آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 64
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      یه نکته ای که ممکنه شمارو دچار مشکل کنه رو بگم که این مراحل به هیچ عنوان زیاد نیستن ...فقط دو تا مرور بعد هر درسه+یه مروور شبانگاهی و صبح گاهی که برنامه ریزی خاصی نمیخاد به هیچ وجه...و یه مرور اصلی که تو شرایط عادی هم همه شما انجام میدین...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام داداش به نظرت مرور صبحگاهی تو بازه مطالعاتی باشه یا قبلش ... ؟

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      سلام داداش به نظرت مرور صبحگاهی تو بازه مطالعاتی باشه یا قبلش ... ؟
      عجب سوالی ...ینی چی تو بازه ی مطالعاتی؟خب معلومه تو توضیحات عرض کردم که اول صبح و قبل از شروع بازه ی مطالعاتی
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بچه ها خواهشا تاپیک رو کامل کامل بخونید
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      بچه ها خواهشا تاپیک رو کامل کامل بخونید
      سلام

سعید جان تاپیک خیلی خوبیه من هنوز نتونستم کامل بخونمش و دو دو سه بند آخرش مونده ان شالله تموم که شد چند تا انتقاد و پیشنهاد درباره این مطالب دارم فقط یه اشاره کوچک بکنم که این مطالب شاید گفتنش راحت باشه اما به مرحله اجرا درآوردنش واقعا وقت و اراده و پشتکار میخواد چون ما یک درس نداریم که وقتمون رو کامل برای اون بزاریم ما چندین کتاب و چندین درس رو باید بخونیم و وقت اجرای همه ی این هارو نخواهیم داشت میدونی که یکی از مهم ترین فاکتور ها توی مطالعه سرعت در مطالعه هست وگرنه سرعت لاک پشتی داوطلب رو عقب میندازه حالا بعدا مفصل برات میگم

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط forgotten نمایش پست ها
      سلام

سعید جان تاپیک خیلی خوبیه من هنوز نتونستم کامل بخونمش و دو دو سه بند آخرش مونده ان شالله تموم که شد چند تا انتقاد و پیشنهاد درباره این مطالب دارم فقط یه اشاره کوچک بکنم که این مطالب شاید گفتنش راحت باشه اما به مرحله اجرا درآوردنش واقعا وقت و اراده و پشتکار میخواد چون ما یک درس نداریم که وقتمون رو کامل برای اون بزاریم ما چندین کتاب و چندین درس رو باید بخونیم و وقت اجرای همه ی این هارو نخواهیم داشت میدونی که یکی از مهم ترین فاکتور ها توی مطالعه سرعت در مطالعه هست وگرنه سرعت لاک پشتی داوطلب رو عقب میندازه حالا بعدا مفصل برات میگم
      داداش چند نفر این انتقاد رو بهم کردن ولی من جوابیشو در ابتدای تاپیک نوشتم....ببینید مراحل رو توضیح میدم...یه پیشس خوانی وطرح سوال داریم که همه میگن باید انجام بشه و مشکلی نداریم...میمونه مرحله ی خوندن که مگه میشه که نخونیاصلا نمیشه گفت مرحله ی اصلیه چون اگه نباشه که دیگه هیچ کدوم از مراحل بدرد نمیخوره....بعد اون مرور های فرعیه که 2 تاش ینی مرور های اول و دوم بعد مطالعه ی هر درسه که سر جمع 10 دقیقه وقتتو نمیگیره....بعدش میریم سراغ مرورهای بعدی ینی مرورهای فرعی 3و4 که اخر شب و اول صبحن و اصلا ربطی به بازه ی مطالعاتی نداره و هیچ وقتی نمیگیره یکیش بعد از اتمام بازه ی مطالعاتی و دیگری قبل از شروعه این بازس....بعدشم که میریم سراغ مرور اصلی که هممون انجامش میدادیم...بعد اون مرور نموداریو ایناس که کلا یه صفحس و قبل ورود به بخشهای دیگه اون نمودارارو یه کوچولو نگاه کنو برو...ینی واقعا برای هر درس بیشتر از 20 دقیقه وقت نمیگیره ولی چیکار میکنه؟من توضیح دادم که مرور ها تو چه بازه هایی باید صورت بگیرن...اول تاپیکو ببینین ...اینا سختن نه مرورهای من...دو تا مرور بعد از اتمام درس و دو تا مرور اخر شبو صبحش که دیگه سختیه اجرا نمیخاد و برنامه ریزی هم نمیخاد...وقتی میخای بخوابی و و قتی بیدار شدی مرور کن...یا نمیخاد ساعت بندی کنی که تو فلان ساعت مرور چشم بسته انجام بدم...نه درست تموم شد قبل از شروع درس بعدی یه مرور کن...همین
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      عجیبه تاپیکه انتخاب رشته 1850 صفحه
      اینجا به این مهمی فقط 3 صفحه پیش روی

البته اونم مهمه ولی باز تاپیکای دنباله دار جالبه
      من خودم دیروز محض تفنن رفتم جواب بالایی رو بده
      یه چند دقیقه 20 مین فکر کنم برای ناهار رفتم برگشتم دیدم چند صفحه اضاف شده
      ولی این جور جاها چه پیش روی کندی داره
      هی وای من

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin 95 نمایش پست ها
      عجیبه تاپیکه انتخاب رشته 1850 صفحه
      اینجا به این مهمی فقط 3 صفحه پیش روی

البته اونم مهمه ولی باز تاپیکای دنباله دار جالبه
      من خودم دیروز محض تفنن رفتم جواب بالایی رو بده
      یه چند دقیقه 20 مین فکر کنم برای ناهار رفتم برگشتم دیدم چند صفحه اضاف شده
      ولی این جور جاها چه پیش روی کندی داره
      هی وای من
      اینجا تعداد کسانی که برای فرار از درس اومدن از کسانی که برای درس اومدن خیلی بیشتره ...
      رفع اسپم : امیدوارم استفاده بشه از این تاپیک .. خواهش نمیکنم ولی بستگی داره چقد به خودتون اهمیت بدین

9. Top | #24
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      آره داداش پارسا

راستی من یه روش زیست دارم (نمیگم خیلی خاصه) ولی به یکی از دوستان نادیدم دادم برده به معلمشون داده خیلی استقبال کرده میشه اینجا بذارم شاید بقیه بچه ها خوششون بیاد
      اجازه هست سعید جان ؟

10. Top | #25
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      آره داداش پارسا

راستی من یه روش زیست دارم (نمیگم خیلی خاصه) ولی به یکی از دوستان نادیدم دادم برده به معلمشون داده خیلی استقبال کرده میشه اینجا بذارم شاید بقیه بچه ها خوششون بیاد
      اجازه هست سعید جان ؟
      مطلبتون رو در لینک زیر قرار بدین اینجا باشه اسپم میشه ..
      لینک : http://forum.konkur.in/thread27094-2.html#post543995

11. Top | #26
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      آره داداش پارسا

اجازه هست سعید جان ؟
      صد در صد بهم پیام خصوصی کن توی تاپیک روشهای خوندن هر درس با اسم خودت میزنم پست اول
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      یه پرینت ازش گرفتم بدم به بقیه !

خیلی خیلی خوب بود

البته دوستان از مشکل سرعت گفته بودن ولی من میبینم که خیلی هم وقت گیر نیست !

من شیوه ی مطالعم بد بود (فقط خوندن اصلی"مطالعه" رو داشتم )

سعی میکنم درست کنم شیوه ی مطالعمو

بازم تشکر میکنم از شما استارتر عزیز

Mehdi Is Back

13. Top | #28
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NOT NOW نمایش پست ها
      یه پرینت ازش گرفتم بدم به بقیه !

خیلی خیلی خوب بود

البته دوستان از مشکل سرعت گفته بودن ولی من میبینم که خیلی هم وقت گیر نیست !

من شیوه ی مطالعم بد بود (فقط خوندن اصلی"مطالعه" رو داشتم )

سعی میکنم درست کنم شیوه ی مطالعمو

بازم تشکر میکنم از شما استارتر عزیز
      باشه خیلی ممنون ازت فقط یادت نره که

مهم:استفاده از این مطالب و کپی برداری و گفتن آن به افراد دیگر بدون ذکر منبع و نام بنده(سعید بابایی)کاملا حرام است...چون خیلی پاش زحمت کشیدم...در ضمن کساییم که از مطالب و تاپیک های من بهره بردن و استفاده کردن و براشون مفید واقع شده یه دعایی در حق داداش من علی بکنن...ایشون نه بیمارن و نه چیز دیگه...فقط میخوام برای سلامتی و شادکامیش و اینکه همیشه موفق و سربلند باشه دعا بکنید البته نه به خاطر مطالبم به خاطر دوستی که بینمون هست این دعارو از ته ته ته دلتون بکنید...خیلی ممنون ازتون...سوالیم بود در خدمتم...

خیلی ممنون ازت
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

14. Top | #29
      کاربر انجمن

khejalati
      نمایش مشخصات
      سلام
      من پست رو کامل خوندم و خلاصه اش رو یادداشت کردم برای خودم.اما خوب به نظرم برای همه درس ها کاربرد نداره.
      1-مثلا مرحله تست زنی به عنوان مرحله 6.
      یعنی مثلا فیزیک میخوای بخونی .....رو درسنامه اش این همه تمرکز و مرور داشته باشی در صورتی که میدونیم فیزیک با تست زدن و رفع اشکال کردن مسلط میشیم و اینکه اگر مراحل به ترتیب باشن مرحله تست زنی میفته برای روزهای اتی بعد از مرحله مرور اصلی.
      راستی اون پست مربوط به نکات مهم تست زنی رو هم کامل خوندم اما خوب متوجه نشدم که
      2-مثلا تو درس ریاضی تو مرحله مرور دوباره تست ها رو مرور کنیم...منظورم قسمت مرور صبحگاهی یا شبانگاهی یا مرور اصلی....
      3-در ضمن ک مشکل دیگه هم دارم که به نظرم یکم این مرور ها وقت زیاد میگیره.

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

من کلا تو برنامه درس خوندن مرور چشم بسته و شبانگاهی به این صورتی که شما گفتین ندارم یعنی اگه شبا هم درسا رو مرور کنم این شکلی نیست معمولا خلاصه هامو میخونم ولی این جوری که شما گفتین خیلی بهتره چون اون جوری که من به نظر خودم مرور میکنم مرور خوبی نیست در واقع خوندن دوباره ی خلاصه درسه که اونم چشمام مطالب رو می بینه و نیازی به یادآوری و درگیر کردن ذهن ندارم که اشتباهه... راستش من زیاد از نمودار هم برای خلاصه درسا استفاده نمی کنم متاسفانه...درسته اجرا کردن تموم مراحلی که گفتین سخته و زمان بر اما سعی میکنم تا حد امکان این برنامه رو اجرا کنم...

ممنون آقا سعید خیلی جالب بود...موفق باشین...
      Öyle bir mevsimki
      İnsanlar havadan daha soğuk

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن