وگرنه فکر نکنم کسی بیاد سر کلاس دانشجو ها رو بررسی کنه !
      چه جوری وقت آدم رو می گیره؟ من واقعا دوست دارم این کارت معافیت لامصب رو هر چی زودتر بگیرم. می بینی یه نفر شب می خوابه صبح بلند می شه می گه باس قوانین معافیت رو انگولک کرد!

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      چه جوری وقت آدم رو می گیره؟ من واقعا دوست دارم این کارت معافیت لامصب رو هر چی زودتر بگیرم. می بینی یه نفر شب می خوابه صبح بلند می شه می گه باس قوانین معافیت رو انگولک کرد!
      دیدم آشنایان خیلی وقت دنبال کارهای اداری و پزشکیش بودن ، واسه همین میگم زمان بره

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن