خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 53
    1. Top | #31
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط uni dentist76 نمایش پست ها
      سلام من گاج نقره ای فیزیک پایه چاپ سال 91 دارم.....ب نظرتون برا کنکور سال 95 پاسخگو هست؟؟؟؟ رشتم تجربیه.امسالم پشت کنکوریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      هزینه اضافی نکنید با همون بخونید ولی دقیقا پرس و جو کنید که کتابا تغییر کرده یا نه..اگه تغییر جزئی بود که تغییرات ر تو کتابتون اعمال کنید ولی اگه زیاد بود باید بگیرید..درسی مثه فیزیک حتی هم اگه تغییر کنه مفاهیم همونه دیگه

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط uni dentist76 نمایش پست ها
      سلام من گاج نقره ای فیزیک پایه چاپ سال 91 دارم.....ب نظرتون برا کنکور سال 95 پاسخگو هست؟؟؟؟ رشتم تجربیه.امسالم پشت کنکوریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      من خودم چاپ 92 رو دارم و تصمیمم هم ,استفاده از همونه , ولی این رو درنظر داشته باشین که چون فیزیک 2 .3.پیش(مختصر) دچار تغییرات شدن در حد امکان کتاب درسی تون رو بروز کنین و تمریناتش رو حل کنین + سوال های کنکور فیزیک از 91 به بعد (چون کتاب شما اونا رو پوشش نداده) ,پست های قبل رو هم مطالعه بفرمایین ,فقط با سوال های کنکورهای بعد اپدیت شده ,در غیر اینصورت اگر وسواس شدید دارین اقدام به تهیه چاپ جدید کنین.

3. Top | #33
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها
      من خودم چاپ 92 رو دارم و تصمیمم هم ,استفاده از همونه , ولی این رو درنظر داشته باشین که چون فیزیک 2 .3.پیش(مختصر) دچار تغییرات شدن در حد امکان کتاب درسی تون رو بروز کنین و تمریناتش رو حل کنین + سوال های کنکور فیزیک از 91 به بعد (چون کتاب شما اونا رو پوشش نداده) ,پست های قبل رو هم مطالعه بفرمایین ,فقط با سوال های کنکورهای بعد اپدیت شده ,در غیر اینصورت اگر وسواس شدید دارین اقدام به تهیه چاپ جدید کنین.

اگه میشه نوع تغییر رو بگید مثلا شیمی پیش1 فصل 1 حفظیات تغییر کرده ولی مفاهیم همونه..جنس تغییر فیزیک3 هم همینطوری بوده؟؟؟

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      اگه میشه نوع تغییر رو بگید مثلا شیمی پیش1 فصل 1 حفظیات تغییر کرده ولی مفاهیم همونه..جنس تغییر فیزیک3 هم همینطوری بوده؟؟؟
      توی فیزیک فقط سال اول بدون تغییر بوده .
      سال دوم :تغییراتش جزییه , ولی خب مهمه , همونطور که مستحضرید با پیش 1 در ارتباطه.
      سال سوم : تغییراتش خیلی کلی بوده هم در متن درس و هم مسایلش .
      پیش 1:خیلی تغییر جزیی داشته اون هم فقط در فصل 1.
      من خودم به شخصه , کاری با فیزیک 1 و پیش ندارم چون در حد اعمال تغییرات نبودن , ولی فیزیک 2 و 3 , تغییراتش جوری بود که من نتونستم توی کتاب درسی سال قبلم اعمال کنم , مجبور به سفارش کتاب درسی جدید برای فیزیک شدم وپیشنهادم هم به دوستان پشت کنکوری اینه , حتما کتاب درسی فیزیک 2 و 3رو تهیه کنن

5. Top | #35
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      سال دوم :تغییراتش جزییه , ولی خب مهمه , همونطور که مستحضرید با پیش 1 در ارتباطه.
      من خودم به شخصه , کاری با فیزیک 1 و پیش ندارم چون در حد اعمال تغییرات نبودن , ولی فیزیک 2 و 3 , تغییراتش جوری بود که من نتونستم توی کتاب درسی سال قبلم اعمال کنم , مجبور به سفارش کتاب درسی جدید برای فیزیک شدم وپیشنهادم هم به دوستان پشت کنکوری اینه , حتما کتاب درسی فیزیک 2 و 3رو تهیه کنن

در کتاب کمک آموزشی هم موافق هستید که فقط پایه رو تغییر بدن بچه ها؟؟؟

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

داداش من پایه گاج رو جدید گرفتم
      پیش چاپ 93 دارم
      بنظرت اونم جدید بگیرم یا نه؟

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      در کتاب کمک آموزشی هم موافق هستید که فقط پایه رو تغییر بدن بچه ها؟؟؟
      مشکل اینجاست که کتاب پایه گاج تغییری نداشته , همونطور که مطلع هستین انتشاراتی ها تغییرات رو فقط در تعویض جلد و اضافه کردن سوالت کنکور و صد البته بالابردن قیمت اون فقط لحاظ میکنن ,با برچسب بزرگ هم روی اون میزنه مطابق با کنکور 95, من خودم اشنایی داشتم کتاب پایه رو بردم با اخرین سفارشی که دوست کتابفروشم براش رسیده بود چک کردم تغییری ندیدم .
      اگه واقعا تغییرات کتاب درسی رو تا مهر توی چاپ های بعدی اعمال کنه , چرا که نه , ولی واقعا تغییرات اعمال بشن نه فقط شکل ظاهری کتاب از انیشتن به برج ایفل تغییر کنه.

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aminreza_star نمایش پست ها
      داداش من پایه گاج رو جدید گرفتم
      پیش چاپ 93 دارم
      بنظرت اونم جدید بگیرم یا نه؟
      اگه برات مقدوره , ازروی فایل Pdf سایت چاپ کتاب های درسی , فیزیک پیش رو دانلود کن , تغییراتش خیلی جزیی و محدود به فصل یک هست نیازی به تهیه گاج پیش نیست , کتاب درسی تون رو با فایل تطبیق بده اونم فقط فصل اول , چون از فیزیک 2 , مبحث سقوط ازاد حذف شده و در فصل 1 پیش 1 به اون بیشتر پرداخته شده, خودت به کتاب درسیت اضافه کن + سوال کنکور فیزیک 94 رو تهیه کن کار کن , چون توی کتاب گاجی که داری وجود نداره.

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مشکل اینجاست که کتاب پایه گاج تغییری نداشته , همونطور که مطلع هستین انتشاراتی ها تغییرات رو فقط در تعویض جلد و اضافه کردن سوالت کنکور و صد البته بالابردن قیمت اون فقط لحاظ میکنن ,با برچسب بزرگ هم روی اون میزنه مطابق با کنکور 95, من خودم اشنایی داشتم کتاب پایه رو بردم با اخرین سفارشی که دوست کتابفروشم براش رسیده بود چک کردم تغییری ندیدم .
      اگه واقعا تغییرات کتاب درسی رو تا مهر توی چاپ های بعدی اعمال کنه , چرا که نه , ولی واقعا تغییرات اعمال بشن نه فقط شکل ظاهری کتاب از انیشتن به برج ایفل تغییر کنه.
      میشه لطفا بگید گاج پایه چه سالی رو چک کردید با چاپ 94؟
      از کمک درسیا کتابی هست جز گاج که تغییرات کامل توش اعمال شده باشه و برای سوالات و مسائل متن نیازی به کتاب درسی نباشه؟

10. Top | #40
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات

یعنی چاپ واسه کنکوریای 95 اومده و تغییرات اعمال نشده؟!! خب این کارو که کرده کسی کتابش رو نمیخره

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mariyana نمایش پست ها
      میشه لطفا بگید گاج پایه چه سالی رو چک کردید با چاپ 94؟
      از کمک درسیا کتابی هست جز گاج که تغییرات کامل توش اعمال شده باشه و برای سوالات و مسائل متن نیازی به کتاب درسی نباشه؟
      کتاب گاج پایه ای که من دارم چاپ هفدهم 92-93 هست.
      نه متاسفانه , اطلاع ندارم , الگو و خیلی سبز هست که متاسفانه بخاطر سطح بالاشون من سمتش نرفتم و در حالت فعلی مجبور به تهیه همون کتاب درسی فیزیک 2 و 3 شدم .

12. Top | #42
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      کتاب گاج پایه ای که من دارم چاپ هفدهم 92-93 هست.
      نه متاسفانه , اطلاع ندارم , الگو و خیلی سبز هست که متاسفانه بخاطر سطح بالاشون من سمتش نرفتم و در حالت فعلی مجبور به تهیه همون کتاب درسی فیزیک 2 و 3 شدم .
      الگو که به نظرم هم سطح گاجه اما راست میگی خیلی سبز بیشتر واسه بچه های رشته ریاضی مناسبه

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من که به نظرم همین گاجو خوب بخونیم+سوالای دوسال اخیر گزینه 2 و قلم چی+کنکورها خب در حالت پایه 70 نمیشه زد؟
      ماها تجربیم نه ریاضی تمرکزمون من به شخصه میزارم رو زیست و شیمی و مرحله بعد فیزیک که تسلط یادگیریم بیشتره
      فقط فیزیک 3 اضافه شده یا حذف؟حذفیاتو میخونم اضافه ها رو کجای دلم بزارم

14. Top | #44
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mariyana نمایش پست ها
      من که به نظرم همین گاجو خوب بخونیم+سوالای دوسال اخیر گزینه 2 و قلم چی+کنکورها خب در حالت پایه 70 نمیشه زد؟
      ماها تجربیم نه ریاضی تمرکزمون من به شخصه میزارم رو زیست و شیمی و مرحله بعد فیزیک که تسلط یادگیریم بیشتره
      فقط فیزیک 3 اضافه شده یا حذف؟حذفیاتو میخونم اضافه ها رو کجای دلم بزارم
      من که آزمون های آزمایشی رو فیزیکشون رو میانگین 80 میزدم کنکورو 56 زدم!!!

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من که آزمون های آزمایشی رو فیزیکشون رو میانگین 80 میزدم کنکورو 56 زدم!!!
      راه کاری نداری دوست عزیز؟
      برای ارتقا

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن