خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

سال سوم کنکور و پیام نور

سلام به همه من متولد 27 فروردین 75 هستم و در کنکور 93 و 94 شرکت کردم امسال برای فرار از سربازی اخرین اولیت انتخاب رشتم رو پیام نور مشهد رشته ی مدیریت بازرگانی رو انتخاب کردم ایا باید سر کلاس برم و باید امتحانات را پاس کنم؟ از هرکی میپرسم یک جواب متفاوت میده یکی میگه اصلا نیاز نیست چیزی رو پاس کنی یکی دیگه میگه باید حداقل یکی رو پاس کنی تا بزارن ترم بعد مرخصی بگیری کلا گیج شدم
      حالا شما جواب بدین اگه اون درس هایی که ترم اول امتحان میگیرن رو پاس نکنم میزارن ترم دوم رو مرخصی بگیرم؟کلا باید چند ترم مرخصی گرفت؟لطفا کمک کنید

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      up

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      منم دقیقاً وضعیت خودتو دارم منتها صبح بچه ها توی تاپیک زیر کامل راهنماییم کردن و بنظرم کاملاً با خوندن پستها مشکلت حل میشه.
      http://forum.konkur.in/thread28860.html

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      up

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط انیشتن نمایش پست ها
      سلام به همه من متولد 27 فروردین 75 هستم و در کنکور 93 و 94 شرکت کردم امسال برای فرار از سربازی اخرین اولیت انتخاب رشتم رو پیام نور مشهد رشته ی مدیریت بازرگانی رو انتخاب کردم ایا باید سر کلاس برم و باید امتحانات را پاس کنم؟ از هرکی میپرسم یک جواب متفاوت میده یکی میگه اصلا نیاز نیست چیزی رو پاس کنی یکی دیگه میگه باید حداقل یکی رو پاس کنی تا بزارن ترم بعد مرخصی بگیری کلا گیج شدم
      حالا شما جواب بدین اگه اون درس هایی که ترم اول امتحان میگیرن رو پاس نکنم میزارن ترم دوم رو مرخصی بگیرم؟کلا باید چند ترم مرخصی گرفت؟لطفا کمک کنید

زیاد نگران نباش . بیشتر دانشگاه های پیام نور کشور دو ترم اولو مرخصی میدن .احیانا اگه ترم اول بهت مرخصی ندادن میتونی انتخاب واحد کنی ولی نه امتحاناتشو پاس کنی و نه سر کلاسا حاضر باشی .هیچ مشکلی هم پیش نمیاد . موفق باشی

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mii Lad نمایش پست ها
      زیاد نگران نباش . بیشتر دانشگاه های پیام نور کشور دو ترم اولو مرخصی میدن .احیانا اگه ترم اول بهت مرخصی ندادن میتونی انتخاب واحد کنی ولی نه امتحاناتشو پاس کنی و نه سر کلاسا حاضر باشی .هیچ مشکلی هم پیش نمیاد . موفق باشی
      من دانشجوی سال دوم کارشناسی نقشه برداری پیام نورم..از رشته م بدم میاد <تصمیم گرفتم برا کنکور 95 تجربی بخونم> فقط امکان روزانه رفتن رو دارم.به دلایلی نمشه مرخصی بگیرم.میخوام هم برا کنکور بخونم هم درسای دانشگاهم. و اگه قبول بشم کاردانیمو بگیرم و انصراف بدم.
      بنظرتون شدنیه؟ منی که فقط رورانه میخوام بتونم همزمان از پس دروس دانشگاه و کنکور95 بر بیام؟رشته م ریاضی بوده.

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.kh نمایش پست ها
      من دانشجوی سال دوم کارشناسی نقشه برداری پیام نورم..از رشته م بدم میاد <تصمیم گرفتم برا کنکور 95 تجربی بخونم> فقط امکان روزانه رفتن رو دارم.به دلایلی نمشه مرخصی بگیرم.میخوام هم برا کنکور بخونم هم درسای دانشگاهم. و اگه قبول بشم کاردانیمو بگیرم و انصراف بدم.
      بنظرتون شدنیه؟ منی که فقط رورانه میخوام بتونم همزمان از پس دروس دانشگاه و کنکور95 بر بیام؟رشته م ریاضی بوده.
      اگه اراده کنید و واقعا بخواهید چرا که نه !
      ولی پیشنهاد من اینه که اگه هدفتون قبولی تو یه رشته خوب هست مرخصی بگیرید و تمام تمرکزتونو روی کنکور بزارید .

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mii Lad نمایش پست ها
      اگه اراده کنید و واقعا بخواهید چرا که نه !
      ولی پیشنهاد من اینه که اگه هدفتون قبولی تو یه رشته خوب هست مرخصی بگیرید و تمام تمرکزتونو روی کنکور بزارید .

ب دلایلی نمیشه مرخصی بگیرم ولی میتونم فقط در حد قبولی بخونم درسای دانشگاه رو...
      آره هدفم برا یه رشته ی خوب هست برا همین میخواستم بدونم شدنیه یا نه چون باید وقت و انرژیمو بزارم روش.
      بچه ها شما زمین شناسی نمیخونید؟ برا رشته های پزشکی و پیرا پزشکی نباید خوندش؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن