علتش اینه که تعداد کسایی که کنکورشون تموم شده بیشتر از کسایین که کنکور دارن ...
علتش اینه که تعداد کسایی که کنکورشون تموم شده بیشتر از کسایین که کنکور دارن ...
راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...
تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته
تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
آبجی من برات احترام قائلم و دوست دارم ابجی گلم....ببخشید تا خرف از انجمن کنکور پشت عینک ظنز میاد همه ی نگاها سمت شماسولی من منظورم شما نیستی ...ببخشید واقا اگه ازم ناراحت شدید...من اهانتی به شما نکردم...هر کاری که دوس دارید انجام بدین من در حدی نیستم که شمارو امرو نهی کنم حرفامم فقط یه پیشنهاد بود...ممنون و باز معذرت
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
من که از پارسال تا حالا دارم داد میزنم....اقا قسمت دوم امضامو نگا کنییییییییییییییییییییییی ن لطفا....
اما انجمن کنکور....داره میشه جای کسایی که بیشتر از اینکه واسه کنکور تلاش کنند...میان اینجا در مودر کنکور حرف میزنند...
الان که باید بگیم! انجمن کنکور ینی جایی که اصلا در مورد کنکور حرف نمیزنن!
یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
داداش بزار خیالتو راحت کنم...همین الانشم که این انجمن اینقدر طرفدار داره و تعدادکاربراشم بالاست بیشتر بخاطر بخش تفریحیشه..
اگه بخش تفریحی از اینی که هست کمرنگتر بشه انجمن خیلی حالت خشکی به خودش میگیره.
نگرانیتو درک میکنم ولی خب الان تابستونه از مهر به بعد حال و هوای بچه ها هم عوض میشه و اون بخشا هم کمرنگ تر میشه و جای خودشونو به قسمت های درسی بیشتری میدن.
الان واسه همین کنکور امسال..حدودای اردیبهشت و یا دی ماه خیلی بخشای تفریحی کمتر شده بود چون همه تو فاز درس بودن..
الان چون بعد کنکوره و تابستون اینجوریه.
همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
سرنوشت نهاییتان نیست..
روزهای خوب خواهند آمد
بخش زیادیشم مال اینه .. خب به گفته ی شما مهر که میشه بعدش آبان و آذر و همینجوری که پیش میره تاپیکای زیادی در مورد اینکه ایا از الان میتونم .. چقد بخونم بتونم .. با این رتبه و تراز اینو میارم و ... میشم که واقعا رو اعصابن و آدمو زده میکنن .. خود من بخاطر این تاپیکا نزدیک کنکور بخش درسیو نگاه نمیکردم چون عصبی میشدم تا دوروز طرف تلاششو نمیکنه انتطارم داره
ببین سعید جان
بخش تفریحی برداشته نمیشه!
قبلانم قسمتاییشو به نظر برداشتن و بردن کلوب کنکور...حالا خبر ندارم زیاد...
همه چیز تحت تصمیمات آرازه!
حالا وارد بحث نمیشم زیاد...![]()
راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...
تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته
تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)