سلام دوستان
من امروز انتخاب رشتمو تکمیل کردم و توی سنجش ثبت کردم و کد 15 رقمی رو گرفتم..یعنی کامل تکمیل شد
الان یادم اومده دو تا رشته دیگه هم میخواستم بزنم... میتونم ویرایش کنم؟ از کجا باید اقدام کنم؟![]()
سلام دوستان
من امروز انتخاب رشتمو تکمیل کردم و توی سنجش ثبت کردم و کد 15 رقمی رو گرفتم..یعنی کامل تکمیل شد
الان یادم اومده دو تا رشته دیگه هم میخواستم بزنم... میتونم ویرایش کنم؟ از کجا باید اقدام کنم؟![]()
... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...
اگه میگه 70 درصد بهتر میشه بمونه و اگه خدایی نکرده سال دیگه هم نتونست بزنه بین الملل..........توی سن 25 سال فارغ التحصیل شدن
یا 26 سال تموم شدن درسش فرق زیادی نیست ولی اگه الان بره و تو هزینه بین الملل کم بیاره یا موقع 21 سال خدمت کردنش پشیمون بشه اونوقت تا اخر عمرش به خاطر این یک سال حسرت میخوره
.. نميدانم پس از مرگم چه خواهد شد ... نميخواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت ... ولي بسيار مشتاقم ... که از خاک گلويم سوتکي سازد ... گلويم سوتکي باشد به دست کودکي گستاخ و بازيگوش ... تا که پي در پي دم گرم خويش را بر گلويم سخت بفشارد .... و سراب خفتگان خفته را آشفته تر سازد ... تا بدين سان بشکند دائم سکوت مرگبارم را ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)