سلام دوستان من شنیدم در بدو ورود به دانشگاه (روزانه) از ادم مصاحبه میکنن یه جا شنیدم میگفت مشاور با ادم حرف میزنه و اینا میخواستم بدونم کسی تجربه داره اینجا؟؟؟؟
یا مثلا معاینات پزشکی شنیدم چشم ادمو معاینه میکنن راسته اینا یا شایعست؟؟؟
سلام دوستان من شنیدم در بدو ورود به دانشگاه (روزانه) از ادم مصاحبه میکنن یه جا شنیدم میگفت مشاور با ادم حرف میزنه و اینا میخواستم بدونم کسی تجربه داره اینجا؟؟؟؟
یا مثلا معاینات پزشکی شنیدم چشم ادمو معاینه میکنن راسته اینا یا شایعست؟؟؟
بهش میگن پایش سلامت
چشم و دندون و قلب و فشار و قند خون و اینارو تست میکنن اخرش یه برگه میدن بهت باید ببری اموزش دانشگاه
بعد مثلا تهران مشکل داشته باشی معرفیت میکنن دکتر تو کلینیک دانشگاه با هزینه کم بقیه جاها هم باید همینطوری باشه
یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
اره هست تو دانشگاه ما بود بهش میگن طرح سلامت دانشجویان و...ولی اصلا اینطوری نیست که مثل دانشگاه های خاص مثل ارتش و بقیه الله باشه بیشتر یه طرحیه برای کمک به دانشجوها که اگه مشکلی دارن رفع شه و به درمانگاه هایی که با دانشگاه قرارداد داره معرفی شن
البته من و دوستام رفتیم پرسشنامه روانشناسی وتغذیه رو پر کردیم ولی بعدش تعطیلات بود یادمون رفت برای معاینه بریم مشکلی هم پیش نیومد
فقظ یه توصیه تو پرسشنامه روانشناسی بگید من چقد خوشحالم همه چی ارومه و...چون یکی از همکلاسیام خیلی صادقانه جواب داده بود معرفیش کردن به دکتر روانپزشک![]()
زندگی درک همین
اکنون
است!
ویرایش توسط nikra : 13 مرداد 1394 در ساعت 21:26
سلام،برای پایش سلامت دانشگاه های سراسری مثلا امیرکبیر تست خون هم میگیرند؟ من روماتیسم دارم شنیدم حتی اگه آزمون سراسری قبول شی به خاطر بیماری برات کارت دانشجویی صادر نمیکنن،خیلی نگران این مسئله ام ممنون میشم جواب بدین
سلام، میخواستم بدونم کسی رشته پزشکی دانشگاه قبول بشه؛ دقیقا چه تستی ازش میگیرن ؟؟ فقط فشارخون و وزن و قد هست ؟؟ یا آزمایش خون و دندون و پوست و مو و قلب و ریه و غیره هم هست ؟؟
سلام
فقط دانشگاه ها و دانشکده های افسری و رشته هایی که به ارتش و نظامی مربوط هست معاینه پزشکی دارن
همچنین بعضی از رشته ها هم در مقطع کارشناسی مصاحبه دارن مثل آموزش و پرورش
بقیه رشته های معمولی مثل پزشکی و پرستاری و معماری و غیره نه معاینه داره نه مصاحبه ( در مقطع کارشناسی)
در ارشد فرق داره دیگه هر رشته یه سازی رو میزنه واس خودش
" God is that infinite All of which man knows himself to be a finite part "
|خداوند ، آن بی نهایتی است که هر انسانی خودش را یک بخش محدود از آن میداند|
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)