ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
همه ی تاپیک های بنده ی حقیر یکجا....امیدوارم مفید باشن...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...آشنایی با کنکور تجربی و تشریح دروس:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور....مراحل خواندن یک درس::...
..:::برنامه ریزی کنکور...مراحل خواندن و مرورهای مهم:::..
..:::برنامه ریزی کنکور...نکات مربوط به تست زنی:::..
...:::برنامه ریزی برای کنکور...دفتربرنامه ریزی:::...
برنامه ریزی برای کنکور 95...مشاوره نیازنیست بخدا
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
سلام مطالبتون واااااااااقعا عالیه.همونیه که من دنبالش بودم.من نمیدونستم برنامه مو چجوری با بازه های علمی مرور انطباق بدم که شما اینکارو برام انجام دادین.یه دنیا ممنون.واقعا دیگه امیدوار شدم.واقعا دستتون درد نکنه که این همه اطلاعات در اختیار ما گذاشتین.امیدوارم همه کنکوری ها به اون چیزی که میخان برسن.همیشه خنده رو لباتون باشه و همیشه موفق باشین![]()
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
خیلی ببخشید
دوستان می گن بعضی سوالات زیست کنکور ( از 10 تا 30 تا) متن خط کتاب بوده
در حالیکه دکتر فرهادیان تو تحلیل زیست 94 که تو سایت کانون هست می گه تو کنکور 94 هیچ سوال حفظی وجود نداشت.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
سلام داش سعید
داش سعید من تو تابستون وقتی اولین ازمون رو که دادم رتبه تقریبی که گزینه دو بهم داد 35000 تا 40000 بود
الان اخرین باری که رفتم ازمون دادم رتبمو تقریبی گفت بین 12000 تا 14000 هستش
الان دو تا ازمونه که من تو این 12000 تا 14000 گیر کردم
هر چقدر هم تلاش میکنم بازم نتیجه نمیگیرم !
چیکار کنم رتبم بره پایین تر؟؟؟؟@Saeed735
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
ویرایش توسط T!G3R : 18 آذر 1394 در ساعت 12:47
خب برسی کن ببین مشکل کجاس...مشکل مرورهاته؟تست زنیته؟منابعت هستش؟کیفیت خوندنته؟نحوه خوندنته؟ایا یه برنامه ریزی خوب و دقیق داری؟مشکل رو نمیشه همینجوری براش راهکار داد...باید قشنگ توضیح بدی تا بتونم حلش کنم برات....
ولی توصیه میکنم اون چند تا تاپیکی ک در باره کنکورزده بودمو مطالعه منی حتما...لینکاشم توی پروفم هست....
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
داداش از اینکه از 40000 خودم رو رسوندم به 12000 تا 14000 راضیم ولی وقتی نگاه میکنم ببینم اشکالم کجاست چیزی متوجه نمیشم!!!
منابعم خوبه چون از اون رتبه بالا رسیده به یه همچین رتبه متوسطی!
نحوه خوندن و کیفیتشم نمیدونم
اکه نحوه خوندنم بده؟ پس چرا یه رتبه افتضاح تبدیل شده به یه رتبه متوسط
والا نمیدونم
موندم داداش چیکار کنم؟؟؟!!![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)