سلام خیلی ممنونم همه رو فهمیدم فقط تو سوال دوم 200 از کجا اومد؟
حالتی از تیمارستان را در زندگی خودم احساس میکنم ؛ بی گناه و در عین حال خطاکار ، نه در یک سلول بلکه در این شهر زندانی ام...
#کافکا
حالتی از تیمارستان را در زندگی خودم احساس میکنم ؛ بی گناه و در عین حال خطاکار ، نه در یک سلول بلکه در این شهر زندانی ام...
#کافکا
#کافکا
#کافکا
ویرایش توسط Narvan : 17 اردیبهشت 1398 در ساعت 23:50
#کافکا
یه سوال برای محاسبه عدد اکسایش یه اتم در ترکیبات مولکولی وقتی پیوند ها قطبی نباشن یا قطبیتشون خیلی کم باشه میتونیم عدد خاصی رو به عنوان عدد اکسایش به اتم ها نسبت بدیم ؟ بزارید مثال بزنم در مورد کربن در متانول ، کربن در متانول از یک طرف به اکسیژن وصله که باعث بار یه مثبت میشه (تا اینجا اوکیه) اما حالا از سه طرف دیگه الکترون های هیدروژن رو میگیره آیا ؟ و در مجموع میشه گفت یه بار مثبت به خاطر اکسیژن و سه بار منفی از هیدروژن عدد اکسایش ۲ منفی رو برای کربن متانول به وجود اورده؟
ویرایش توسط Amirhossein10 : 17 اردیبهشت 1398 در ساعت 23:55
#کافکا
نمیدونم منظورتون رو درست متوجه شدم یانه
ولی سعی کردم سوالتونو با رسم ساختار لوویس جواب بدم
ساختار الکترون نقطه ای مولکول یا یون رو رسم میکنین
بعد باید همه پیوند ها رو یونی فرض کنینیعنی جفت الکترون پیوندی بین دو اتم متفاوت به لایه ظرفیت الکترونگاتیوتر نسبت داده میشه
حالا همه ی الکترونای نسبت داده شده مال همون اتمه
بعدشم از فرمول:
عدد یکان شماره گروه منهای تعداد الکترون ظرفیتی نسبت داده شده
عدد اکسایش اتم مورد نظر به دست میاد
اینم مثال خودتون
#کافکا
ببینید سواله من در مورد نسبت دادن الکترون به اتم الکترو نگاتیو تره ، توی شکلی که کشیدید سه الکترون هیدروژن اطراف رو به کربن نسبت دادید چون کربن از هیدروژن الکرونگاتیو تر بودش ، حالا سوال این بود که این مقدار اختلاف الکترونگاتیوی چقدر باید باشه مثلا تو همین کربن هیدروژن اختلاف الکترونگاتیوی ۴ دهم هستش (که قانونا پیوند ناقطبیه و الکترون باید ۵۰ ۵۰ بینشون تقسیم میشد) ، ببینید مثلا تو cl2 ظرفیت صفره ، چون الکترو نگاتیوی صفره هیچ کدوم الکترون رو به سمت خودشون نمیکشن اما تو بعضی جاها دوتا اتم کنار هم قرار میگرن که اختلاف الکترو نگاتیویشون خیلی کمه (کمتر از ۴دهم) اونجا ها چی ؟ باز هم الکترون رو به اتم الکترونگاتیو تر نسبت میدیدم یا ۵۰ ۵۰ تقسیم میکنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)