خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

مهندسی کامپیوتر شهید باهنر کرمان

سلام دوستان

در مورد تاپیک قبلیم که در مورد صنایع بود خیلی کمکم کردین... ممنون

.........................

من به کامپیوتر و برنامه نویسی میشه گفت علاقه دارم و الان هم یه چیزایی از برنامه نویسی تحت وب میدونم...

دوستانی که ازشون در مورد رشته کامپیوتر پرسیدم تقریبا 80درصدشون گفتن نرو!!! و دلیل عمدش هم اشباع شدن و زیاد بودن افراد توی این رشته هست و بازار کار کم براش پیدا میشه... و یه دلیل دیگه هم داشتن این بود که کامپیوتر و برنامه نویسی رو بدون دانشگاه هم میشه یاد گرفت و این 4سال الکی به هدر میره و گفتن توی دانشگاه در رشته کامپیوتر چیز زیادی یاد نمیدن که ارزش 4سال رو داشته باشه و توی این 4سال میشه یه برنامه نویس حرفه ای شد!

از یه طرف میگم حرف های این دوستان درسته و از طرف دیگه هم با دانشگاه رفتن حداقل یه مدرک داری که اگه جایی خواستی استخدام بشی و مدرک خواست مدرک رو داشته باشی!

به نظرتون چیکار کنم؟! برم یا نه؟!

دانشگاه مدنظرم هم باهنر کرمان هست .. به نظرتون این دانشگاه سطح علمی خوبی در رشته کامپیوتر داره و میشه روش حساب کرد؟! کسی از دوستان هست که این دانشگاه باشه؟!

ممنون

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      ببین من پسر عمم صنایع باهنر کرمان خوند فوقش رو مدیرت دانشگاه تهران قبول شد خودش که خیلی راضی بود سطح دانشگاش خیلی بالاس فضاش هم بزرگ و عالیه بچه هاش هم درسخونن (اونجا کسی با بازی بازی پاس نمی کنه درسارو)
      You Can live your Dream

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط melis نمایش پست ها
      سلام دوستان

در مورد تاپیک قبلیم که در مورد صنایع بود خیلی کمکم کردین... ممنون

.........................

من به کامپیوتر و برنامه نویسی میشه گفت علاقه دارم و الان هم یه چیزایی از برنامه نویسی تحت وب میدونم...

دوستانی که ازشون در مورد رشته کامپیوتر پرسیدم تقریبا 80درصدشون گفتن نرو!!! و دلیل عمدش هم اشباع شدن و زیاد بودن افراد توی این رشته هست و بازار کار کم براش پیدا میشه... و یه دلیل دیگه هم داشتن این بود که کامپیوتر و برنامه نویسی رو بدون دانشگاه هم میشه یاد گرفت و این 4سال الکی به هدر میره و گفتن توی دانشگاه در رشته کامپیوتر چیز زیادی یاد نمیدن که ارزش 4سال رو داشته باشه و توی این 4سال میشه یه برنامه نویس حرفه ای شد!

از یه طرف میگم حرف های این دوستان درسته و از طرف دیگه هم با دانشگاه رفتن حداقل یه مدرک داری که اگه جایی خواستی استخدام بشی و مدرک خواست مدرک رو داشته باشی!

به نظرتون چیکار کنم؟! برم یا نه؟!

دانشگاه مدنظرم هم باهنر کرمان هست .. به نظرتون این دانشگاه سطح علمی خوبی در رشته کامپیوتر داره و میشه روش حساب کرد؟! کسی از دوستان هست که این دانشگاه باشه؟!

ممنون
      من یکی از دوستام دوسال پیش اونحا قبول شد رشته علوم کامپیوتر
      میگفت تو دانشگاه باهنر در همه ی رشته ها سختگیری خییلیی زیاده و دانشجو رو در زمینه محاسبات تو برنامه نویسی و مسائل مربوط به چالش میکشه تا تو زمینه برنامه نویسی قوی بشن.
      رشته مهندسی کامپیوتر شاخه نرم افزار بنظر من باید خودت خییلی قوی باشی و بیرون از دانشگاه از همون اول خودتو جا بندازی در زمینه برنامه نویسی...یعنی محدود به آموخته های دانشگاه نباشی و همیشه ایده داشته باشی واسه نوشتن وبرنامه نویسی کردن تا ایده هات رو ببینن مردم . کلا یعنی باید خیلی زرنگ باشی
      .........

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن