Mehdi Is Back
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
عالی بود
مرور اصلی رو قبل از شروع شدن فصل بعد انجام بدیم؟ یعنی مثلا من تو 5 روز فصل 1 شیمی دوم رو خوندم (همراه با مرور تورق و شبانگاهی و صبحگاهی و ...) بعد قبل از اینکه برم فصل 2 بیام مرور اصلی فصل 1 رو انجام بدم و بعد برم فصل 2 یا حین خوندن فصل 2 بیام فصل 1 رو مرور کنم؟
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
نظر مشاور کنکور
حل تست دوره ای (پوششی)
همایش برنامه ریزی کنکور
مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
سلام سعیدجان.
یه مشورتی میخواستم باهات بکنم.
ببین من واسه زیست هم کتاب رو دقیق میخونم هم درسنامه های خیلی سبز رو. بنظرت نکته های خیلی سبز رو داخل همون کتاب خیلی سبز با ماژیک فسفری مشخص کنم یا نکته هاشو وارد کتابم کنم ؟ این پروسه وارد کتاب کردنشون یه مشکلی داره اینه که خیلی طول میکشه. تازه من هر نکته ای رو یادداشت نمیکنم صرفا اونایی رو که بلد نیستم مینویسم.
مورد بعدی واسه فیزیکه. بنظرت نیاز به خلاصه کردن درسنامه های گاج هست ؟ یاهمونا رو از داخل کتاب گاج بخونم و نکته هاشو زیرشو خط بکشم ؟
اگه یه روز وقت بذاری و تاپیکامو بخونی در حقیقت من همه ی اینا رو براتون توضیح دادم...
ببین میتونی خط کتاب رو وارد خیلی سبز بکنی...البته خیلی سبز چیز خیلی زیادی از کتاب بیشتر نداره...ولی خب تو باید خیلی مسلط باشی و بتونی که خیلی سبز رو وارد کتاب بکنی....هر دو راه امکان داره...ولی من اتنخاب منبع اصلی رو بر عهده ی خودتون گذاشتم..تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه که از زمان نترس...اگه به نظرت بهتره که نکات خیلی سبز وارد کتاب درسی بشن همین کارو بکن و به زمان توجه زیادی نداشته باش...زمان در مقابل یاد گیری تو اهمیتی نداره....عیبی نداره...دو ماه دیرتر تموم کن ولی درست و حسابی تموم کن...در مورد اینکه چطور نکات رو از یک منبع خارج کنی و وارد منبع اصلیت بکی هم که بهت توضیح دادم...بهتره یکبار پستا رو بخونی...
در مورد فیزیک هم که بگم....باز اگه پستامو میخوندی گفتم که کلا تو روش من چیزی بنام خلاصه نویسی نداریم...فقط کل فصل رو بصورت نموداری توی یه ورق برای انجام مرور نموداری خلاصه کنید..همین کافیه...
سلام
فرق این تاپیک با تاپیک as3 چیه؟؟؟؟ ینی این تاپیک با http://forum.konkur.in/thread29076.html#post544220 این
من احساس کردم دو تاشون شبیه همن چون هر دو درباره مروره و خیلی جاها شبیه همه اما ی فرقایی هم هست بینشون
اگ فرق دارن ک هیچی...اما اگ مطالبشون یکیه بی زحمت بگین کدوم کامل تره چون میخام پرینت بگیرم
کمـــ
کمـــ
عـــادتـــــ
میـــــ کـــنـــیــــ
بـــهـــــ
هــــیــــچــــکــــیــــ ـ
عـــــــادتــــ
نـــکــنـــیـــــ
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
کمـــ
کمـــ
عـــادتـــــ
میـــــ کـــنـــیــــ
بـــهـــــ
هــــیــــچــــکــــیــــ ـ
عـــــــادتــــ
نـــکــنـــیـــــ
Saeed735
...:::برنامه ریزی برای کنکور...آشنایی با کنکور تجربی و تشریح دروس:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور....مراحل خواندن یک درس:::...
...:::برنامه ریزی کنکور... مرورهای مهم:::...
...:::برنامه ریزی کنکور...نکات مربوط به تست زنی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...دفتربرنامه ریزی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور 95...مشاوره نیازنیست:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...نحوه ی مطالعه ی دروس مختلف:::...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)