خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 567 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 76 به 90 از 92
    1. Top | #76
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اگه سوالی بود نقل قولم کنید
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

2. Top | #77
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام
      ببخشید ی سوال داشتم
      من امسال سال سوم هستم اما اصلا وقت نمیکنم تست کار کنم و بیش تر وقتم برای تشریحی خوندن امتحانا میره و وقتی برای تست باقی نمیمونه اما اکثر هم کلاسی هام چون تو تابستون پیش خوانی کردن وقت تست زدن هم دارن و من اعتماد به نفسم اومده پایین . چطور وقت کنم تست بزنم

3. Top | #78
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      up

4. Top | #79
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      آپ
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

5. Top | #80
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      UP!

6. Top | #81
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوست عزیز این روش شما برای کتاب های تستی که هستن جواب نمیده سوالات طبقه بندی شده از آسون به سخت در هر کدم هر نکته ای داره که تو درس نامه معمولا ذکر نشده تو خود جواب تست گفته شده تعداد تست های هر مبحث معمولا زیاده و ما باید همشو بزنیم تا آموزش تکمیل بشه بعد از این کار ما تستی نخواهیم داشت که با این روش بریم جلو اگه این روش رو هم از هون ابتدا آغاز کنیم آموزش ناقص میمونه چون یه شدت وقت گیر میشه کتاب های موجود در بازار این اجازه رو نمیدن مگر اینکه 2 منبع تستی داشته باشیم

7. Top | #82
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط iMap نمایش پست ها
      دوست عزیز این روش شما برای کتاب های تستی که هستن جواب نمیده سوالات طبقه بندی شده از آسون به سخت در هر کدم هر نکته ای داره که تو درس نامه معمولا ذکر نشده تو خود جواب تست گفته شده تعداد تست های هر مبحث معمولا زیاده و ما باید همشو بزنیم تا آموزش تکمیل بشه بعد از این کار ما تستی نخواهیم داشت که با این روش بریم جلو اگه این روش رو هم از هون ابتدا آغاز کنیم آموزش ناقص میمونه چون یه شدت وقت گیر میشه کتاب های موجود در بازار این اجازه رو نمیدن مگر اینکه 2 منبع تستی داشته باشیم
      خب.شما اگر تست اموزشیتون تعداد بالا هم بزنید هیچ مشکلی نخواهد بود بلکه بهتر هم هست...
      الان اکثر کتابهای بازار بعد از تست های اموزشیشون دو الی سه آزمون هم دارن که میتونید از آنها برای حل تست آزمونی استفاده کنید.البته باز اگر آزمون نداشته باشه چیزی که زیاده در همه جا تسته.میتونید پیدا کنید.از آزمونهای ازمایشی گرفته تا کنکور و غیره...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

8. Top | #83
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      این تاپیک خیلی خوب بود به نظرم

Sent from my G630-U10 using Tapatalk

9. Top | #84
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام و خسته نباشید

دوستان یک سوال داشتم دوست دارم جوابش رو بدونم چون برام مهم هستش البته مربوط به خودم نیست ولی برای راهنمایی یک بنده خدا میخوام. دوستی داریم که رشتش فنی و حرفه ای بود رفت دانشگاه ازاد مدرکش رو گرفت حالا تصمیم به خوندن تجربی و رشته داروسازی گرفته. خوب مسلما درسای رشته تجربی رو هیچوقت نخوندن . ایشون از وسط های تابستان شروع به خواندن کردنو منو در جریان خودندنشون میزاشتن. خواستم بدونم سطح این دوستمون با توجه به نکته ای که الان میگم به چه شکل هستش. این دوستمون دو فصل اول زیست دوم رو میخوندن به صورت کامل بعد به سراغ تست ها از کتاب های خیلی سبز و الگو و ای کیو میرفتن در مجموع تست های این 3 کتابرو بالای 80 درصدش رو همون بار اول صحیح میزدن در درس شیمی هم به همین شکل عمل کردن حالا به نظرتون ایشون در چه سطحی قرار دارن از نظر موفقیت در کنکور ؟

10. Top | #85
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen_hps نمایش پست ها
      سلام و خسته نباشید

دوستان یک سوال داشتم دوست دارم جوابش رو بدونم چون برام مهم هستش البته مربوط به خودم نیست ولی برای راهنمایی یک بنده خدا میخوام. دوستی داریم که رشتش فنی و حرفه ای بود رفت دانشگاه ازاد مدرکش رو گرفت حالا تصمیم به خوندن تجربی و رشته داروسازی گرفته. خوب مسلما درسای رشته تجربی رو هیچوقت نخوندن . ایشون از وسط های تابستان شروع به خواندن کردنو منو در جریان خودندنشون میزاشتن. خواستم بدونم سطح این دوستمون با توجه به نکته ای که الان میگم به چه شکل هستش. این دوستمون دو فصل اول زیست دوم رو میخوندن به صورت کامل بعد به سراغ تست ها از کتاب های خیلی سبز و الگو و ای کیو میرفتن در مجموع تست های این 3 کتابرو بالای 80 درصدش رو همون بار اول صحیح میزدن در درس شیمی هم به همین شکل عمل کردن حالا به نظرتون ایشون در چه سطحی قرار دارن از نظر موفقیت در کنکور ؟
      دوستان نظری ندارین؟

11. Top | #86
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen_hps نمایش پست ها
      دوستان نظری ندارین؟
      . salam dash man khodam hamintoriam.fani bodam alan daram mikhonam
      b har hal in daste afrad mese man o doste shoma tajrobe classo nadarim va paye mon zaefe ama akhar oni movafaghe ke talash dare.
      albate in nazar mane

12. Top | #87
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza.10 نمایش پست ها
      . salam dash man khodam hamintoriam.fani bodam alan daram mikhonam
      b har hal in daste afrad mese man o doste shoma tajrobe classo nadarim va paye mon zaefe ama akhar oni movafaghe ke talash dare.
      albate in nazar mane
      دقیقا همینطوره

13. Top | #88
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      UP
      !LOSE YOURSELF IN SCIENCE

14. Top | #89
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      UP

15. Top | #90
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      Up

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 567 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن