خلاف قوانین
ویرایش شده.
نمیخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما از کجا میدونی؟؟؟؟الان میخای واست تشریح کنم از صبح داشتم با چیا سر وکله میزدمَ!!!!!!!در ضمن من سال دومم....پارسالم به شدت تلاش کردم خود دانشگاه تهرانم با کله منو ورمیداشت اما چون سه تا پزشکیا رو میخواستم نشد...اما چون کلاسام تا شب طول میکشید جنازم میرسید...........یادتون باشه درباره چیزی که نمیدونید ناآگاهانه قضاوت نکنید.......
سلام
سال 94 شما سال دومی بودید اما سال 96 خانم دکترید
شما احتمالا تنها بازمانده این تاپیک عتیقه هستید
سوالی که داشتم اینه که منابع معمول بچه های پزشکی و دندون برای ترم اول متفاوته یا نه ؟؟
مثلا بافت شناسی جان کوئیرا یا بیوشیمی هایپر رو شما امسال مطالعه کردید ؟؟
اگه آره ، لیست منابع ترم اول پزشکی و دندون که مشترک همه ی دانشگاه ها هست رو اگه میشه برام بنویسید ...
ممنون
سلام اوووووووووووووووه منو اون شخص خیلی بهم ریخت اون شب واقعا اعصابم خورد شده بود
ببینید بیوشیمی شما حتما باید جزوه و اسلایدای استاداتون رو بخونید جایی اگر به مشکل برخورد کردید باید به رفرنسم مراجعه کنید این رفرنسا رفرنسای حجیمی هست و شما فرصت نمیکنید اونطور دقیق بخونید
بافت جان کوئیرام حجیمه ولی بهتر از هارپرهولی بافت اگر خواستید بخونید کتاب بافت شناسی جعفر سلیمانی راد رو بخونید اون خوبه
نه منابع مشترک زیاد داریم قبل علوم پایه که اینا هستند
اناتومی عمومی(اناتومی رفرنس زیاد داره خیلی معروفش گری و نتر هست)
اناتومی سر و گردن(گری نتر استخوان شناسی بهرام الهی سرو گردن دکتر محمد اکبری(اکبری عالیه))
نوراناتومی(اسنل هست)
بیوشیمی ۱ (هارپر هست معروفترینش)
بیوشیمی (هارپر معروفترینش)۲
فیزیولوژی۱ گایتون و هال
فیزیولوژی۲ گایتون و هال
بیوشیمی عملی
ایمونولوژی
میکروب جاوتز
انگل
ویروس
بافت شناسی که بچه های پزشکی واحد بافتشون جداست ولی بچه های دندون ادغام با اناتومی میره تو واحد علوم تشریح...
بچه ها چقد ذوق دارن! نترسین بابا باس 7 8 سال این کتابارو بخونین. الان تو این یکی دوماه عشق و حال کنین.
تو به هیچکس غیر از خودت نیاز نداری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)