خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 48
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگه كتابفروشي هاي شهرتون نداره خريد اينترنتي از فروشگاه هاي معتبر اينترنتي خريد كنيد سعي كنيد هر كتاب رو از انتشارات خودش بگيرين ..براي زيست فاگوزيست بگير شما تا مفهوم بلد نباشي تست به درد نمي خوره البته هر كتابي كه بار اموزشي داشته باشه استفاده كن براي عربي از حالا سرمايه گذاري كن و تست هم بزن براي عربي اول جزوه خوب بعد از اون تستهمچنين براي زبان

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شيمي حتما مبتكران رو مدنظرت قرار بده..... براي فيزيك هم گاج عاليه

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط safer1 نمایش پست ها
      اگه كتابفروشي هاي شهرتون نداره خريد اينترنتي از فروشگاه هاي معتبر اينترنتي خريد كنيد سعي كنيد هر كتاب رو از انتشارات خودش بگيرين ..براي زيست فاگوزيست بگير شما تا مفهوم بلد نباشي تست به درد نمي خوره البته هر كتابي كه بار اموزشي داشته باشه استفاده كن براي عربي از حالا سرمايه گذاري كن و تست هم بزن براي عربي اول جزوه خوب بعد از اون تستهمچنين براي زبان

یه کمی گیج شدم

بعضی ها می گن زیست فقط الگو

بعضی هام مثل شما می گن فاگوزیست

بالاخره کدوم؟

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط seyedali نمایش پست ها
      یه کمی گیج شدم

بالاخره کدوم؟
      فاگوزيست جنبه اموزشي داره و الگو تست هاي قوي الگو براي كنكور تست هاي عالي داره ولي شما الان بايد پايه علمي تون رو قوي كنيد اگه مي خواين از همين الان مهارت تست بره بالا مي تونيد همون الگو رو انتخاب كنيد ولي بايد مطالب موزشي رو در كتاب درسي حاشيه نويسي كنيد يا خودتون از دل هر تست مطالب اموزشي رو بيرون بكشيد ........................

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فاگوزيست جنبه اموزشي داره و الگو تست هاي قوي الگو براي كنكور تست هاي عالي داره ولي شما الان بايد پايه علمي تون رو قوي كنيد اگه مي خواين از همين الان مهارت تست بره بالا مي تونيد همون الگو رو انتخاب كنيد ولي بايد مطالب موزشي رو در كتاب درسي حاشيه نويسي كنيد يا خودتون از دل هر تست مطالب اموزشي رو بيرون بكشيد ........................
      یعنی الگو فقط تسته؟ درسنامه نداره؟

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      داره ولي مختصر تر هست نسبت به فاگوزيست الان برين سايت الگو دانلود كنيد قسمتي از كتاب رو جواب تشريحي خوبي داره بريد خودتون نگاه كنيدو مقايسه ..................

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما خودتون از این کتاب ها که معرفی فرمودید نتیجه گرفتید؟

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من مي خوام بخرم دخترخاله ام و ساير دوستان داشتن الان در حال حاضر چالش برانگيزترين تست ها رو داره تست عالييييييييي سطح بالاتر از كتاب

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما راجع به فاگوزیست الان صحبت می کنی؟
      خوب اگه تست خوب داره که نیازی به الگو نیست

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من براي امسال اول فاگوزيست رو مي خرم بهع تست از الگو ميگيرم .گرچه امسال بچه ها براي تست از جامع گاج استفاده كردن نتيجه هم گرفتن ولي سال بعد ممكنه سخت تر بشه براي همين الگو رو هم بايد مدنظر قرار داد ....تجربه شخصي بنده اين اين است كه اگه ادم خود كتاب درسي و منابعي مثل عمارلو يا فاگوزيت رو كه اموزشي هستن كامل بلد باشه نياز به كتاب تست هاي متفاوت نيست افرادي هستند كه فقط اخر هفته اون هم سوالات قلم چي رو حل ميكنن و درصد بالا هم مي زنن زيرا زيست مثل رياضي نيست كه مشابه تست رو ببيني بعد يادت بياد سر جلسه تست بزني )من فاگوزيست رو فقط در اينترنت باهاش اشنايي پيدا كردم و بقيه به من توصيه كردن چون در قسمت مفاهيم زيست ضعيف هستم)

11. Top | #26
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      یه کمی گیج شدم

بالاخره کدوم؟
      جفتش خوبه
      i

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      جفتش خوبه
      i
      شما اگه بخوای به یه دانش آموز سال دوم تجربی پیشنهاد بدی کدوم رو پیشنهاد می دی؟

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شما راجع به فاگوزیست الان صحبت می کنی؟
      خوب اگه تست خوب داره که نیازی به الگو نیست
      دوست خوبم فاگوزیست فقط درسنامس تست اصلا نداره مثل جزوه عمارلو

شما برای زیست منابعت اینطوری باشه عالیه

فاگوزیست ( یا هر منبع دیگه ای که مثل فاگو درسنامه عالی داشته باشه ) + سال به سال الگو
      طمع به خاک فرو می برد حریصان را

ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید

درود بر دل من باد کز ستم کیشان

ستم کشید ولی بار منتی نکشید

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      درسته هر دوتاش عالي هست الان شما در چه مقطي هستي بگو راهنمايي كنم

15. Top | #30
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      من براي امسال اول فاگوزيست رو مي خرم بهع تست از الگو ميگيرم .گرچه امسال بچه ها براي تست از جامع گاج استفاده كردن نتيجه هم گرفتن ولي سال بعد ممكنه سخت تر بشه براي همين الگو رو هم بايد مدنظر قرار داد ....تجربه شخصي بنده اين اين است كه اگه ادم خود كتاب درسي و منابعي مثل عمارلو يا فاگوزيت رو كه اموزشي هستن كامل بلد باشه نياز به كتاب تست هاي متفاوت نيست افرادي هستند كه فقط اخر هفته اون هم سوالات قلم چي رو حل ميكنن و درصد بالا هم مي زنن زيرا زيست مثل رياضي نيست كه مشابه تست رو ببيني بعد يادت بياد سر جلسه تست بزني )من فاگوزيست رو فقط در اينترنت باهاش اشنايي پيدا كردم و بقيه به من توصيه كردن چون در قسمت مفاهيم زيست ضعيف هستم)
      به نظرم گاج واسه بعد از عید واسه دوران جمع بندی عالیه یعنی جمع بندی زیست با 5000 تست خوب واسه بعد از عید

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن