خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

برنامه برای کنکور

سلام عرض میکنم خدمت دوستای گلم.امیوارم حالتون خوب باشه.درباره چندتا موضوع میخوام ازتون کمک بگیرم اگه منو راهنماییم کنین ممنون.
      من امسال قراره برم سوم دبیرستان رشتمم ریاضیه.معدل پارسالمم 19.08 شد.از الانم مدرسمون شروع شده و 4روز هفته میریم کلاس.میخوام ازتون بپرسم که از الان واسه موفقیت تو کنکور چیکار کنم؟تست بزنم یا بیشتر رو امتحانای نهایی تمرکز کنم و کلا از کئوم منابع استفاده کنم و برنامه ریزیم واسه امسال چجوری باشه(از لحاظ کار کرئن رو تستا و ...)...
      یکمم در مورد آزمونای آزمایشی و کارهایی که تو قلمچی میکنن توضیح بدین(منظورم برنامه های قلمچیه واسه هر زمان)
      ببخشید که یکم طولانی شد.تشکر

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شما نباید سال سوم رو به بهانه ی امتحانات نهایی تلف کنید

شما باید هم برای امتحانات نهایی بخونید و هم تست بزنید طوری که سال سوم رو مسلط بشید

موفق باشید
      پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام

به نظر من اولويت با امتحان نهايي هستش و بعد كنكور
      با توجه به اينكه سهم نهايي در كنكور 96 احتمالا بيشتر مي شود.

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سال سوم رو تو سال خودش پیش برید ولی از انجا که سرعت مدرسه خیلی کنده و ممکنه خوندن یه فصل هفته ها طول بکشه پس خودتون با کتابهای مختلف کمک اموزشی سعی کنید از مدرسه جلو باشید روزهایی رو هم که تعطیلید سعی کنید دروس دوم و اول دبیرستانو بخونید ینی چهارشنبه بعد از ظهر و پنج شنبه و جمعه ها.....امسال به اینها کاملا مسلط شید تو تابستون بعدیم ایشالا مقداری از دروس پیش رو میخونید ...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یک برنامه ی خیلی محکم برای نهایی داشته باشید
      نهایی داشتن نمیتونه دلیلی واسه تستکار نکردن باشه
      الان تو سال سوم بیشتر رو قسمت مفهومی تست کار کنید تا سرعتی که البته به مرور زمان سرعتتون میره بالا
      ازالان سعی کنید هرتستی که میزنید تعداد زیادی نکته ازدلش بیرون دربیارید که این کار کمک میکنه مفهومی تر درس بخونید و ادامه این روند باعث افزایش سرعت تست زنی میشه
      همین مفهومی نگاه کردن به تست واسه نهاییتون خیلیییییییییییییی خوبه واسه من به شخصه که جواب داد
      ازکتابایی استفاده کنید که با تیپ های مختلف سوالات آشنا بشید
      من به شخصه برای نهایی سوالات نهایی ازسال86 به این طرف رو تااونجایی که میتونستم حل کردم و روی سوالای مهمش تمرکز کردم و مرورشون کردم
      انشاالله موفق باشید و به اهدافتون یرسید

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      برای نهایی بخونید فقط برای اینکه برای کنکور هم جلو بیفتید یک درس رو کنکوری هم کار کنید و تست بزنید ولی فقط یک درس رو
      به وبلاگ کنکوری ما سر بزنید
      http://mmtkk.blogfa.com/

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن