من خودم چاپ 92 رو دارم و تصمیمم هم ,استفاده از همونه , ولی این رو درنظر داشته باشین که چون فیزیک 2 .3.پیش(مختصر) دچار تغییرات شدن در حد امکان کتاب درسی تون رو بروز کنین و تمریناتش رو حل کنین + سوال های کنکور فیزیک از 91 به بعد (چون کتاب شما اونا رو پوشش نداده) ,پست های قبل رو هم مطالعه بفرمایین ,فقط با سوال های کنکورهای بعد اپدیت شده ,در غیر اینصورت اگر وسواس شدید دارین اقدام به تهیه چاپ جدید کنین.
توی فیزیک فقط سال اول بدون تغییر بوده .
سال دوم :تغییراتش جزییه , ولی خب مهمه , همونطور که مستحضرید با پیش 1 در ارتباطه.
سال سوم : تغییراتش خیلی کلی بوده هم در متن درس و هم مسایلش .
پیش 1:خیلی تغییر جزیی داشته اون هم فقط در فصل 1.
من خودم به شخصه , کاری با فیزیک 1 و پیش ندارم چون در حد اعمال تغییرات نبودن , ولی فیزیک 2 و 3 , تغییراتش جوری بود که من نتونستم توی کتاب درسی سال قبلم اعمال کنم , مجبور به سفارش کتاب درسی جدید برای فیزیک شدم وپیشنهادم هم به دوستان پشت کنکوری اینه , حتما کتاب درسی فیزیک 2 و 3رو تهیه کنن
مشکل اینجاست که کتاب پایه گاج تغییری نداشته , همونطور که مطلع هستین انتشاراتی ها تغییرات رو فقط در تعویض جلد و اضافه کردن سوالت کنکور و صد البته بالابردن قیمت اون فقط لحاظ میکنن ,با برچسب بزرگ هم روی اون میزنه مطابق با کنکور 95, من خودم اشنایی داشتم کتاب پایه رو بردم با اخرین سفارشی که دوست کتابفروشم براش رسیده بود چک کردم تغییری ندیدم .
اگه واقعا تغییرات کتاب درسی رو تا مهر توی چاپ های بعدی اعمال کنه , چرا که نه , ولی واقعا تغییرات اعمال بشن نه فقط شکل ظاهری کتاب از انیشتن به برج ایفل تغییر کنه.
اگه برات مقدوره , ازروی فایل Pdf سایت چاپ کتاب های درسی , فیزیک پیش رو دانلود کن , تغییراتش خیلی جزیی و محدود به فصل یک هست نیازی به تهیه گاج پیش نیست , کتاب درسی تون رو با فایل تطبیق بده اونم فقط فصل اول , چون از فیزیک 2 , مبحث سقوط ازاد حذف شده و در فصل 1 پیش 1 به اون بیشتر پرداخته شده, خودت به کتاب درسیت اضافه کن + سوال کنکور فیزیک 94 رو تهیه کن کار کن , چون توی کتاب گاجی که داری وجود نداره.
من که به نظرم همین گاجو خوب بخونیم+سوالای دوسال اخیر گزینه 2 و قلم چی+کنکورها خب در حالت پایه 70 نمیشه زد؟
ماها تجربیم نه ریاضی تمرکزمون من به شخصه میزارم رو زیست و شیمی و مرحله بعد فیزیک که تسلط یادگیریم بیشتره
فقط فیزیک 3 اضافه شده یا حذف؟حذفیاتو میخونم اضافه ها رو کجای دلم بزارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)