یه چی بگم من علوم آزمایشگاهی زیاد میشناسم انصرافق داده
کلا خیلی باید صبور باشه
تا 10 سال نخونی 4 سال کارشناسی 2 سال ارشد 4 سال دکترا
فایده نداره
تازه بعدش باید با 4 نفر دیگه به فکر مجوز بیفتین برای آزمایشگاه و یه سری شرایط خاص آزمایشگاه بزنی نونت تو روغنته ولی کار هر کسی نیست رابطه وپول لازمه داری بسم الله
دام خوبه به شرطها
شرطشم کلینیکه
والا خطر زیاد داره
برو سرچ کن ببین چند تا دام پزشک مردن یا دچار مصدومنیت شدن
اومده طرف آمپول به گاوه بزنه اونم که گاوه حالیش نیست زده با سمش تو سینه طرف جابجا مرده
ولی خب پولشم خوبه برای کلینیک
اگه عاشق حیوونایی وتا حالا گربه بغل کردی و خوشت میاد برو
ولی زیر خط فقر جفتش داره
دام چیه بابا !!!
بخونش :
http://forum.konkur.in/showthread.php?t=23257
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
علاقه خالی به درد نمیخوره
3 فاکتور
علاقه
بازار کار
استعدا
دومی واقعا مهم تره
ولی هر 3 حایز اهمیتت
مثلا من عاشق تاریخم ولی آیا بازار کار داره؟؟؟
ممنون تاپیکت خیلی به درد خورد
حالا به نظرت مسیر رسیدن به دکترا علوم آز راحت تره یا یه سال خوندن واسه پزشکی اونم با معدل 16.40 اونم با این وضع کنکور
کلا به نظرت با علوم آز میشه به درآمد 2-3 میل رسید حداقل؟من یه کارهای دیگه ای دارم انجام میدم که از نظر مالی تقریبا تامینم میکنه ولی وقتی یه جاهایی میبینم کارشناسای علوم آز با ماهی 700 دارن کار میکنن واقعا دلسرد میشم از انتخابش
ویرایش توسط sir_mohsen : 12 مرداد 1394 در ساعت 19:23
چرا دیپلم مجدد نمیگیری خب ؟ معدلتو ببری بالا و اگه از پس کنکور سخت سال بعد برمیای قطعا ارزششو داره حتی اگه دو سال دیگه هم پشت کنکور بمونی . خب من حقوقا رو از ۷۰۰ شنیدم تا 3500 .بستگی به خودت داره . اگه دکتری بگیری که از لحاظ مالی ارضات میکنه ولی خب اگه بری دانشگاه و فقط بخوای واحد ارو پاس کنی باید با همون 600 تومن تو خصوصی دنبال کار بگردی . به تظرم اگه شرایطشو داری رو پرستاری هم یکم فکر کن ...
داداش شما حساب سن و سال رو هم داری؟ من الان بشینم به امید این که تو 30 سالگی قراره پزشک عمومی بشم؟
من این روزا زیاد بین درمانگاه ها و آزمایشگاه ها در رفت و آمدم و ازشون سوالاتی میپرسم
گذرم به درمانگاه محلمون افتاد یه دکتر عمومی بود خواستم برام آزمایش بنویسه
خلاصه باهاش یه صحبتایی کردم یه جا ازش پرسیدم حالا این پزشکی مگه چقدر درآمد داره که همه دنبالشن؟ بنده خدا همون موقع دست کرد تو کشو فیش حقوقیش رو نشونم داد 2.400 آخرین دریافتیش بوده. بابای من با لیسانس دانشگاه آزاد کارمند دولته ماهی 7-8 میلیون میگیره
خلاصه اینکه باید حساب عمر رو هم داشت پزشکی یه رشته ایه که به درد بچه هات میخوره خودت تا به یه درآمدی برسی پیر شدی
من همین الانش با 19 سال سن یه کارایی که دارم انجام میدم همین حالاش واسم 1.5 میل درآمد داره بخوام یکی دو سال دیگه بشینم پشت کنکور باید قید همین کارا رو هم بزنم
خب پس بیخیال پزشکی شو ... بین آزمایشگاه و پرستاری یکدومو انتخاب کن ... حالا چیکار میکنی که ۱.۵ درمیاری یاد مام بده ) در مورد حقوق هم من ارشد قارچ میشناسم ، 3200 در میاره . یکی هم میشناسم از کاردانی شروع کرده نهصد حقوقشه ! بیشتر سرچ کن بازم ... اگه هم گروهی چیزی خواستی تو تلگرام یا فیس بگو تا ادت کنم . یا علی ...
علوم آزمایشگاهی بنظرتون بهتره یا رادیولوژی؟
علوم ازمایشگاهی رو فقط اگه پارتی دارید انتخاب کنید
خواهر من میکروبیولوژیسته ولی بیکار ! هرجا میرفت میگفتن ما اصلا مدرک فلانی که دکتر اوردتش رو ندیدیم ! (نشان از پارتی بازی !)
Mehdi Is Back
برنامه نویسی عزیز
پیشنهاد میکنم اگه وقت آزاد دارین حتما برنامه نویسی یاد بگیرین
یه کار پرسودیه که هیییییچ وقت هم اشباع نمیشه و هر روز بازار کارش گسترده تر میشه
البته تو یکی از سایت های خبری هم کار ترجمه و خبرنگاری انجام میدم خلاصه خودمو از بیکاری درآوردم یه جورایی
ولی خوب دغدغه اصلی درآمدیه که قراره از رشته ای که واسش درس خوندی داشته باشی
خدا رو شکر من تو یه شهری هستم که هنوز خیلی از شغل ها توش اشباع نشده و کار هست اگه جنمش باشه
دیگه ما هم انتخاب رشتمون رو کردیم
ایشالله از علوم آز پشیمون نشم
ویرایش توسط sir_mohsen : 13 مرداد 1394 در ساعت 15:19
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)