مشاوره و انگیزش تحصیلی
نوشته اصلی توسط sardare azmoon کارنامش جعلیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نمیدونم والا این تو سایتشون بود
نوشته اصلی توسط sardare azmoon کارنامش جعلیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جعلی نیست! هر چی قبل کنکور گفت تقریبا همون رو زد
مپمعدل نداشته به خاطر همین رتبش اینطوری شده دیگه
نوشته اصلی توسط khatereh 2 چرا درصدهاش نیس .... میشه درصدهاشو بنویسید ..... روی عکس چپ کلید گزنیه نمایش عکس رو بزن تا نشون بده
پای دوست داشتنت ایستادهام... مثلِ درختِ کاج روبروی پاییز...
نوشته اصلی توسط petotem مپمعدل نداشته به خاطر همین رتبش اینطوری شده دیگه خب معدل نداشته دروسش از 100 درصد حساب میشه دیگ ؟؟ دیپلمش مال قبل 84
حالا می خوان چ رشته ای بخونن؟؟؟
نوشته اصلی توسط khatereh 2 حالا می خوان چ رشته ای بخونن؟؟؟ هیچی فک کنم ایشون هر سال انگار کنکور میدن
نوشته اصلی توسط petotem جعلی نیست! هر چی قبل کنکور گفت تقریبا همون رو زد جعلیه اقا جان جعلیه من کارشناس تشخیص جعل کارنامم تردید نکن جعلیه
به وبلاگ کنکوری ما سر بزنید http://mmtkk.blogfa.com/
این سروش موینی واقعا مخ هست و کارش درسته
مشاور
نوشته اصلی توسط ali.z هیچی فک کنم ایشون هر سال انگار کنکور میدن 93 ریاضی داد..انتخاب رشته نمیکنه..فقط کنکور میده!
نوشته اصلی توسط ali.z هیچی فک کنم ایشون هر سال انگار کنکور میدن وا ... برای چی کنکور میدن؟؟؟؟؟ مگه میشه. مگه داریم.
نوشته اصلی توسط khatereh 2 وا ... برای چی کنکور میدن؟؟؟؟؟ مگه میشه. مگه داریم. فک میکنم برای نشون دادن تاثیر ریاضی کنکور میدن شایدم همینطوری برای تفریح خخخخخخخخ
تو ریاضی چ رتبه ای اورد؟؟؟؟ حتما سال دیگه هم انسانی میدن!!!!!!!!!!
نوشته اصلی توسط artim این سروش موینی واقعا مخ هست و کارش درسته بیشتر از اینکه مخ باشه، showman هستش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها