خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات

سوال در مورد انتخاب رشته 94 ..!

درود
      1-من از 150 اولویت فقط 14 تا که همش پیام نور هست و اکثرا هم براساس سوابق تحصیلیه انتخاب کردم.به نظرتون کافیه؟
      2-میشه اولیت هارو تغییر داد؟چطور؟تا کی مهلت برای ویراش و اصلاح یا اضافه کردن کد جدید هست؟
      3-قضیه اولیت ها چیه؟یعنی همون اولیت اول اگر بخورم قبول میشم یا بقیش بررسی میشه؟بر چه اساس هست قبولی در یک اولویت؟

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohammadReZa.m نمایش پست ها
      درود
      1-من از 150 اولویت فقط 14 تا که همش پیام نور هست و اکثرا هم براساس سوابق تحصیلیه انتخاب کردم.به نظرتون کافیه؟
      2-میشه اولیت هارو تغییر داد؟چطور؟تا کی مهلت برای ویراش و اصلاح یا اضافه کردن کد جدید هست؟
      3-قضیه اولیت ها چیه؟یعنی همون اولیت اول اگر بخورم قبول میشم یا بقیش بررسی میشه؟بر چه اساس هست قبولی در یک اولویت؟
      اگه مجاز شدید برای سراسری همه رو بزنید،حتی اون رشته هایی که 0 درصد امکان قبولی دارید!
      بله میشه،کد رو پاک کنید و دوباره بنویسید.تا 12 شب روز شنبه 10 مرداد
      بله اگه اولویت اول رو قبول شید همون رشته رو باید برید ولی بقیه اش هم بررسی میشه و قبولی یا عدم قبولیتون تو هر کدوم تو کارنامه ی سبز که مهر به دستتون میرسه به اطلاعتون میرسه
      موفق باشید
      حل مسئله، توانایی دانش آموز را در ریاضیات، بالا می برد، ولی برای این که بتوان مسئله حل کرد، اول باید ریاضیات را یاد گرفت.

ف. ژاکوبسون

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن