نوشته اصلی توسط
Saman-Masan
اگر راهی جز ضرب و تقسیم معمولی باشه که بهش بگن سریع (که وجود نداره!) مطلاب حفظی زیادی خواهد داشت که خودش میشه یک مشکل جدید فکر میکنید توی جلسه کنکور با اون همه استرس یکی از اینا رو یادتون میاد؟!
اشتباه نکنید تنها راه ضرب و تقسیم سریع فقط زیاد ریاضی کارکردن و انجام مرتب این اعمال هست.
خود من اگر بخوام 3023 رو بر 3 تقسیم کنم میام یک راه طولانی از نظر تئوری رو میرم به این صورت که تو ذهنم 3000 و 23 رو جدا میکنم حالا 3000 رو تقسیم کنم میشه 1000 و 23 رو 24 یا 21 میگیرم تقسیم کنم میشه 8 یا 7 که باقی مانده رو حفظم 8 - 0.3 که همون 7 + 0.6 بعد همه رو جمع میکنم 1007.67 به نظر خیلی طولانیه ولی اینقدر تو ریاضی اینکار رو کردم که تقریبا نمیفهمم چطوری تقسیم میکنم.
یا برای کم کردن 23 از 150 میام دو تا 25 در نظر میگیرم از یکی 2 تا کم میکنم به اون یکی دو تا اظافه (25*2=50+100=150) میشه 127.
البته منظورم این نیست که این ها روش های سریع تقسیم یا تفریق هستند بلکه این قدر این کار رو تکرار کردم که ذهنم یک روش برای خودش پیدا کرده تا بدون کاغذ و قلم این کار رو تو کمترین زمان انجام بده.
از نظر من اگر بخوایید برید دنبال روش های محاسبه مطالعه تست زنی فقط وقت تلف میکنید 6 ماه از سال رو فقط به همین ها فکر میکنید و 6 ماه دیگش رو سعی میکنید این ها رو یاد بگیرید در آخر هیچی دستتون رو نمیگیره اگه موفقیت میخواید از همین الان بودن هیچ کاری به مطالعه بپردازید چرا که با چند هفته مطالعه مداوم کم کم به بهترین روش و بازده قابل قبول در هرچیزی که میخواید میرسید.