خب این همه وقت هست چرا نخونی ؟
فیزیک پیش رو رهپویان نیما نوروزی بگیر تا واست کولاک کنه
داداش با این حرفت زیاد موافق نیستم!
همه شیمی و زیست رو بالا میزنن درسته ولی زمانی برگ برنده ی شما فیزیک و ریاضی هستش که زیست و شیمی رو مثله بقیه ی رتبه های خوب بزنید!
شما اگه روی ریاضی و فیزیک وقت بزاری ولی از شیمی و زیست غافل شی اون وقت از همه عقب میوفتی(چون دو درس با ضریب بالا رو که همه بالا زدن شما کم زدی) پس حرف شما زمانی درسته که زیست و شیمی رو به اندازه کافی بخونین.
به نظرم بهتره بچه ها ساعت مطالعشون رو براساس ضریب درس ها اختصاص بدن.(البته ساعت مطالعه به خیلی چیز های دیگه هم بستگی داره ولی باید جوری بخونن که درصداشون از زیاد به کم به ترتیب زیست شیمی فیزیک ریاضی باشه)
البته این نظر منه.نظر شما هم محترمه.
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
عزیز دلم دقیقاً منظور منم همینه
فقط من تو مطلب یادم شد قید کنم که زیست و شیمی باید بالا بزنه این آبجیمون
یعنی طرف باید شیمی و زیستش رو بالا بزنه ، بعدش الویت رو ریاضی و فیزیک قرار بده که واقعاً تو تجربی برگ برندست
یعنی فرضاً دو داوطب a و b درصدهای زیست و شیمی شون رو تقریباً مثل هم زدن تو کنکور تجربی ، ولی درصد
ریاضی و فیزیک داوطب a کمی بیشتر از درصد ریاضی و فیزیک داوطب b هستش ، اینجاست که برگ برنده در دست
داوطب a هستش ، که شما هم به خوبی به این موضوع اشاره کردین
موفق باشید
سهمیه رو نمیدونم چطور حساب میکنن
شما از الان تقریبا یک سال وقت داری...ریاضی و فیزیک رو بخون بقیه درس ها رو هم 70 بزن ایشالله هر شهری هر رشته ای که خودت میخوای قبولی
شاید آن روز که سهراب نوشت
تا شقایق هست
زندگی باید کرد
خبر از رتبه و کنکور نداشت
========================
این التهاب کنکور آخر کشد وجودم
این غول بی سر و پا آخر کشد وجودم
یا رب مگر گناهی دیدی ز بنده خویش
این آتش گناهی است آخر کشد وجودم
========================
وقت آن است بمیریم که مردن خوب است
پشت کنکور بمانیم که ماندن خوب است
سال اول اگرهم رتبه ی مان خوب نبود
سال دوم به یقین زجر دیدن خوب است
========================
همشون از خودمه ولی کپی رایت نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)