خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

الکترونیک یا سخت افزار؟

سلام. من یکم دقت کردم دیدم که خیلی از درس های سخت افزار ( البته میدونید اسسمش عوض شده) با الکترونیک یکی هست. به نظر شما میشه این رشته هارو حای هم رفت؟

یا اگر علاقه داشتم واحد های ما به تفاوتش رو توی الکترونیک بخونم؟ یعنی کلا مهارت های سخت افزار رو الکترونیک فرا میگره .... یکی از مهارتاش برای مثال طراحی مدار های مجتمع هست.

یکی از استادای دانشگاه تهران میگفت اگر ریاضی و فیزیک خوب یداید و به کامپیوتر علاقه دارید برید سخت افزار. البته اکثر استاداشون الکترونیک هستن!!!

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بله من به دلیل علاقه زیاد به الکترونیک بعد از برق مهندسی کامپیوتر و زدم .... ( سخت افزار !! ) ولی نمیدونم میشه همزمان خوند یا نه !!

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HellishBoy نمایش پست ها
      بله من به دلیل علاقه زیاد به الکترونیک بعد از برق مهندسی کامپیوتر و زدم .... ( سخت افزار !! ) ولی نمیدونم میشه همزمان خوند یا نه !!
      هم زمان نه ... بلکه برای خودت برای این که مهارت داشته باشی برای کار یا علاقه میکم!!! شما الان زدید؟ الته یک بدی داره تا اونجایی که من فهمیدم از برق میشه بری کامپیوتر توی ارشد اما از کامپیوتر نمیشه بری برق. حالا من موندم من به کامپیوتر علاقه دارم میدونم از این برق میشه بری توی شرکت های کامپیوتری تحقیقاتی کار کرد.

4. Top | #4
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Eragon نمایش پست ها
      هم زمان نه ... بلکه برای خودت برای این که مهارت داشته باشی برای کار یا علاقه میکم!!! شما الان زدید؟ الته یک بدی داره تا اونجایی که من فهمیدم از برق میشه بری کامپیوتر توی ارشد اما از کامپیوتر نمیشه بری برق. حالا من موندم من به کامپیوتر علاقه دارم میدونم از این برق میشه بری توی شرکت های کامپیوتری تحقیقاتی کار کرد.

نه کی میگه از برق میشه بری کامپیوتر واسه ارشد >؟!!! شاید بشه بری تو شرکت های کامپیوتری ولی فکر نمیکنم رشته های کامپیوتری رو بشه واسه ارشد برق رفت !! من داداشم 700 الکترونیک امسال شد ولی تو انتخاب رشته ندیدم شاخه ای از کامپوتر باشه حالا شما بازم بپرس !!! من خودم اول برقا رو زدم بعد کامپیوتر ( البته به طور کلی !! ) . آره خب چرا نشه بخونی ؟!! برای افزایش مهارت هر کتابی میتونید بخونید کسی کاریتون نداره !! رتبه کشور و منطقتون چند شد ؟!! کدوم منطقه اید شما ؟!

موفق باشید

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه کی میگه از برق میشه بری کامپیوتر واسه ارشد >؟!!! شاید بشه بری تو شرکت های کامپیوتری ولی فکر نمیکنم رشته های کامپیوتری رو بشه واسه ارشد برق رفت !! من داداشم 700 الکترونیک امسال شد ولی تو انتخاب رشته ندیدم شاخه ای از کامپوتر باشه حالا شما بازم بپرس !!! من خودم اول برقا رو زدم بعد کامپیوتر ( البته به طور کلی !! ) . آره خب چرا نشه بخونی ؟!! برای افزایش مهارت هر کتابی میتونید بخونید کسی کاریتون نداره !! رتبه کشور و منطقتون چند شد ؟!! کدوم منطقه اید شما ؟!

موفق باشید
      توی یک از سایها دیدم. ازبرق میشه رفت خود برق ،‌ فیزیک . کامپیوتر و سایر حوزه های مربوط البته من شنیدم باید چنتا درس رو به صورت جبرانی بزنی.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

موفق باشید
      داداش صنعتی اراکی ؟ دانشگاهاش چطوره؟ معتبره؟ بعد کادر برقش چطورن؟ خوابگاه خوبی داره؟

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

موفق باشید
      اینجوری میشه رفت که لیسانس مثلا برق بخونی ارشد کنکور کامپیوتر بدی. مثل اینکه ریاضی بخونی کنکور تجربی بدی
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگه لیسانس سخت افزار بخونی ارشد مگه نمیشه رفت برق؟؟؟؟؟؟ در لیسانس چند واحد با هم اختلاف دارن؟؟؟؟

9. Top | #9
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
      اینجوری میشه رفت که لیسانس مثلا برق بخونی ارشد کنکور کامپیوتر بدی. مثل اینکه ریاضی بخونی کنکور تجربی بدی

اون که اره بابا !!! اصلا تو برو ریاضی محض بخون برو ارشد کامپیوتر !!! اونجوری که مشکلی نداره .... ( منظورتو اول متوجه نشدم !! )

10. Top | #10
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داداش صنعتی اراکی ؟ دانشگاهاش چطوره؟ معتبره؟ بعد کادر برقش چطورن؟ خوابگاه خوبی داره؟

داداش من اونو فعلا زدم چون احتمال میدم اراک قبول شم نرفتم ببینم که !!! ولی خود دانشگاه اراک فک کنم بهتر باشه من اونو اول زدم !! بعد الکترونیک هم فک کنم ندارن !! خوابگاهاشونم چیزی نشنیدم متاسفانه !!

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام. من یکم دقت کردم دیدم که خیلی از درس های سخت افزار ( البته میدونید اسسمش عوض شده) با الکترونیک یکی هست. به نظر شما میشه این رشته هارو حای هم رفت؟

یا اگر علاقه داشتم واحد های ما به تفاوتش رو توی الکترونیک بخونم؟ یعنی کلا مهارت های سخت افزار رو الکترونیک فرا میگره .... یکی از مهارتاش برای مثال طراحی مدار های مجتمع هست.

یکی از استادای دانشگاه تهران میگفت اگر ریاضی و فیزیک خوب یداید و به کامپیوتر علاقه دارید برید سخت افزار. البته اکثر استاداشون الکترونیک هستن!!!
      به هر کدام علاقه داری برو وگرنه به مشکل برمیخوری
      مشاور

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام
      هر دو رشته اول و اخرش به بازار منتهی میشن - یعنی واسه کار کردن باید بری تو شرکت های خصوصی یا خودت مغازه بزنی و از این حرفها

تنوع رشته الکترونیک بسیار بیشتر از سخت افزاره - یه واحد هایی که تو کارشناسی سخت افزار پاس میکنید اونا رو تو دوره کاردانی الکترونیک میخونید ( به نقل یکی از دوستان )
      کلا شما الکترونیک رو بگذرونی تنوع رشته های بالاتر و بازار کار اون خیلی بیشتره تا سخت افزار

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن