ولی یه چیز دیگه هم بگم؟!!
حاضرم بیشتر اون بحث های سیاسی و بی نتیجه ای که اینجا راه میفته و دیگه هیچ هیچ هیچ ربطی به درس و کنکور نداره و اخرشم به بسته شدن تاپیک منجر میشه کمتر بشه تا اون بخش های تفریح و خنده ی انجمن ..
ولی یه چیز دیگه هم بگم؟!!
حاضرم بیشتر اون بحث های سیاسی و بی نتیجه ای که اینجا راه میفته و دیگه هیچ هیچ هیچ ربطی به درس و کنکور نداره و اخرشم به بسته شدن تاپیک منجر میشه کمتر بشه تا اون بخش های تفریح و خنده ی انجمن ..
همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
سرنوشت نهاییتان نیست..
روزهای خوب خواهند آمد
خب در مورد خودم باید بگم که تا قبل از اعلام نتایج هیچ سوالی نبود که در تایپیک های حوزه ی مسئولیتم از زیر دستم در بره ... در مورد پ . خ ها هم تا حد زیادی همین طور بود ... در مورد سایر تایپیک ها هم سعی می کردم تا حدی پاسخگو باشم ... اما بعد از اعلام نتایج و این که این اواخر یکم بخش زیست شلوغ شده و تایپیک مصاحبه که بعضی سوالاتش جدا از بحث تایپ مدتی هم برای آماده سازی پاسخ سوال وقت می گیره و بعضا سوالاتی هستند که شاید در چند تایپیک بشه به اون ها جواب داد نه توی یک پست بخصوص این که در امر پاسخگویی شدیدا وسواسی ام ... خیلی از پ خ ها رو که حتی 10 روز از دریافتشون گذشته هنوز نتونستم باز کنم !!! با این که شاید نیمی از فعالیت من توی این چند روز مربوط به پ . خ ها بوده ... خب گاهی هم حوصلم واقعا سر میره و به همین خاطر توی تایپیک های تفریحی هم شرکت می کنم ...
به نظر من بخش تفریحی انجمن لازمه ، البته ایراداتی هم هست مثل تایپیک های سیاسی که بعضی ها توی اون جولان می دن و کسی هم کاری به کارشون نداره ... همین تایپیک های سیاسی می تونه برای انجمن به شدت مشکل ساز بشه ...
و الله من به خاطر لایک و لایک بازی نمی رم توی انجمن تفریحی ... لایک به چه درد من می خوره وقتی چند ماه دیگه فرصت نمی کنم 10 دقیقه هم بیام این جا ؟؟؟ هدف من فقط کمکه برام هم اهمیتی نداره که مدیر باشم یا کاربر عادی ... این قدر کار عقب مونده دارم که فکر می کنم این یک ماه آینده هم نتونم دیگه زیاد انجمن بیام ... البته سعی می کنم به قول هایی که دادم عمل کنم ...
موفق و موید باشید ...
در پناه حق ...
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
سلام دادا حرف شما كاملا درسته.اما وضعيت تاپيكاي درسي از همه ي تاپيكاي ديگه بدتره.شايد بيش از هزار تاپيك در مورد منابع زده شده بازم ميان تاپيك ميزنن ميگن بهترين منابع چيه!اين همه رتبه برتر تو انجمن پست در مورد روش مطالعه گذاشتن باز ميان ميگن فيزيكو چه جوري بخونم.البته مديريتم كم تقصير نداره تو انجمناي ديگه سريع تاپيك تكراريو مي بندن و به كاربر اخطار ميدن و در صورت تكرار اخراج مي كنن
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
این بحث ها به هیچ نتیجه ای نمیرسه....
از همه مهمتر...هرکس متناسب با نیاز هاش وارد تاپیک مورد نظرش میشه....
یه نفر درساشو میخونه میاد انجمن استراحت و تفریح کنه....
یه نفر سوال درسی میپرسه....
سلایق فرق دارن...
بچه ها امیدوارم که دیگه از تاپیک های درسی استقبال بشه و زحمت نویسندشم هدر نره....به هر حال ممنون..
تاپیک بسته شدخخخخ
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
من فقط یه چیز بگم
بهتره بچه ها درس بخونن واسه تفریح بیان اینجا..نه اینکه رفع اشکال و ...
آقا پارسا یوسفی یه سوال احتمال گذاشته بود اینجا تا پاسخ درست به دستش برسه یه ساعت طول کشید دقاقا
بهتر نیست درس رو در مدرسه و با دوستانتون رفع اشکال کنید و اینجا فقط بیاید سوالات کلی و تفریحی یا مشکل درسی که کسی از دوستاتون نمیدونه؟؟؟
بسته نشد..
قبل اینکه بسته شه فقط بهت بگم خیلی زحمت کشیدی داداش...
نگرانم نباش از مهر به بعد اوضاع بهتر میشه..خیلی تو زحمت افتادی امشب
سرنوشت نهاییتان نیست..
روزهای خوب خواهند آمد
ویرایش توسط misha : 13 مرداد 1394 در ساعت 02:00
ولی من یکم مخالفم
حدود یه سال پیش تاپیک های درسی و غیر درسی با هم نمایش داده میشدن و وجود تاپیکای تفریحی یه عامل خیلی مزاحم برای درسی بود ..
ولی الان دیگه کاملا از هم جدا شدن و تاپیکای تفریحی خیلی مزاحم تاپیک های درسی نیستن
یعنی هر کس به قصد درس اینجا بیاد فقط میتونه رو تب تاپیک های درسی تنظیم کنه و فقط اون هارو ببینه و حتی چشمشم به تاپیک های تفریحی نیفته
البته این نظر من بود ؛ شاید اشتباه میکنم
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
سرنوشت نهاییتان نیست..
روزهای خوب خواهند آمد
دوستان این بنده خدا ها هم راست میگن دیگه قبلا تایپیک های بخش عمومی و تفریحی خوب بود همه چی توش بود از کل کل های فوتبالی گرفته تا بحث های سیاسی اعتقادی قبلا باز هم ی چیز به درد بخوری از بخش عمومی تفریحی میشد یاد گرفت
الان کل این بخش شده مسخره بازی ( البته با عرض پوزش ) طرف میاد عکس ی دیو یا اورانگوتان میزاره بعد ی بده خدایی رو یاد میکنه میگه این تویی !![]()
کلا بخش انجمن از پشت عینک طنز به کلی داغون شده و پره اسپمه ی مطلب انتقادی میزاری تا ملت ببینند سریع پشت بندش 800 صفحه عکس های بی خود میزارن هیچ کسی هم انقادت رو هم نمیبینه واقعا این عکس هایی که میزارین غیر اینکه n تا لایک میخورین لذت دیگه ای هم داره براتون ؟
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)